Lucha Underground pregled – Imamo novoga Gift of the Gods prvaka!

Sammy Guevara vs Jake Strong

Solidan performans obojice. Strong je započeo jako, vezao je nekoliko dobrih poteza, a onda kada su izašli van ringa Sammy je imao fantastičan spot. Naime Sammy se popeo na balkon, i s njega napravio prelijep Moonsault. Na kraju Jake Strong hvata Guevaru u Ankle Lock i pobjeđuje. Za sada odlično bookiranje Stronga, samo sad je već vrijeme da mu daju neki storyline. Guevara iznenađujuće dobar.

 

Matanza vs Vinnie Massaro

Antonio Cueto je rekao da je Vinnie bio na listi ljudi koji bi trebali dobiti otkaz, ali da ga je ostavio jer je vjerovao Dariu koji je zaposlio Vinniea. Za Massara stiže još jedna dostava pizze, koju mu je Antonio naručio, a nakon toga Antonio najavljuje njegov meč s Matanzom. Dali su Massaru malo ofenzive s par šamara, ali Matanza squasha Vinniea s Wrath of the Gods finisherom. Nakon meča dostavljač pizze traži novce od Vinniea, ali i on završava u istoj situaciji kao i Vinnie. Svjetla se gase, a kada su se ponovno upalila Vinniea i dostavljača više nije bilo. Matanzi su ovo treća i četvrta žrtva. Nije loše ovo što rade s Matanzom, samo i ovdje bi trebao neki razvoj priče.

Zašto jednostavno kad može i komplicirano? Antonio Cueto izlazi pred svih šest hrvača koji imaju meč za Gift of the Gods titulu. Najavljuje da će se samo troje boriti za titulu, a kako bi odredili kojih troje odradit će se prvo 3v3 meč. Pobjednički tim, borit će se međusobno. Son of Havoc i Ivelisse biraju The Macka za svoj tim, i meč kreće.

 

Son of Havoc, The Mack & Ivelisse vs King Cuerno, El Dragon Azteca Jr. & Dezmond X

The Mack otvara meč i stvara dominaciju. Ivelisse ju gubi, a onda na scenu stupa drugi tim. Svi su imali podjednako ofenzive. Ponovno ulazi The Mack i pokušava preuzeti kontrolu u ringu. Son of Havoc promašuje Shoting Star Press, a onda King Cuerno pobjeđuje s Trill of the Huntom. Solidan sprint. The Mack svaki puta fascinira, koliko je agilan i okretan s obzirom na njegov fizički izgled. Nakon meča do ringa dolazi Mil Muertes i osvećuje se gubitničkom timu. Killshot je cijeli meč proveo na vrhu stepenica, i dugo je oklijevao hoće li pomoći svojim trios partnerima. Kada je napokon donio odluku da će im pomoći, nije prošao u najboljem redu, jer ne samo da je slučajno udario svoga partnera, nego ga je i Mil Muertes bez problema savladao.

 

King Cuerno vs El Dragon Azteca Jr. vs Dezmond X

Vrlo dobar main event. Tečan, nije bilo praznoga prostora. Ovo je bio neki mix brawla i highflying stila, i ispalo je super. Svemu tome pridonjela je i publika svojim navijanjem. Sva trojica su imali blagu prednost tokom meča, tako da su svi izgledali da imaju ravnopravne šanse za osvajanje titule. Bilo je nekoliko odličnih poteza, međutim najviše se isticao spot kada je Dezmond X skočio na King Cuerna i El Dragon Aztecu Jr.-a, s tunela kroz koji hrvači prolaze. Kraj meča je bio dosta neizvjestan, ali i iznenađujuća pobjeda El Dragon Azteca Jr.-a.

 

Marty The Moth Martinez čvrsto spava i sanja o Melissi, kada ga odjednom budi njegova sestra Mariposa. Mariposa mu govori da je previše opsjednut Melissom, te da je izgubio svoj fokus. Od sada je Martyev fokus, Lucha Underground titula.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Imamo novoga Gift of the Gods prvaka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*