Mogući planovi za Universal titulu

Brock Lesnar je na WrestleManiji osvojio Universal titulu pobijedivši Goldberga za nešto više od 10 minuta. No, ako smo što naučili iz Lesnarove prethodne vladavine s titulom (tamo kada je 2014. osvojio WWE titulu protiv John Cena na SummerSlamu), to je da ga nećemo baš često viđati kako brani titulu na nekim B-level PPV-ima.

Payback je sljedeći PPV za Raw brand, a održava se koncem ovog mjeseca, to jest 30.4. I naravno, glasine su takve da Lesnar navodno neće braniti titulu na njemu, iako je WWE uključio u njega u svoj promotivni video za PPV:

Lesnar bi se trebao pojaviti na showu u nekom drugom obliku (segment ili slično), no meč navodno neće imati. Onaj meč koji će se dogoditi je između Strowmana i Reignsa, a pobjednik toga meča bi dobio meč za pojas protiv Lesnara u budućnosti.

Planovi su oduvijek bili da se Lesnar i Reigns još jednom sukobe u ringu, a izgleda da će se to dogoditi veoma brzo i to možda već na Extreme Rules ili Bad Blood PPV-u koji su na rasporedu tek nakon Paybacka.

No, Balor i Owens još uvijek imaju svoje mečeve za titulu (obojica nikad nisu dobili svoj revanš), tako da bi i njih mogli uključiti u tu priču.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Mogući planovi za Universal titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*