Lucha Underground pregled – Aztec Warfare 4

Najbolji tjedni show se vratio, nakon dugih 8 mjeseci izbivanja s naših ekrana. Lucha Underground je napravila svoj povratak na velika vrata, i to sa Aztec Warfare mečom, međutim prije samoga meča imali smo jedan segment. U jednoj sobi nalazi se lijes, i u njemu Dario Cueto. Na njegov sprovod došli su njegov otac Antonio (kojega je Dario na samrti nazvao), i Dariov ubojica, agent Winters. Antonio nikada nije volio Daria, i nikada se nije ponosio njime. Agent Winters je obavijestio Antonia da je on sada glavni i odgovorni za Luchu Underground, ali isto tako da su morali promijeniti lokaciju templea. Saznali smo da je Lucha Underground samo paravan za nešto veće. Antonio uzima ključ od Daria, i odlazi.

U novome templeu Melissa Santos i svi prisutni odavaju počast preminulome El Jefeu, ali to sve prekida Antonio Cueto. Antonio se predstavlja publici, i najavljuje meč kojega je zapravo on izmislio. Aztec Warfare meč. Kako jedan od trojice trios prvaka nije prisutan, druga dvojica dobijaju kaznu tako što će započeti meč. Treći koji uđe u meč, postaje njihov novi partner. Izlazi Son of Havoc, i meč počinje.

The Mack preuzima kontrolu u meču a onda kao broj 4 ulazi Joey Ryan. Ryan ponovno koristi svoju taktiku s lisicama, i veže se za konopce. Son of Havoc, dolazi do malo ofenzive, a onda svoj debi pravi Mr. Pectacular. Mr. Pectacular dobija malo momentuma, ali ne puno jer ga Killshot zasutavlja. Svi napadaju Mr. Pectaculara, a onda Killshot pinuje The Macka. Kao šesti ulazi trenutni Lucha Underground prvak Pentagon Dark. Pentagon Dark lagano stvara dominaciju u ringu, a onda Joey Ryan odluči se osloboditi i napasti Pentagon Darka, međutim to mu je bila jako loša odluka jer Pentagon Dark mu radi Penta Driver i eliminira ga. Pentagon i Son of Havoc zajedničkim snagama eliminiraju Killshota. Broj 7 je ECW legenda Tommy Dreamer. Tommy ulazi s mnoštvom njemu poznatih rekvizita, i odmjeruje snagu s Pentagon Darkom. Nakon toga ulazi Mariposa, i uspostavlja dominaciju. Pentagon Dark i Tommy Dreamer borbu prenose u publiku. Za to vrijeme u ringu, Son of Havoc radi Cutter Mariposi, te ju eliminira. Tommy Dreamer razacuje pribadače po publici, a onda Pentagon Dark radi Spear, te obojica padaju na njih. Pentagon Dark je bio malo spretniji, pa je ubacio Tommy Dreamera u ring, te ga eliminira nakon što je napravio Double Foot Stomp. Broj 9 je Vinny Massaro. Dok je Vinny prilazio ringu imao je dostavu pizze. Pošto se nije lijepo ponašao prema dostavljaču, Pentagon Dark mu je napravio Superkick, a zatim i Penta Driver na pizzu. Vinny Masaro je eliminiran. Hernandez radi svoj povratak u temple kao broj 10, ali nije dugo ostao jer mu je Pentagon Dark napravio The Sacrifice. Son of Havoc napada Pentagona, ali Pentagon je bio spretniji i eliminira ga nakon Backbreakera.

Broj 11 je bivši Lucha Underground prvak Johnny Mundo. Između Pentagon Darka i Johnny Munda izbija brawl, a pod brojem 12 je trebao ući Angelico, međutim njega mjenja Ricky Mundo. Ricky u kut ringa postavlja lutku, koja mu odvlači pažnju. Nakon što ga je Johnny Mundo opomenuo da se fokusira na Pentagon Darka, Ricky Mundo pokušava pinati Johnny Munda, ali ipak Johnny eliminira Rickya. Fenix je broj 13. Fenix se uspijeva pronaći uz Pentagona i Johnny Munda i prelazi u vodstvo. Broj 14 je Jeremiah Crane. On ulazi sa stolicom, te napada Fenixa. Crane ide na pokušaj pina, ali Fenix se neda. 15. je Mil Muertes, u pratnji već dobro poznate nam Catrine. Mil Muertes ulazi u ring, i automatski prelazi u vodstvo. Svi sudionici meča rade zajedno protiv Mil Muertesa, samo kako bi ga Fenix mogao eliminirati nakon Double Foot Stompa. Izlazeći iz ringa, Catrina je bila vidno ljuta na Mil Muertesa. U pratnji Kobre Moon izlazi nam Daga kao broj 16. Daga dolazi u prednost nad Fenixom i Johnny Mundom prije nego ga Jeremiah Crane izbaci iz ringa. Broj 17 je Chavo Guerrero. Pentagon Dark s Penta Driverom eliminira Jeremiah Cranea. Nakon što je Chavo Guerrero napravio Brainbuster nad Fenixom, odmah ga je i eliminirao. Johnny Mundo radi prvo German Suplex, a onda i End of the World, te eliminira Dagu. 18. je King Cuerno, koji odmah čisti ring i radi The Arrow from the Depths of Hell, na Pentagon Darku. El Dragon Azteca Jr. je broj 19. El Dragon Azteca Jr. pogađa Tornado DDT na Johnny Mundu, a onda kako bi se osvetila Johnnyu za eliminaciju Dage, Kobra Moon se vraća s Viborom. Vibora radi Chokeslam, a onda i Tombstone Piledriver, te ostavlja Johnnya na matu. Broj 20 je Marty Martinez. Kobra Moon i Vibora napuštaju ring, a Marty Martinez pinuje Johnny Munda. Dobili smo izmjenu poteza i kontri između King Cuerna, Chavo Guerrera i El Dragon Aztece Jr.. Na kraju King Cuerno pinuje El Dragon Aztecu Jr., nakon Frog Splasha. Ostala su nam posljednja četvorica, a to su Pentagon Dark, Chavo Guerrero, King Cuerno i Marty Martinez. King Cuerno je došao u prednost i taman da će napraviti Trill of the Hunt na Pentagonu, Chavo Guerrero ga napada s leđa i eliminira ga nakon što je napravio Gory Bomb. Nakon toga Pentagon Dark radi Superkick i eliminira Chavo Guerrera. Ostali su još samo Pentagon Dark i Marty Martinez. Marty Martinez je dobro započeo ovaj finiš. Imao je Bicycle Kick, Curb Stomp, ali nažalost po Marty Martineza, Pentagon Dark kickouta. Pentagon Dark pogađa Backbreaker, ali i Marty Martinez kickouta. Marty Martinez dolazi još jednom u prednost i radi Double Under Hook DDT, i radi jako dobar near fall. Nakon toga Pentagon Dark radi Superkick, dobiva malo momentuma, radi Canadian Destroyer, a zatim i Package Piledriver za pobjedu i obranu naslova. Nakon meča, Pentagon Dark radi The Sacrifice i na Marty Martinezu.

Nakon meča izlazi Antonio Cueto, čestita Pentagon Darku na obrani naslova, i najavljuje meč za Lucha Underground titulu koji će se dogoditi sljedeći tjedan. Pentagon Dark brani titulu protiv Matanze.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Aztec Warfare 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*