Lucha Underground pregled – 7 way meč za Gift of the Gods titulu

Ovo je posljednja epizoda Luche Underground pred Ultima Luchu Cuatro. U ovoj epizodi bio je samo jedan meč, a to je onaj za Lucha Underground Gift of the Gods titulu. 7 way meč između Aero Stara, PJ Blacka, King Cuerna, Jake Stronga, Dante Foxa, Hernandeza i Big Bad Stevea.

Aero Star vs PJ Black vs King Cuerno vs Jake Strong vs Dante Fox vs Hernandez vs Big Bad Steve
Nije prošlo dugo od početka meča, a Hernandez nas je već napustio nakon što ga je Dante Fox eliminirao s Backslide pinom. Nakon prve eliminacije, kao da su postojala tri zasebna meča u jednom. Jake Strong i Dante Fox su se tukli pored komentatorskog stola, a zatim su se popeli na balkon. Big Bad Steve i PJ Black su nastavili borbu u ringu, a King Cuerno i Aero Star su se borili među publikom. Famous B je bio uz svog klijenta Big Bad Stevea, i pokušao mu je pomoći da preuzme dominaciju nad PJ Blackom, što mu na kraju i uspijeva ali za kratko. Jake Strong hvata PJ Blacka u Ankle Lock, i PJ se predaje. Nakon predaje Strong mu slama gležanj.

 

Poslije eliminacije PJ Blacka, najaktivniji u ringu su bili Big Bad Steve i King Cuerno, a onda u temple ulazi Drago (s reflektirajućim prslukom i zaštitnom kacigom) s viličarom, i pomaže Aero Staru da se popne što više kako bi Aero Star mogao skočiti. Aero Star se penje i radi Crossbody na Big Bad Stevea i King Cuerna. Aero Star pinuje Big Bad Stevea, ali je dosta oslabljen od skoka. Tu prednost stvara Jake Strong i na njemu radi Ankle Lock. Strong nije htio pustiti nogu Aero Stara, ali onda u ring ulazi King Cuerno i spašava ga. Jake Strong i King Cuerno nastavljaju borbu van ringa, a onda Dante Fox skače s tunela na njih dvojicu. Nakon par trenutaka Dante Fox pinuje King Cuerna nakon što je napravio Fox Catcher.

 

U ringu ostaju samo Jake Strong i Dante Fox. Jake Strong uspijeva staviti Dante Foxa u Ankle Lock, i unatoč izgledima da će se Dante Fox izvući, ipak se predaje i Jake Strong postaje novi Gift of the Gods prvak. Nakon meča i proglašenja pobjednika, Jake Strong slama i Danteov gležanj.

 

U zadnjoj sceni epizode vidimo kako Johnny Mundo vježba, i priprema se za svoj meč s Matanzom. Johnnyu prilazi Aero Star i nudi mu pomoć, koju Johnny odbija i govori kako je ovo privatno između njih dvojice. Aero Star mu duguje uslugu što je spasio Dragu, te se u tom trenutku pojavljuje Drago i daje Johnnyu željeznu rukavicu koju je King Cuerno izgubio na početku sezone. Johnny Mundo ju stavlja na ruku i osjeća se puno bolje, osjeća se kako on kaže: “kao Bog”.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – 7 way meč za Gift of the Gods titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*