Lucha Underground pregled – Ultima Lucha Cuatro (prvi dio)

Na početku epizode Aero Star ulazi u ured od Capitan Vasquez, i traži od nje da mu da drugu polovicu medaljona. Dok mu je davala drugu polovicu medaljona, Aero Star joj je ispričao priču o njemu. Kada su se dvije polovice medaljona spojile u jedan, Capitan Vasquez je nestala (vjerojatno umrla).

The Reptile Tribe vs XO Lishus, Ivelisse & Sammy Guevara vs The Rabbit Tribe
Bio je ovo Tornado meč, gdje su svi odmah napali White Rabbita, međutim on ostaje jedini stajati u ringu. Bilo je tu i brawla pored ringa, a odjednom Sammy Guevara radi Spanish Fly s Kobrom Moon, s tunela kroz koji prolaze hrvači. Nedugo zatim Sammy Guevara eliminira Paul Londona i The Rabbit Tribe, tako što ga je pobijedio s Roll up-om. Nakon eliminacije White Rabbit napada Sammya s Mandible Clawom, te Ivellise i XO Lishus ostaju bez partnera ostatak meča. XO Lishus i Ivelisse su došli na kratko u prednost, ali brojčana prednost The Reptile Tribea je bila veća i oni ostvaruju dominaciju. Na kraju Daga prisiljava XO Lishusa na predaju.

 

Ricky Mundo vs Taya Mundo
Taya je ušla u ring agresivno i nije lako predavala prednost Rickyu. Ricky se uspio izvući na kratko tek toliko da postavi stol pored ringa, ali Taya vraća prednost. Taya stavlja Rickya u STF, i Ricky se predaje. Nakon meča Taya radi Chokeslam kroz taj stol kojeg je Ricky postavio tijekom meča. Taya uzima njegovu lutku Rosu i odlazi iz templea.

 

Son of Havoc vs Killshot
I prije nego što je meč počeo publika je bila spremna za ovo. Odlična energija i atmosfera okružila je temple. Meč je započeo dosta izjednačeno, bilo je tu puno odmjerivanja protivnika. Prvi veći spot je bio Killshotov Killstomp, a nakon njega Killshot ubacuje nosila. Borba se prenosi van ringa gdje deblji kraj izvlači Killshot. Son of Havoc postavlja stol ispred tunela, postavlja Killshota na stol, te skače s tunela. Hrvači se vraćaju u ring i Son of Havoc veže par većih poteza, kao što su Superplex i Shoting Star Press, a onda Killshot prelazi u vodstvo. Killshot radi Superplex na nosila, Killstomp i završava sa Storm Cradle Driverom, i na sve to Son of Havoc fantastično kickouta. Odličan near fall. Son of Havoc privodi meč kraju tako što pogađa Piledriver na nosila, a onda veže Killshota za njih i radi Shoting Star Press. Son of Havoc pobjeđuje i sada nam samo preostaje da Killshot skine masku.

Nakon meča Killshot uzima mikrofon, i predstavlja se kao Lieutenant Jeremaine “Killshot” Strickland. Killshot zatim pada na koljena pred Son of Havoca i predaje mu svoju masku, dok ga publika bodri i navija za njega.

 

U zadnjoj sceni vidimo kako Killshot napušta temple, ali ga zaustavlja Dante Fox u odori. Killshot se ispričava što odlazi, i traži dopuštenje od Dantea, što ovaj naposljetku i odobrava.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Ultima Lucha Cuatro (prvi dio)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*