Mario Bokara održat će seminar u Hrvatskoj početkom sljedećeg mjeseca!

Mario Bokara odlučio je dio ovog ljeta provesti u Hrvatskoj, čije korijene vuče i koje onda ponosno promovira po cijelom svijetu. No, kako ovo ne bi bio samo posjet Hrvatskoj, odlučio je održati pro wrestling seminar!

Seminar će se održavati čak tijekom dva dana, točnije 4. i 5. rujna/septembra s početkom u 19:00. Ulaznica košta 30 kn za jedan dan, u slučaju da želite ići oba dana, ona će koštati 50 kn. Mjesto održavanja je Fitness Studio Falcon u Zadru gdje Kris Jokić redovno sa svojim dečkima održava treninge. Da ne zaboravimo spomenuti, posebni gosti ovoga seminara bit će upravo Kris Jokić te Deno Babić.

Evo što kažu organizatori:

Seminar će biti prilagođen i početnicima i već uhodanim pro wrestlerima. Mario će podijeliti svoje znanje koje je stekao tijekom 18 godina karijere i rada sa jednom od većih wrestling kompanija, Impact Wrestlingom. Također, na seminaru će biti Deno Babić i nas Kris Jokić koji će pomagati kao pomoćni treneri. Cilj nam je upoznati javnost s ovim, za sad nepoznatim sportom koji će uskoro steći popularnost na našim prostorima. Bilo da ste samo obožavatelj, podržavate sport ili želite naučiti vise, pozivamo vas da se pridružite! Za vise informacija pratite stranicu eventa ili nam se obratite putem poruka.

To je otprilike to što trebate znati, ako ste u blizini Zadra taj dan ili imate želju otići i saznati nešto novo, svakako posjetite ovaj seminar! Event na Facebooku možete pratiti ovdje i ondje saznati više informacija kada ih bude bilo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Mario Bokara održat će seminar u Hrvatskoj početkom sljedećeg mjeseca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*