Lucha Underground pregled – Pucanje ruku

Dugo nismo na ProHrvanju imali pregled Lucha Underground epizode, na čemu vam se ispričavam. Vrijeme je da to ispravimo pregledom ovotjedne epizode koja je bila zapravo jedan veliki dugački meč koji je pokazao ono što bi svi odavno trebali znati – osveta je najbolje pogonsko gorivo.

Ovog tjedna na rasporedu imali smo meč u kojem će Pentagon Dark imati meč protiv svake od četiri članice Black Lotus Trijade, sve zbog toga što se dogodilo u Ultima Lucha Dos.

Prva na redu bila je Doku i tu smo odmah dobili informaciju što nas čeka. Ove cure se znaju mlatiti, zadaju udarce k’o lude, ali isto tako ih i primaju. Neke stvari koje im je Pentagon radio bile su vrlo brutalne, a priča nije dugo trajala. Pentagon je dobio meč, a Doku je završila sa strganom rukom.

Yurei je nastavila tamo gdje je Doku stala. I u konačnici ona je bila najlošija od cura koje su se danas borile. Sve što je radila izgledalo je nespretno, pogotovo udarac zvonom, umro sam od smijeha koliko je slab bio. Loš dan u uredu, trema ili naprosto nije dorasla zadatku? Kako je nisam gledao ranije ne znam odgovoriti, vrijeme će pokazati. Konačni rezultat je bio isti. Pentagon je dobio, a još je jedna ruka pukla.

I tu je niz pobjeda završio, no ne i onaj sa strganim rukama. Hitokiri je pružila sjajan meč, skočila sa iste lokacije s koje Angelico skače na Pentagona koji je bio na podu, no prije toga je primila, ali i dala malo more udaraca kroz tih desetak minuta. Do tada je to bio dobar meč, no kada je Canadian Destroyer (ponovo) dovršio Pentagona shvatili smo kako smo imali jedan od najboljih debija u hramu. Čak bih išao tako daleko i rekao na razini prošlosezonskog dolaska Reya.

lucha-underground-let

Pentagon je do tada bio psihopatično agresivan, drzak i samouvjerenost u svoju dominaciju nad svima oko sebe. No nakon ta tri meča samo je bespomoćno ležao u ringu, a onda je došao četvrti meč – Black Lotus. I bio je to kratak meč koji je završio na isti način kao i prva dva. Pukla je ruka, samo ovog puta je Pentagon bio taj kojem je strgana. I dok su članice klana bile u ringu nad ozlijeđenim Pentagonom, na stepenicama se pojavio El Dragon Azteca, ušao u ring oči u oči s Black Lotus. I uz maniru neprijatelj mog neprijatelja moj je prijatelj, trijade su napustile ring, a El Dragon Azteca uzeo je drugu ruku Pentagona i strgao mu je.

Fantastična priča i još bolje ispričana. Ljudi kojima je na kraju druge sezone Pentagon strgao ruke napokon su se osvetili, a negativac nije ispao slab – ispao je vrlo jak i nemilosrdan.

Nisu mečevi bili sve što smo imali. Imali smo i četiri promoa, jedan bolji od drugoga. Prije nego što su mečevi krenuli Vampiro je upozorio Pentagona na posljedice. U drugom smo otkrili kako je Jeremiah Crane prije Ivelisse imao drugu djevojku, ništa to ne bi bilo čudno kada ona ne bi bila Catrina. Kao spomen na nju i dalje nosi dio njenog kamena na lančiću oko vrata, po tvrdnjama bivše, i dalje je voli.

U trećem smo vidjeli kako Cueto dolazi kazati bratu, koji lupa glavom o zid ćelije, kako idući tjedan ima meč u kojem može vratiti naslov. A velika zvijer kazala je kako to ne želi, njegova želja je Rey Mysterio, a to je dodatno potvrdio što je svojom krvlju iscrtao ogroman upitnik na zidu.

Zadnja je bila na samom kraju epizode. Prince Puma je živ. Ili barem nešto između, a Vampiro je u blizini i ima plan za njega.

Najbolja epizoda sezone. Točka.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Pucanje ruku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*