Money in the Bank 2016 preview

Sljedeći WWE-ov Pay-Per-View naziva se Money in the Bank. Ovogodišnji Money in the Bank WWE smatra ‘novom WrestleManijom’ zbog nekoliko dream mečeva koji će se dogoditi. Od borbe između Stylesa i Cene, meča za WWE titulu između Reignsa i Rollinsa, pa sve do samog Money in the Bank Ladder meča, saznajte koji će se to mečevi dogoditi u nedjelju u nastavku.

 

20160523_MITB_Match_ReignsRollins--1522def70b96c1abbea271f33a3db693

Roman Reigns (c) vs Seth Rollins – WWE World Heavyweight titula

Seth Rollins se prije Survivor Seriesa prošle godine ozlijedio i bio je primoran predati titulu te otići na odmor. Za to vrijeme, njegov bivši Shield partner, Roman Reigns, osvojio je WWE titulu koju i sada drži. Na Extreme Rulesu, Roman Reigns uspješno je obranio titulu protiv AJ Stylesa, no nakon meča, Seth Rollins je napravio svoj povratak nakon pola godine izbivanja iz ringa te napao Reignsa, s ciljem da vrati ono što nikada nije izgubio – WWE titulu. Shane je iduće večeri na Raw-u najavio kako će Reigns braniti titulu protiv Rollinsa na Money in the Banku. Hoće li Rollins vratiti titulu i dokazati da je on nesporni WWE prvak ili će Reigns pokazati kako je on novo lice kompanije…ili će Money in the Bank pobjednik unovčiti kovčeg te iste večeri i ‘ukrasti’ pobjedu a s time i titulu prvaku?

20160614_MITB_Match_Qualifying_six--05e3349fe080822343057b95061acd71

Money in the Bank Ladder meč

Na Raw-u nakon Extreme Rulesa krenuli su kvalifikacijski mečevi gdje su se Ambrose, Jericho, Zayn, Owens, Cesaro i Del Rio uspješno kvalificirali za ovogodišnji Money in the Bank ladder meč. Isprva je WWE najavljivao ovo kao meč sa 7 sudionika, ali planovi su se izgleda promijenili i ipak će ih biti 6. U zadnjih nekoliko tjedana vidjeli smo međusobno mečeve između dotične šestorke, od tag team mečeva pa sve do jedan na jedan mečeva. Ali prava borba dolazi u nedjelju kada će jedan od ovih sudionika uspješno se popeti na ljestve i osvojiti kovčeg koji mu skoro garantira WWE titulu u budućnosti. Tko će taj čovjek biti?

20160609_MITB_Match_CenaAJ--0c6d126e6f9042da112a4886e6ff9bbd

John Cena vs AJ Styles

Prije nekoliko tjedana John Cena je napravio svoj povratak na Raw-u nakon nekoliko mjeseci izbivanja iz ringa. Styles je bio prvi čovjek koji mu je poželio dobrodošlicu. No, onda su se pojavili Karl Anderson i Luke Gallows s kojima je Styles ima sukob na prethodnom Raw-u. Izgledalo je kao da će se Cena ujedini sa Stylesom kako bi se riješili Gallowsa i Andersona, no onda je Styles iznenada napao Cenu te ga zajedno s Clubom pretukao. Styles govori kako je sve to bio plan da nasamari Cenu i da mu dokaže kako je sad njegovo vrijeme gotovo, a Stylesovo vrijeme je sada. Cena pak kaže da ako nova generacija hrvača koja predstavlja ‘novu eru’ želi dospjeti na vrh planine WWE-a, morat će prvo proći kroz njega da bi to napravili. Na zadnjem Rawu pred Money in the Bank Cena i AJ potpisali su ugovore. No, Cena je ovaj puta ima odrugačiji plan – ponudio je Stylesu dva ugovora, jedan na kojem piše ‘John Cena vs AJ Styles’ a drugi na kojem piše ‘John Cena vs AJ Styles/w The Club’ te tako stavio Stylesa na kušnju kako bih znao hoće li on ići na Cenu na pošten način ili će ga probati pobijediti uz pomoć Cluba. Styles je ipak odabrao jedan na jedan meč sa Cenom. Tko će pobijediti u ovom ‘dream’ meču? Hoće li to biti Cena ili Styles? Hoćemo li vidjeti uplitanja Cluba unatoč tome što je dogovoreno da se to ne smije dogoditi?

 

20160606_MITB_Match_TagTeams--22876d7846fc1b4f3506c9de42d72676

New Day (c) vs The Vaudevillains vs Gallows & Anderson vs Enzo & Big Cass (WWE Tag Team titule)

Teddy Long se prije dva tjedna pojavio na Raw-u jer je htio voditi SmackDown kada on bude krenuo uživo. U međuvremenu tijekom show, sinula mu je jedna ideja za meč za Tag Team titule na PPV-u. Predložio je Stephanie kako bi New Day mogao braniti titule u 4-Way meču protiv Gallowsa i Andersona, Enze i Cassa te Vaudevillainsa. Iako Steph nije podržala tu ideju te otjerala Teddya, kasnije je taj meč učinila službenim i hvalila se kako ga je ona sama smislila. Što se tiče samih timova, ništa posebno se nije dogodilo u ovih nekoliko tjedana. Vidjeli smo razne konfrontacije većinom komičnih tema. New Day će u nedjelju imati težak posao jer ih čekaju tri ostala tima i oni čak ne moraju biti niti pinnani kako bi izgubili titule. Hoćemo li vidjeti nove Tag Team prvake ili će New Day nastaviti sa svojom vladavinom na vrhu divizije?

 

20160606_MITB_Match_RusevTitus_nologo--8d3d8f33b72cf1ff2f1db42ff3fc94dc

Rusev (c) vs Titus O’Neil (United States titula)

Rusev je na Extreme Rulesu pobijedio Kalista te tako uspješno osvojio US titulu po drugi puta. U idućih nekoliko tjedana Rusev je krenuo razbijati svoje protivnike i prije i nakon meča sve dok se nije pojavio Titus O’Neil koji ga je zaustavio u tome. Titus je postavio svoj jasan cilj – pobijediti Ruseva i osvojiti US titulu jer misli da je Rusev nikako ne zaslužuje. U ovih nekoliko tjedana vidjeli smo dosta brawlova između ove dvojica u kojima je Titus uglavnom izvukao deblji kraj. No, sve se svodi na ovaj meč u nedjelju gdje ćemo napokon vidjeti tko je od njih dvojice bolji i tko više zaslužuje US titulu.

 

20160613_MITB_Match_CharlotteDanaNattyBecky--a1939d9cdcff776017f7c522ee145dd4

Charlotte & Dana Brooke vs Natalya & Becky Lynch

Na Extreme Rulesu Charlotte i Natalya su imali meč gdje je bilo dogovoreno da se Ric Flair ne može pojaviti. No, njegova pjesma je tijekom meča krenula svirati, ali je umjesto njega izašla Dana Brooke koja je pomogla Charlotte da zadrži titulu. Charlotte je u međuvremenu otjerala svoga oca jer joj on više nije bio potreban. Charlotte i Dana su se udružile no Becky je bila ta koja je stala na stranu Natalye zbog toga što je imala nekoliko sukoba s Danom u tjednima prije tog PPV-a. Dogovoreno je kako će ove četiri imati Tag Team meč na PPV-u.

20160608_MITB_Match_DolphBaron--331b824dad9ef003980f684fbd4fd100

Baron Corbin vs Dolph Ziggler 

Ziggler i Corbin još jednom će se suočiti na PPV-u. Ovaj puta to barem neće biti na Kickoffu. WWE nije učinio mnoga toga kako bi učinio meč zanimljivim niti je u ovih nekoliko tjedana bilo mnogo interakcija između Corbina i Zigglera. Ovo će vjerojatno biti njihov posljednji meč i završetak rivalstva.

20160613_MITB_Match_ApolloCrewsSheamus--fb2c2081528e31880835a9e775873c9e

Apollo Crews vs Sheamus

Kada su krenuli kvalifikacijski mečevi za Money in the Bank meč, Sheamus je nastupio prvi i izgubio od Zayna. To ga je izrazito naljutilo pa je prebio Crewsa koji je također trebao imati meč kasnije protiv Jericha. Crews je ipak nastupio u tome meču, ali je izgubio. Sheamus kaže kako ima problema s novom erom i njenim hrvačima koji si umišljaju previše. Crews pak želi dokazati da nova era zaista postoji u WWE-u te smo zbog toga dobili meč njih dvojice.

20160617_MITB_Match_RtruthBreeze--7f283164681d94f74c563dfd7fcf5226

The Golden Truth vs Fandango & Tyler Breeze (Kickoff)

Ova dva tima već imaju probleme nekoliko mjeseci čak. Oni su doduše već imali nekoliko mečeva i u svim mečevima su Breeze i Fandango uzeli pobjede. Golden Truth želi dokazati kako oni zaista mogu funkcionirati kao tim te će zbog toga ovdje na Kickoffu dobiti još jednu priliku protiv njihovih rivala, Fandanga i Tylera Breezea.

20160617_MITB_Match_DolphBaron--e4260c2273242b1a8d945bbd2583d214

Lucha Dragons vs The Dudley Boyz (Kickoff)

Nasumičan meč najavljen u zadnji trenutak od strane WWE-a. Barem će se dogoditi na Kickoffu. To je to otprilike što se može reći o ovome meču. Potpuno nasumično.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Money in the Bank 2016 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*