Mogući planovi za Universal titulu

Mogući planovi za Universal titulu

Brock Lesnar je na WrestleManiji osvojio Universal titulu pobijedivši Goldberga za nešto više od 10 minuta. No, ako smo što naučili iz Lesnarove prethodne vladavine s titulom (tamo kada je 2014. osvojio WWE titulu protiv John Cena na SummerSlamu), to je da ga nećemo baš često viđati kako brani titulu na nekim B-level PPV-ima.

Payback je sljedeći PPV za Raw brand, a održava se koncem ovog mjeseca, to jest 30.4. I naravno, glasine su takve da Lesnar navodno neće braniti titulu na njemu, iako je WWE uključio u njega u svoj promotivni video za PPV:

Lesnar bi se trebao pojaviti na showu u nekom drugom obliku (segment ili slično), no meč navodno neće imati. Onaj meč koji će se dogoditi je između Strowmana i Reignsa, a pobjednik toga meča bi dobio meč za pojas protiv Lesnara u budućnosti.

Planovi su oduvijek bili da se Lesnar i Reigns još jednom sukobe u ringu, a izgleda da će se to dogoditi veoma brzo i to možda već na Extreme Rules ili Bad Blood PPV-u koji su na rasporedu tek nakon Paybacka.

No, Balor i Owens još uvijek imaju svoje mečeve za titulu (obojica nikad nisu dobili svoj revanš), tako da bi i njih mogli uključiti u tu priču.

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "Mogući planovi za Universal titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com