Lucha Underground vijesti

Lucha Underground će započeti snimanje četvrte sezone 16. veljače/februara. Hrvači će morati prekinuti sve zakazane eventove, zbog Lucha Underground snimanja, pa bi tako NJPW turneja mogala ostati bez nekih hrvača.

Isto tako Revolution Pro Wrestling je objavio, da Rey Fenix i Penta El 0M neće biti na njihovom live eventu, koji je prema rasporedu 24. veljače/februara, u San Jose, Califoniji.

Lucha Underground će imati snimanje od sredine drugoga mjeseca, pa sve do kraja travnja/aprila.

Kad već pričamo o Luchi Underground, postoji mogućnost da će dosta hrvača napustiti kompaniju. Većina hrvača je potpisala ugovor na sedam godina. Mnogi su potpisali, neki jer su bili sigurni da će sedam godina imati plaću, neki zato jer nisu imali izgrađeno ime, ali sada bi nakon samo tri godine snimanja mogli otići iz kompanije, bez ikakvih restikcija. Postoji mogućnost da hrvači predaju svoje ugovore na sud, jer im je Lucha Underground bila dužna isplaćivati plaću, i kad nisu imali snimanje. Od ljeta 2016., do početka sljedećih snimanja, hrvači nisu primili plaću. Lucha Underground nije ispunjavala svoje obveze, pa bi mogla imati posljedica u budućnosti.

 

 

Be the first to comment on "Lucha Underground vijesti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*