Lucha Underground pregled – Lijesovi

Na početku epizode imamo razgovor članova Worldwide Undergrounda. Johnny Mundo govori ostalim članovima, da su u ratu sa Reptile Tribeom, i želi da Jack Evans izađe i izazove nekoga od njih na meč, što Jack odbija.

XO Lishus vs Jack Evans

Imamo još jedan debi u templeu. Riječ je o XO Lishusu. Klasičan opener meč za luchu underground, brzi high fly stil, pregršt akrobatskih poteza, posebno od strane XO Lishusa. XO Lishus uzima pobjedu nakon što je izveo X-factor.

Pentagon Dark dolazi u ring, i kaže otkad je on Lucha Underground prvak, mnogi su imali priliku postati Lucha Underground prvaci, ali nikome to nije pošlo za rukom. U ring ulazi Cage, radi Clothesline a zatim udara Pentagon Darka s Lucha Underground titulom. Cage ni tu nije stao, već je izvadio stol, te napravio Powerbomb na njega. Nakon toga Cage uzima mikrofon i najavljuje sebe kao budućega prvaka.

U svlačionici ovoga puta susrećemo Melissu Santos i Fenixa. Melissa Santos je jako zabrinuta za Fenixa, i to što će se Fenix suprotstaviti dvojici jako nemilosrdnih hrvača, njoj stvara nelagodu. Fenix ju uvjerava da će sve biti u redu.

Mil Muertes vs Jeremiah Crane vs Fenix

Mil Muertes odmah započinje agresivno. Odmah je napravio Spear, i ostavio Jeremiah Cranea na podu. Nakon toga Fenix otavio Mil Muertesa malo po strani, i zabavio se s Jeremiah Craneom. Jeremiah i Fenix su bili otprilike podjednaki, a onda se u meč vraća Mil Muertes. Mil Muertes baca Cranea na lijesove, a kada je Crane pokušao prijeći u malo ofenzive, Mil Muertes mu je napravio još jedan Spear. Mil kreće u totalnu dominaciju, i taman se spremio da napravi Double Flatliner, međutim Fenix i Jeremiah se izvlače, te Jeremiah radi Powerbomb kroz stol. Crane i Fenix se penju uz stepenice, te na vrhu Crane radi Sitout Piledriver. Crane radi svoj poznati taunt, a iza leđa se pojavljuje Mil Muertes, te ga udara s vratima. Odjednom na njih dvojicu skače Fenix s povišene platforme. Nakon toga vraćaju se do ringa, gdje kroz jedan stol prolazi Mil Muertes, a na drugom Jeremiah Crane radi Sitout Piledriver Fenixu iz kuta. Taman je uspio ubaciti Fenixa u lijes, ali dolazi Ivelisse i napada Cranea čekićem.

Fenix nekako izalzi iz lijesa, a u njemu završava Crane, i Ivelisse ga zatvara. Jeremiah Crane je eliminiran. Mil Muertes ponovno preuzima kontrolu u ringu. Skida zaštitu s donje užadi, trga Fenixovu masku , radi Spear, ubacuje lijes u ring, ali onda zamalo gubi meč. Naime, Fenix ga je uspio ubaciti u lijes, međutim nije imao snage i zatvoriti ga. Mil Muertes je imao malo više sreće pa je napravio Chokeslam na lijes, a zatim i Flatliner. Mil Muertes je ubacio Fenixa u lijes, i zatvorio ga. Nakon meča vidjeli smo nesuglasice između Mil Muertesa i Catrine.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Lijesovi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*