MLW AZTECA #2

Ovotjednu epizodu MLW Aztece, otvara Cezar Duran sjedeći u svom uredu. Cezar nam govori kako na njega ne utječu poruke mržnje koje su mu upućene zbog prošlotjednog napada na Hammerstonea. Ako jedan prvak klekne pred njim, kleknut će svatko tko ga ne bude poštovao. Krećemo s prvim mečom.

MLW World Tag Team Title Street Fight
5150 (Rivera & Slice Boogie) (w/Konnan) (c) vs Black Destiny & Skalibur

5150 su napali protivnike prije zvona. Tijekom ovoga kratkoga meča, Black Destiny i Skalibur su imali svega 2-3 ofenzivna poteza. 5150 su cijelo vrijeme dominirali. Riveira i Boogie imaju dobru kemiju, pa njihovi potezi izgledaju dosta fluidno. Ako im je cilj predstaviti 5150 kao dominantne prvake, onda su to i uspjeli. Protivnici nisu imali šanse. 5150 brane titule nakon Double Stomp/Death Valley Driver kombinacije.

Nakon meča Konnan uzima mikrofon i govori da su oni najbolji tag team, te da Aerostar i Drago prestanu pričati gluposti. Njih dvojica izlaze i nastaje brawl s 5150, koji se seli u backstage.

Alicia Atout je intervjuirala Savio Vegu. Na njeno pitanje što misli o Cezaru Duranu, Vega odgovara da mu nije drag i da želi svoju promociju IWA natrag. Ako pobjedi danas Pagana, Duran mu je obećao vratiti je.

Nakon ovog segmenta dobili smo vijest da je Davey Richards potpisao višegodišnji ugovor s MLW-om!

Richard Holliday šeta hodnicima i traži Alexa Hammerstona. Prilazi vratima koje čuvaju tri maskirana čovjeka. Richard se počeo naguravati s njima, ali Alicia Atout ga odmiče od njih i uvjerava ga da borba s njima nije dobar način.

Dobivamo kadar iz backstagea. 5150 razgovajaju, a prilazi im maskirani čovjek dajući im poruku. U poruci je pisalo da sljedeći tjedan 5150 imaju meč protiv Aerostara i Drage.

MLW National Openweight Title Match
Alex Kane (w/Mr. Thomas) (c) vs Aerostar

Još jedan lošiji meč. Publika je bila na strani Aerostara. Alex je zbog svoje građe, bolje započeo meč. Aerostar se u nekoliko navrata pokušao vratiti s odličnim kontrama, međutim Mr. Thomas je imao nekoliko cheap shotova. Na kraju kada je Aerostar imao prednost, Mr. Thomas se posvađao sa sudcom, pa su Riveira i Slice Boogie napali Aerostara, omogućujući Alexu pobjedu s Tazmissionom.

Emilio Sparks pokušava pričati s Duranom o Hammerstonu, ali ovaj se uopće ne obazire. Ej Nduka im prilazi i postavlja identično pitanje. Duran popravlja odjelo maskiranog čovjeka, i šalje ga dalje. Nduka ulazi u Duranov ured, a Emilio prati maskiranog čovjeka.

Dobili smo jedan čudan video paket Mads Kruggera i Karlee Perez. Uglavnom Mads Krugger ima meč sljedeći tjedan s Bestiom 666 u Tijuana Street Fightu.

Hardcore Match
Savio Vega vs Pagano

Užasan meč. Sporo, neuvjerljivo, slabo i bezidejno. Iako je bio hardcore meč, nisu se baš puno držali stipulacije. Vega je odradio blade job, nakon što ga je Pagano ugrizao. Zanjih 30 sekundi su bili najbolji dio meča. Pagano istresa vrećicu pribadača na ring, a onda ga Vega baca na njih. Pagano se ustaje, skuplja pribadače i baca ih u glavu Savio Vege. Na kraju postavlja stolicu na Vegu i s Moonsaultom završava meč. Pagano je pobjednik.

Emilio Sparks prati maskiranog čovjeka u neki podrum. U tom podrumu Duran drži ljude, a tu je i Hammerstone. Maskirani čovjek skida masku i vidimo da je to Richard Holliday. Holliday oslobađa Hammerstona.

Sveukupno: Dobre priče, ali mečevi su užasni. Bolje jedan ili dva meča malo duža nego tri kraća. Sljedeći tjedan ćemo dobiti 5150 vs Aerostar i Drago, pa bi moglo biti zanimljivo. Dobit ćemo i Mads Krugger vs Bestia 666, ali za to nisam baš siguran kakav će meč biti. Ova epizoda je bila loša, ali ovo je sami početak tako da se možemo nadati boljemu.

Be the first to comment on "MLW AZTECA #2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*