Najbolje 2017. godine – hrvači

Nastavljamo naš pregled godine s najboljim hrvačima po izboru vaših urednika. Pročitajte u nastavku koje smo hrvače mi izabrali kao najbolje ove godine.

Alen Butumović

Pete Dunne/Tyler Bate
Samoa Joe
The Usos
Braun Strowman
The Miz

3. AJ Styles – Nagrada za najboljeg WWE hrvača opet ide fenomenalnom AJ Stylesu. Čovjek je još jednom pokazao koliko je sjajan jer sa svakim može imati dobar meč, a s onim dobrima će uvijek imati fantastičan. Dajte mu Mahal, izvući će vrlo dobar meč iz njega. Dajte mu Cenu, imat će odličan meč s njime. Započeo je godinu kao prvak, završio je godinu kao prvak. Nije držao titulu cijelu godinu, ali drago mi je da se ona u međuvremenu vratila na njega. Čovjek zaslužuje biti lice kompanije jer ako ćemo realno gledati, mislim da je po in-ring vještinama barem jednu stepenicu iznad svih u WWE-u. Nikada ne razočara kada se od njega traži nešto. I zato drugu godinu za redom zaslužuje ovu titulu.

2. Kazuchika Okada – Čovjek je davnih dana pokazao da je sjajan u ringu, a prošle godine je samo to potvrdio. I u svojim mečevima protiv Okade, ali i u mečevima protiv Shibate, Tiger Maska ili onima tijekom Climax turnira. Jednostavno je bio sjajan i konstantan tijekom cijele godine, potpuno je zaslužio biti prvak onoliko dugo. Svaka čast.

1. Kenny Omega – Nema dvojbe o ovome, barem po meni. 2016. godina je za Omegu bila ona breakout godina gdje smo krenuli saznavati tko je zapravo on i koliko je dobar u ringu. A u 2o17. je u mečevima protiv Okade, Naita, Ishiija i ostalih samo potvrdio da je jedan od najboljih. Zaista sjajna godina za njega, a siguran sam kako će i ova nadolazeća biti jednako dobra, ako ne i bolja.

Filip Stanković 

Tetsuya Naito 
Samoa Joe
Tomohiro Ishii
The Usos
Aleister Black

3. Kazuchika Okada – Najduži IWGP prvak u povijesti  NJPW-a. Taj njegov reign je bio fantastičan. Najveći dio je bio prošle godine, gdje je imao tri fantastična meča sa Omegom. Osim Omege, odlične mečeve je imao i sa Suzukijem, Shibatom, Evilom itd.

2. AJ Styles – Jedan od rijetkih u kompaniji koji nije pao pod utjecaj lošeg bookinga. Cijelu godinu je bio relevantan. Imao je jako dobro feudove sa Cenom, Owensom i Shaneom. U 11. mjesecu je izvodio nemoguće. Izvlačio je iz Mahala i Lesnara vrlo dobro mečeve, a svi fanovi znaju da to nije lako. Njegove sposobnosti u ringu su na zavidnom nivou. Nema te stvari koju on ne može napraviti u ringu.

1. Kenny Omega – Sudjelovao je u dvije velike triologije. Triologija sa Okadom i triologija sa Ishiijem. Tu smo dobili šest odličnih mečeva. Mečevi sa Okadom su ocjenjeni sa po šest zvjezdica. Jedina ta tri meča u povijesti wrestlinga su ocjenjana sa šest ili zvjezdica. Bilo je tu još odličnih mečeva, a ja bi izdvojio moj nadraži meč godine, a to je Naito vs Omega finale Climax turnira.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Najbolje 2017. godine – hrvači"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*