MLW AZTECA #4

Extreme Tiger vs Arez

Za MLW standarde vrlo dobar meč. Klasični Lucha Libre stil. Od početka su radili u 5 brzini. Arez je možda bio malo više tehnički potkovaniji, ali Extreme Tiger ga je pratio u stopu. Odlični highflying potezi, od Planche preko užeta na ringside koji nema zaštitnih mata, nego je beton, preko fenomenalnog Springboard Moonsaulta pa do Piledrivera. Bili su izjednačeni cijelo vrijeme, a pobjedu uzima Arez nakon Swinging Northern Lights Suplexa.

Slijedi video s Riveirom i Boogieom, gdje izgledaju samouvjereno. Prilazi im Cezar Duran. Čestita im na dosadašnjem uspjehu, i počinje govoriti o budućnosti. Duran ih upozorava na Von Erichse, i govori im kako moraju pobjediti.

Ponovno vidimo televizor na kojem je pješčani sat, ali ovoga puta imamo i snimku automobila koji se po noći kreće kroz grad.

AAA Mega Title Match
El Hijo del Vikingo (c) vs Aramis

Prošli meč je bio dobar, ovaj je bio odličan barem do završetka. Sve što sam napisao za prošli meč mogu i ovdje, samo bolje. Fenomenalan sprint. Vidjeli smo nekoliko vrhunskih spotova. Prvo se Vikingo popeo na stup pored ringa i napravio Crossbody, a nedugo kasnije Aramis radi Moonsault na ringside. Izmjena u ringu je bila fenomenalna od chopova, pa sve do odličnih lucha libre kontri. Vidjeli smo dva odlična Crucifix Drivera od obojice. Tada pravu pomutnju radi Arez kada ulazi u ring i Aramisu radi Whirl Backstabber. Vikingo je dobio tu malo prednosti, a onda s Double Knee Strikeom i na kraju Imploding 450 Splashom brani titulu.

Imali smo kratki video paket s Ej Ndukom. Govori kako mu dobro ide na privatnom, a isto tako i na poslovnom planu. Najavljuje da će 2022. biti njegova godina.

Mads Krugger ima promo gdje govori kako je otplatio dugove Cezaru Duranu, i sad je vrijeme za Jacoba Fatua.

Prije nekoliko tjedana netko je napao Davey Richardsa i oteo mu Opera trofej.

Duranu prilaze Alex Kane i Mr. Thomas. Pošto je Calvin Tankman otpao, Kane traži novog izazivača. Nakon što ga je Cezar upitao može li se nositi s Lucha Libre stilom, Kane mu odgovara da može, te da je to bezveze stil i da ga ne zanmima previše. Duran najavljuje za idući tjedan main event u kojem će se sukobiti Alex Kane, Extreme Tiger i Villano Jr. III protiv Laredo Kida, Vikinga i Octagon Jr.-a u trios meču.

MLW World Heavyweight Title Match
Alexander Hammerstone (c) vs Octagon Jr.

Vrlo solidan meč. Duran je bio pored ringa i nadzirao meč. Na prvoj epizodi Hammerstonea su ozlijedili Pagano, Taurus i King Muertes, pa je ovdje imao bandažu oko ruke. Octagon je baš na tu ruku i ciljao od samoga starta. Nakon nekoliko dobrih udaraca Octagona Hammerstone mu kontrira s Back Body Dropom. Nedugo zatim, armija maskiranih ljudi dolazi na stage i gleda meč. Hammerstone gubi koncetraciju i Octagon prelazi u vodstvo. Nakon fantastičnog Slingshot Arabian Pressa, par trenutaka kasnije pogađa još bolji apron Moonsault na ringside, a Alexander pada na beton. Povratkom u ring imali smo dobrih poteza s obje strane od Hammerstoneovog Catatonica pa do Octagonovog 450 Splasha. Octagon je bio blizu pobjede, ali Hammerstone ipak pobjeđuje nakon Spinning Facebustera. Cezar Duran nije zadovoljan ishodom pa šalje maskirane ljude u ring. Alexanderu u pomoć pristiže Holliday i tu nastaje brawl, te tako završava epizoda.

Sveukupno: Prva epizoda MLW aztece u kojoj sam posve uživao. Odlični mečevi, solidni promoi, i dobar nastavak priča. To je sve što tražim od ovoga projekta, i u ovoj epizodi su dostavili.

Be the first to comment on "MLW AZTECA #4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*