Lucha Underground pregled – Raspad prvaka

Antonio Cueto dobiva pozivnicu na vjenčanje Johnny Munda i Taye, ali u ured mu dolazi Kobra Moon i traži meč za Trios titule. Reptile Tribe nisu nikako dobili svoj revanš za titule pa sada žele taj meč, što naposljetku Antonio i odobrava.

Paul London i Saltador stoje u ringu, i Paul London govori kako Mala Suerte nije pokazao kako to rade pravi zečevi, pa će sada to pokazati Saltador u meču protiv Matanze. Antoniju se svidjela ta ideja, pa je i napravio taj meč.

Saltador vs Matanza
Kao Saltadorovi prethodnici, tako je završio i on. Saltador je napravio poteza, ali samo kako bi još više razbjesnio Matanzu. Matanza prinosi još jednu žrtvu, tako što je napravio Wrath of the Gods.

Slijedi nam segment s Trios prvacima. The Mack i Son of Havoc pričaju o Killshotu, koji se u tom trenutku pojavljuje i govori im da ima meč za Gift of the Gods titulu. Killshot nije oduševljen što je Son of Havoc dobio svoju titulu tek tako, što ju nije zaradio kao što je on, i zbog toga ga ne poštuje. Nervoza među prvacima raste.

El Dragon Azteca Jr. vs Killshot
Killshot je u ovome meču pokazao jednu veliku dozu agresivnosti, i želju za pobjedom. Dobro je i započeo meč, ali i El Dragon Azteca Jr. je bio spreman na ovaj meč, pa je otprilike meč bio podjednak. Nekoliko dobrih chopova je vodilo do toga da Killshot napravi Killstomp, iz kojeg El Dragon Azteca Jr. kickouta, i zatim uzme pobjedu sa svojim zaštitnim znakom, DDT-om.

Aero Star pronalazi Dragu na krovu, ali Drago shvaća da je pogriješio i da ne zaslužuje drugu šansu. Aero Star ga uvjerava da je za sve kriva Kobra Moon. Drago misli da nije vrijedan Aero Starovog prijateljstva, te se pozdravlja s njim i odlazi.

Reptile Tribe vs Killshot, The Mack & Son of Havoc
The Mack i Son of Havoc su sami započeli meč, ali nakon par trenutaka stigao je i Killshot braniti Trios titule. Mrvicu sporiji meč od prethodnog, ali i ovaj je bio dosta zanimljiv. Posebno je bilo zanimljivo kada je bilo 5 Headlockova, i jedan Boston Crab istovremeno. Kobra Moon i Jeremiah Snake su imali nekoliko dosta inovativnih poteza, što mi se i svidjelo. Kada su Trios prvaci došli u prednost, i pred samu pobjedu, Killshot gura Son of Havoca s kuta, i tako omogućuje Reptile Tribeu da osvoje titule. Poslije meča Killshot se ruga Son of Havocu kako je izgubio Trios titule, a onda mu napravio Killstomp, na što je The Mack ostao zbunjen.

Cage je došao u ring, i taman započeo pričati o Last Man Standing meču kojega će sljedeći tjedan imati protiv Pentagon Darka, a onda Pentagon Dark dolazi u ring i radi Superkick. Započinje brawl preko cijele arene. Nitko nije bio siguran. Stradali su neki navijači, članovi benda koji izvode pjesme prije showa, zaštitar, pa čak i specijalni gost Father Rick O’Shea, kojem je Pentagon Dark slomio ruku. Segment završava tako da su nastavili brawl.

U ured Antonio Cueta dolazi The Mack i traži meč protiv Killshota, jer je upravo on kriv za večerašnji poraz. Antonio mu govori da neće imati meč protiv Killshota nego protiv Mil Muertesa, i to prvi ikad Haunted House meč.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Raspad prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*