MLW AZTECA #3

Duran nalijeće na Hammerstonea i Hollidaya. Hammerstone je željan osvete i želi udariti Cezara, ali Holliday ga spriječava govoreći da je zamka. Duran sav ponosan mu govori da ga Hammerstone udari, ali ako to učini automatski gubi titulu. Duran zatim najavljuje dva meča. Holliday će večeras imati meč protiv Pagana s Barrio Brawl stipulacijom, dok će Hammerstone braniti titulu sljedeći tjedan.

MLW World Tag Team Title Match
5150 (Rivera & Slice Boogie) (c) vs Aero Star & Drago

Prije početka meča, 5150 su izvrijeđali publiku, i skupili dodatni heat. 5150 odmah napadaju Aero Stara i Dragu, te stvaraju početnu prednost. Aero Star i Drago sa svojim highflying tehikama i potezima dolaze u prednost, pa Drago ima fenomenalan Suicide Dive, a Aero Star Springboard Cannonball pored ringa. Slijedi serija dobrih poteza Drage i Aero Stara, koju prekidaju 5150. Riveira i Slice Boogie imaju odličnu kemiju, pa im svaki tag team potez izgleda odlično. Na kraju 5150 brane titule s Double Footstomp/Death Vally Driver kombinacijom.

Slijedi segment u kojem vidimo stari televizor s lošom slikom, ali jasno se vidi pješčani sat. Vjerojatno netko novi dolazi u MLW.

Alicia i Alex Hammerstone pokušavaju smiriti Hollidaya, jer je zabrinut za meč protiv Pagana. Ni sam ne zna što je Barrio Brawl, ali Hammerstone ga tješi da i ako Pagano bude imao stolice, bodljikavu žicu, možda pištolj, lance, noževe, motorne pile, Holliday je i dalje bolji hrvač. Holliday traži neko oružje od njih, pa je pitao i Alexa da mu posudi svoj MLW World pojas, ali Hammestone ga je odbio. Richard daje svoj slušalice Aliciji, a tada prilazi maskirani čovjek i govori mu da je vrijeme za meč.

Toto vs Proximo

Ovo je bio jedan prosječan meč. Toto je The Crashov Jr. prvak. Krenuli su s dosta highflyinga, gdje nisu pokazali ništa posebno. Prvi veći trenutak je bio Totov Canadian Destroyer pored ringa. Kasnije je Proximo imao Dive, ali od siline proletio je među publiku. Kada su se vratili u ring, Proximo radi Spanish Fly, a onda s nogom na užetu pinuje Totu za pobjedu.

Užasno loš promo segment Von Erichsa. Uglavnom obraćaju se Konnanu i 5150, te najavljuju osvajanje titula.

Dobar segment s Jacob Fatuom. Priča o tome kako mu je bilo kada je izašao iz zatvora, i kako je njegova obitelj utjecala na to da se počne baviti profesionalnim hrvanjem.

Barrio Brawl Match
Pagano vs Richard Holliday

Ovo je više ličio na cinematični segment nego na meč. Meč se održao na mjestu gdje je prošli tjedan bio show, samo ovoga puta bez ringa. Cezar Duran gleda s krova obližnje zgrade, a Richarda napada Pagano stolicom s leđa. Kratak brawl se događa dolje, a onda Pagano vodi Hollidaya do Durana na krov. Tamo Richard nekako dobija prednost nad Paganom i uzima stolicu, ali se okreće prema Cezaru. Maskirani čovjek je ovoga puta bio sudac, pa ga je spriječio u tome da i pomisli udariti Cezara, i to je dalo vremena Paganu da dođe sebi i s jednim krošeom nokautira Hollidaya. Pagano pobjeđuje s brzim pinom. Loš camera work, jer su neki cutovi bili jako loše pozicionirani. Uglavnom bilo je ovo loše.

Tijuana Street Fight Match
Bestia 666 vs Mads Krügger

Joj koliko je ovo bilo loše. Kao prvo užasno sporo. Kao drugo iako je Mads puno veći od Bestie, nije mi se svidjelo no sellanje poteza. Krügger je predstavljen opako, ali ovo je bilo previše. Bestia se trudio stolicama, ribežom i tacnama, naškoditi Madsu, ali nije uspio. Bestia pogađa Frankensteinera i skuplja malo momentuma na kraju, ali Mads kontrira Full Nelson Facebusterom na stolicu i uzima pobjedu.

Sljedeći tjedan imamo dva meča. Prvo za AAA Mega titulu meč između El Hijo del Vikingo i Aramisa, a drugi za MLW World titulu između Alex Hammerstonea i Ocatgon Jr.-a

Sveukupno: Kako je show išao prema kraju, tako je bio sve lošiji. Dosta solidan prvi meč, dok je drugi bio više tehnički ispravan, a zadnja dva su bila jako loša. Cijela ova priča oko “Undergrounda”, još mi nikako ne sjeda. Daleko je ovo od bilo kakve poveznice s Lucha Undergroundom.

Be the first to comment on "MLW AZTECA #3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*