Mauro Ranallo službeno napustio WWE?

Newsweek.com je izdao novu vijest vezano uz Ranalla i WWE, a to je da je Ranallo službeno napustio WWE te time više nije pod ugovorom. Ranallo je prema ranijim vijestima trebao biti pod WWE-om do 8. mjeseca kada bi mu istekao ugovor, no navodno su ga već sada raskinuli.

Ranallo je, kako god, negirao izjave da je napustio WWE zbog problemima s JBL-om o čemu se u zadnjim tjednima mnogo govorilo. Izjavio je kako su on i WWE u zajedničkom dogovoru uspjeli doći do zaključka koji je rezultirao njegovim odlaskom.

Ranallo je došao u WWE u prosincu/decembru 2015. godine i bio je isključivo dio SmackDowna cijelo vrijeme. No, od početka ožujka/marta ove godine ga nismo vidjeli na TV-u, a čak je propustio i WrestleManiju. Mnoge stranice su izjavile kako je do ovoga došlo isključivo zbog Ranallovog sukoba s JBL-om. JBL se navodno cijelo vrijeme u backstageu loše odnosio prema Ranallu, što je dovelo do Ranallovog odlaska. Ranallo je izjavio kako pati od bipolarnog poremećaja jer mu se dogodi vrijeme kada svoje ponašanje i reakcije ne može kontrolirati, a upravo je ova situacija s JBL-om uzrokovala to.

JBL je poznat po ovakvim situacijama, čak je bivši WWE najavljivač Justin Roberts izjavio u svojoj novoobjavljenoj knjizi kako mu je jednom JBL na putu ukrao putovnicu. Izjavio je da je čak Vince ovakvo ponašanje podupirao. Ako se ovo ispostavi kao istina, to mogao biti užasan udarac za WWE od strane medija s obzirom kako oni promiču ‘Be a Star’ kampanju protiv maltretiranja.

Ranallo će nastaviti raditi za japansku MMA promociju Rizin i za Showtime Boxing, a na Twitteru je izjavio kako bi mogao nastaviti komentirati i wrestling.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Ranallo javno o ovome govoriti jer su se pojavile glasine kako je WWE pokušao sklopiti dogovor s Ranallom gdje bi mu platili da o ovoj situaciji ne govori u javnosti. Isto tako će biti zanimljivo vidjeti hoće li JBL pretrpjeti kakve koncekvence.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Mauro Ranallo službeno napustio WWE?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*