Lucha Underground pregled – Medaljoni

Na početku epizode dobivamo segment gdje Fenix leži u lijesu u koji ga je Mil Muertes stavio, a Catrina prilazi lijesu i ljubi Fenixa, te mu tako uzima život. Catrina u svlačionici zatiče uplakanu Melissu Santos, i govori joj da se Fenix više neće vraćati, te da je dao svoj život ženi koja ga je iskreno voljela. Catrina daje svoj dio medaljona Melissi. Onu polovicu u kojoj je bila zaglavljena između dva svijeta.

Jake Strong vs Big Bad Steve

Kratak meč u kojem se Jake Strong stavio na mapu Luche Underground. Big Bad Steve je pokušao parirati Jake Strongu, ali kao što samo prezime kaže, Jack je bio prejak za Stevea. Strong je nakon par odličnih poteza stavio Stevea u Ankle Lock, i tu je prisilio Big Bad Stevea na predaju. Nakon meča Jack Strong je napravio još jedan Powerbomb na pod pored ringa.

Antonio Cueto i King Cuerno razgovaraju u Cuetovom uredu, i Antonio je pitao Cuerna o željeznoj rukavici, na što King Cuerno rekao da mu je ukradena. Antonio upozorava, da onaj koji ju ima, ima snagu Bogova. Antonio nudi King Cuernu meč za aztec medaljnon svoga plemena, a protivnik će mu biti Chavo Guerrero. Tada u ured ulazi Cage, i kaže kako bi volio završiti ono što je započeo prošli tjedan. Antonio Cueto mu kaže da je bio dobar, ali neće samo tako dobiti priliku za titulu. Cueto nudi Cageu meč sljedeći tjedan, za aztec medaljon, i to protiv Mil Muertesa. Cage je zadovoljan.

Daga & Kobra Moon vs Johnny Mundo & Taya

Jako dobra predstava Dage i Kobre Moon. Meč je bio dosta izjednačen, i moglo je otići na obe strane, ali Johnny Mundo greškom udara Tayu, i tu Reptile Tribe dolazi u prednost. Daga daje tag Kobri Moon, ali PJ Black se umiješao u meč, te tako omogućio Worldwide Undergroundu još jednu pobjedu. Taya uzima pobjedu s Curb Stompom. Nakon meča trio slavi u ringu, ali onda dolazi Vibora i napada Worldwide Underground. Johnny Mundo se nekako uspijeva izvući, ali Vibora i Daga drže Tayu i PJ Blacka. Kobra Moon mu govori da će ju i on uskoro zvati svojom kraljicom.

Slijedi segment u kojem vidimo kako Antonio Cueto otvara neka velika željezna vrata, i priziva svoga sina Matanzu Cueta. U sijeni vidimo kako se Matanza iživljava na nekoj žrtvi, a onda prilazi Antoniu, te zajedno odlaze u temple.

Mr. Pectacular vs Matanza

Mr. Pectacular se nalazi u ringu, i ringu prilazi Antonio Cueto. Antonio kaže kako je vrlo lako moguće da je ovo zadnji meč Mr. Pectaculara u templeu. Antonio najavljuje prvi ikad “Sacrifice to the Gods” meč. U ring ulazi Matanza, i meč započinje. Mr. Pectacular radi Dropkick, ali Matanza no-sella i radi German Suplex, a zatim i Wrath of the Gods. Matanza pobjeđuje. Nakon meča Matanza podiže ruku u zrak, svjetla se gase, a kada su se ponovno upalila, Mr. Pectaculara nije više bilo na podu.

Chavo Guerrero vs King Cuerno

Sve je započelo još pri ulasku King Cuerna, jer je Chavo napravio Suicide Dive, i tako je meč započeo. Početak meča se odvijao van ringa, i nije bilo ništa spektakularno. Jedino što bi valjalo izdvojiti, jest Crossbody King Cuerna s ograde na Chavo Guerrera. Onda ulaze u ring, i ostatak meča je bio čisti prosjek. King Cuerno diže Guerrera na ramena, ali Chavo uz pomoć sudca dolazi u prednost i radi Three Amigosa. King Cuerno kontrira, i radi Thrill of the Kill, te uzima pobjedu. King Cuerno uzima drugi aztec medaljon.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Medaljoni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*