MLW Fusion pregled (14/10/2019)

U želji za proširivanjem granica, među ostalim kako moj tjedni power ranking ne bi brojao samo 6 stavki, odlučio sam pogledati MLW Fusion. Epizoda broj 79 je, baš kao i prethodne, dostupna na YouTubu, s trajanjem nešto malo manjim od sat vremena. Karma je htjela da ulovim epizodu kada je MLX radio zajednički događaj s The Crash promocijom, u Tijuani (Meksiko) na kojem je bilo oko pet tisuća ljudi. Najviše što je promocija imala na nekoj epizodi Fusiona.

Show je otvorio video u kojem Dynasty članovi Alex Hammerstone, MJF i Richard Holliday nešto raspravljaju i omalovažavaju, sve dok ne dođe Salina de la Renta koja ih nakon kratke izmjene riječi izazove na meč. MJF i Holliday protiv Los Parks, i dok se dvojac protivi, Hammerstone u njihovo ime prihvaća meč.

Prvi meč je Oraculo vs Black Danger vs Ricky Marvin. U početku Oraculo mora raditi protiv dvojca koji se udružio protiv njega, no kada jedan drugoga slučajno udare kreće njegov povratak te na kraju pobjeda u meču. Ne pretjerano dugačko, no sasvim zabavno.

Prvo iza pozornice Low Ki nešto govori Brian Pillman Junioru, koji ga ne sluša, no trebao bi, pošto Low Ki ima glas poput radijskog voditelja. Još se sjećam trenutka kada sam prvi puta čuo neki njegov promo, tako kristalan glas… Nakon toga se prebacujemo na snimku s ulica Meksika gdje vidimo suptilne aludacije na određene zabranjene supstance koje Hammerstone koristi… Zatim opet iza pozornice gjde Salina de la Renta i Josef Samael imaju razgovor u kojoj joj potonji obećava brda i doline ako mu se pridruži što ona odbija. Potom dolazi Jimmy Havoc koji objavljuje kako će idući tjedan biti GM showa.

The Crash Heavyweight prvak Rey Horus vs MLW National Openweight prvak Alexander Hammerstone u meču gdje su obje titule na liniji završava točno onako kako ste očekivali. Bez pobjednika. No put do toga je sasvim dobro odrađen. Obojca su dobro izgledala u ringu, par zabavnih spotova. Ref bumb, udarac stolicom u glavu, kickout iz toga, te u konačnici dolazak ostatka dinastije koja spašava svog frenda. Također zabavan meč.

Zadnji meč večeri je onaj koji je najvljen na samom početku epizode. MJF i Richard Holliday su stavili svoje tag tim titule na liniju proti Hijo de LA Park i LA Park Jr., no prije nego je meč krenuo morali su izvrijeđati publiku kao pravi negativci. A kako bolje to napraviti nego kazati kako jedva čekaju da Donald sagradi zid. Deset minuta meča u kojima je dinastija bila bolja, na kratko je izgubila kontrolu, no na kraju ipak dobila meč.

Manje-više sve na ovom showu je bilo zabavno, ništa nije odskakalo samo po sebi, ali kao jedna cjelina bilo je i više nego dobro ukomponiranih sat vremena.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "MLW Fusion pregled (14/10/2019)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*