Lucha Underground pregled – Uspon Reptile Tribea

Dezmond X vs Paul London (with Saltador & Mala Suerte)

Show otvara meč za zadnji aztec medaljon, i nakon toga imamo svih 7 pobjednika. Za zadnji meč Lucha Underground nam je dala već poznato ime, a od nedavno i ubojicu Paul Londona, te novog člana rostera Dezmonda X-a. Paul London i njegov Rabbit Tribe su na sve načine pokušavali da Paul dođe u dominantniju poziciju, međutim ni Dezmond nije previše naivan, i nije svaki put nasijedao na njihove podvale. Dezmond se pokazao kao solidan protivnik Paulu, te su obojica bili izjednačeni. Nakon jedne kontre Dezmond X-a, on uzima pobjedu i posljednji aztec medaljon.

Nakon ovoga meča do ringa dolazi Antonio Cueto, i pored sebe ima Gift of the Gods titulu. Antonio zove sve koji imaju aztec medaljon, da medaljon stave u titulu. Nakon što su se svi skupili. Antonio kaže da on smatra da je broj 7 ustvari ne sretan, i da će idući tjedan u meču za Gift of the Gods titulu nastupiti samo 6 hrvača. Kako bi odredili koji hrvač neće nastupiti, sada će se održati Battle Royal, a pobjednik može izabrati tko će biti izbačen iz meča za titulu.

 

Battle Royal – (Son of Havoc, King Cuerno, Dezmond X, Ivelisse, The Mack, El Dragon Azteca, Mil Muertes with Catrina)

Dosta kratak Battle Royal, u kojem je većinu meča dominirao Mil Muertes, a onda Son of Havoc i The Mack izbacuju Mil Muertesa iz ringa. U ringu ostaju samo The Mack i Son of Havoc, a kako bi pokazao poštovanje svom Trios partneru, Son of Havoc radi Planchu na već eliminirane, te tako The Mack pobjeđuje u ovom Battle Royalu. Nakon meča The Mack uzima mikrofon, i kaže da u meču za Gift of the Gods titulu, neće nastupiti Mil Muertes. Kada je Catrina to čula, samo se okrenula i ljutito otišla, a Mil Muertes je u bijesu napao sve učesnike meča.

 

Johnny Mundo (with Taya) vs Vibora (with Kobra Moon)

Najbolji meč večeri, bio je u sredini showa. Johnny Mundu nije bio dovoljan low blow, udarac stolicom, intervencija PJ Blacka, End of the World i još poneki ilegalan potez kako bi savladao Viboru. Vibora je bio odličan u ovome meču. Pokazao je nekoliko brutalnih udaraca, i imao je odličnih kontri. Na samom kraju je odradio fantastičan Chokeslam, dok je Johnny Mundo još stajao na najvišem užetu. Tako je Vibora i uzeo pobjedu. Odlično su izgradili Viboru u ovome meču. Poslije meča Worldwide Underground je napao Viboru i Kobru Moon, ali u pomoć su im priskočili Daga i Drago, te je brawl trajao sve dok režiser nije najavio main event za ovaj show. A to je meč Cagea i Pentagon Dark-a.

U jednoj sobi vidimo XO Lishusa i njegov “performans”, a u sobi do sve to promatra Jack Evans. Ricky Mundo se odjednom pojavljuje do Jack Evansa, i govori mu da je Jack mogao pomoći Worldwide Undergroundu, u brawlu s Reptile Tribeom. Na što mu Evans odgovara, da on ne želi sudjelovati u tom rivalstvu, i da ima svoga protivnika za “skautirati”. Ricky Mundo nije bio zadovoljan Jack Evansom i njegovim zalaganjem za Worldwide Underground.

Cage vs Pentagon Dark

Meč je bio za Lucha Underground titulu. Oba hrvača su odradila malo slabije nego što to inače očekujemo od njih, ali i dalje vrlo solidan meč. Nije bilo nekih pretjerano odličnih poteza, samo pred kraj je Pentagon Dark pogodio dva Canadian Destroyera, a zatim i Package Piledriver za pobjedu. Nakon toga Pentagon je htio napraviti i The Sacriface, ali Cage nije dao da mu se slomi ruka. Cage stavlja Pentagona na ramena i radi Fireman’s Carry Facebuster. Nakon toga uzima mikrofon, podiže titulu i govori da se njemu ne može tako lako slomiti ruka, jer on nije čovjek, on je mašina.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Uspon Reptile Tribea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*