Lucha Underground pregled – ladder meč za Trios titule!

1. Marty “The Moth” Martinez vs Prince Puma – Singles match – **1/2

Ovo je bio sasvim solidan meč. Vidjeli smo nekoliko lijepih spotova. Martinez se čini kao okej rvač.

 

Vampiro je intervjuisao Johnnya Mundoa. Pričali su o Albertu El Patronu. Vampiro ga je pitao zašto je bacio Alberta kroz prozor, a ovaj jegovorio kako je najbolji, kako je Alberto precijenjen i kako je to njegov ring.

 

Dario Cueto je u svojoj kancelariji najavio ladder meč za Trios Tag Team titule. The Crew su izazivači. Okej mi je ta odluka. Bolje oni nego da imamo prvo neki No. #1 Contender meč. Ipak su oni, valjda, El Jeffeovi momci.

 

2. Delavar Daivari vs Texano – Singles match – **1/2

A meč je bio solidan, mada nije dugo trajao. Big Ryck je napao Texana i tako je ovaj dobio na diskvalifikaciju. Pretpostavljam da to ima veze sa onim Ryckovim segmentom od prošle sedmice. “Biznis.”

 

Catrina se pojavila u Dariovoj kancelariji i navela ga da sljedeće sedmice organizuje meč između Fenixa i Mill Muertesa. Biće i stipulacija, Deathmatch. Iskreno, jedva čekam taj meč. Sviđa mi se kako hypaju Mill Muertesov povratak.

 

Imali smo promo za Black Lotus, onu ženu čije promoe gledamo već nekoliko mjeseci. Ovoga puta je rekla da ima jedan cilj, nešto što mora uraditi – ubiti Dariovog brata. To je izgledalo, a i zvučalo vrlo dobro. Nakon toga je došao Chavo Guerrero i započeo konverzaciju sa maskiranim čovjekom, Rekao je da ako želi da je spasi, vjerovatno misleći na Black Lotus, trebaće mu njegova (Chavova) pomoć.

 

3. Ivelisse, Son of Havoc & Angelico vs. The Crew – Trios Tag Team Ladder match for Trios Tag Team Championship – ***

Ovaj meč je bio kolekcija dobrih momenata, no u cjelini nije više od solidnog. Atmosfera je bila dobra, publika je chantala “holy shit”, ali nije bilo luđačkih spotova koliko sam želio da bude. Bilo je par dobrih, no zaista je moglo bolje od ovoga. Nadao sam se barem da će polomiti sto, ili da će biti neki super skok sa vrha merdevina. Angelicov skok sa balkona jeste izgledao predobro, ali je to nešto što smo već vidjeli. Skoro ista stvar, samo ovoga puta Dropkick umjesto Body Pressa, a i ovoga puta je bilo očekivano, tojest, preočigledno, vidjeli smo Angelica kako sjedi na balkonu i samo čeka pravi momenat za skok. Sviđa mi se način na koji je meč građen. Ivelisse je bila povrijeđena i  bila je van borbe čitavo vrijeme, te je samo na kraju uletila i donijela pobjedu svom timu.

 

Dobra epizoda Luche. Malo lošija nego inače.

7/10

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – ladder meč za Trios titule!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*