Lucha Underground pregled – Podivljali Jake Strong

Antonio Cueto je pozvao u ured Jake Stronga, kako bi ga obavijestio da će ga staviti u main event Ultima Luche Cuatro. Jake Strong to odbija, jer se želi izboriti za tu poziciju, i ne želi ništa ne zasluženo dobiti. Antonio mu nudi Aztec medaljon, i meč za Gift of the Gods titulu. Po izlasku iz ureda Jake Strong je demonskim glasom rekao kako ovo više nije Antoniov temple.

Antonio Cueto stoji ispred ringa, i pored njega je Gift of the Gods titula. Antonio govori kako se Ultima Lucha bliži, i kako trebamo okruniti novog Gift of the Gods prvaka. Njih sedam je dobilo priliku da se bori za titulu, i svi dolaze u ring. Redom izlaze Aero Star, PJ Black, Hernandez, Big Bad Steve, King Cuerno, Jake Strong, i sedmi kao iznenađenje je DANTE FOX! Dante Foxa smo zadnji puta gledali u templeu na prošloj Ultima Luchi. Antonio je još najavio da će se sada održati Battle Royal, a pobjednik će moći izbaciti jednog hrvača iz meča za Gift of the Gods titulu, koji će se održati sljedeći tjedan.

Aero Star vs PJ Black vs Hernandez vs Big Bad Steve vs King Cuerno vs Jake Strong vs Dante Fox
Odmah na početku Aero Star eliminira Big Bad Stevea, a nedugo zatim sličnom eliminacijom Hernandez napušta meč nakon što su ga PJ Black i King Cuerno izbacili. King Cuerno i PJ Black se nastavljaju boriti na apronu, a Dante Fox uz pomoć Jake Stronga eliminira obojicu. Nakon toga Strong eliminira Aero Stara, i ostaju samo Strong i Dante u ringu. Par izmjena udaraca i kontri, dovodi do toga da Jake eliminira Dante Foxa, i pobjeđuje u Battle Royal meču. Kada je Antonio pitao koga želi izbaciti iz meča za titulu, Jake odgovara da ne želi nikoga izbaciti, i da se želi boriti sa svima. Antonio još jednom najavljuje meč za sljedeći tjedan, a Jake mu govori da koga god Antonio stavi pred njega, da će ga on slomiti. Antonio zakazuje main event za večeras Jake Strong protiv Johnny Munda.

 

Killshot vs The Mack
Zajedno došli u temple kao podrška Big Rycku, a sada imaju po prvi put meč 1 na 1. Son of Havoc kao Killshotov protivnik na Ultima Luchi Cuatro, došao je na balkon promatrati svog protivnika. Jako izjednačen meč, s nekoliko dobrih kontri na obje strane, ali ništa više od toga. Meč je završio tako što je Mil Muertes ušao u ring i napao The Macka. Son of Havoc je sišao s balkona i pokušao pomoći, ali Mil Muertes je i njega sredio s Chokeslamom. The Mack je pokušao napraviti Stunner, ali Mil kontrira u Flatliner.

Ivelisse i XO Lishus su inzistirali da odrade intervju s Matt Strikerom. Ivelisse je rekla kako Joey Ryan neće biti u mogućnosti nastupati na Ultima Luchi, pa su njih dvoje odlučili predstaviti novog partnera, a to je Sammy Guevara. Njih prekida Famous B, i kaže da je Sammy Guevara ugovorom vezan 7 godina za njegovu tvrtku Infamous Inc., te ako želi meč za Trios titule može se udružiti s Dr. Wagner Jr.-om i El Texanom. Sammyu se to baš i nije svidjelo pa je napravio Planchu nad Famous B-om. Sammy uzima ugovor kojeg baca u kantu za smeće. Kantu stavlja na Famous B-a i radi Superkick. Nakon toga ulazi u ring, i slavi sa svojim budućim partnerima.

 

Jake Strong vs Johnny Mundo
Jake stvara dominaciju u ringu, ali se Mundo polako vraća u meč. Jake se malo pribrao, pa su meč prenijeli među publiku. Johnny Mundo je demonstrirao svoje vještine parkoura, bježeći od Stronga. Ubrzo Johnny radi Sunset Flip Powerbomb pored ringa, i meč se nastavlja u ringu. Dosta su se izmjenjivali u ofenzivi, a onda Jake stavlja Munda u Ankle Lock, gdje Johnny tapka. Jake drži Johnnya u poluzi, a onda u ring dolazi Matanza i napada Munda. U ring dolazi Taya te pokušava spasiti muža, ali bezuspješno. Iz svoga ureda izlazi Antonio i pokazuje Matanzi da je dovoljno za večeras, te njih dva napuštaju temple, a Taya ostaje ležati pored krvavog Johnnya.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Podivljali Jake Strong"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*