Lucha Underground pregled – Ultima Lucha Cuatro (drugi dio)

Johnny Mundo i Taya su u svlačionici, i Johnny joj govori da ako kojim slučajem izgubi, i bude kao žrtva predan Bogovima, on želi da ona zna da ju voli. Ricky Mundova lutkica Rosa joj govori da ju i ona voli, a zatim je opsjeda.

Fenix vs El Dragon Azteca Jr.
Vrlo solidan spotfest, ali prebrzo su došla prva dva falla. Meč nije niti krenuo kako treba Fenix je već uzeo prvi fall, a par trenutaka kasnije El Dragon Azteca Jr. poravnava rezultat sa svojim DDT-om. Nakon toga Antonio nam govori kako je ovo Ultima Lucha i kako stvari trebaju biti bolje, te najavljuje zadnji fall s Falls Count Anywhere stipulacijom. Odmah nakon toga Fenix napada El Dragon Aztecu Jr.-a sa stolicom i stvara prednost. Nekoliko polomljenih stolova, stolica i zanimljivih spotova, privode ovaj meč kraju. El Dragon Azteca Jr. je bio u velikoj prilici udariti Fenixa stolicom, ali Melissa Santos se umješala i pokušala je smiriti situaciju između njih dvojice. Fenix udara El Dragon Aztecu Jr. stolicom, a zatim radi Spear kroz stol, te na kraju uzima i svoj drugi fall.

Mellisa Santos je napustila temple, i zbog toga imamo guest announcera Shaul Guerrero. Nju prekida Famous B, te govori da je on jedini guest announcer u templeu. Daje joj vizitkartu i govori ako želi proslaviti svoju obitelj, neka se njemu javi na “4-2-3 get fame”. Shaul govori “excuse me” (referenca na catchphrase od njene majke), te kaže da je njena obitelj Lucha Libre. Shaul ga naziva Famous Bitch, i radi Three Amigosa. U ring dolazi i Chavo Guerrero te radi Frog Splash.

The Mack vs Mil Muertes
Mil Muertes je pri svom ulasku donio lijes. Nakon kratke borbe u ringu, napuštaju ga i brawlaju pored. Mil Muertes dovodi još jedan lijes u temple, i nastavlja svoju dominaciju nad The Mackom. The Mack vraća meč u svoju korist, te iz jednog lijesa počinje vaditi raznoliko oružje poput lanaca, kendo štapova i sjekira. Mil Muertes ga napada sjekirom, The Mack se brani, ali Mil pogađa Spear. The Mack je sav krvav, ali uspijeva doći ponovno u prednost i napraviti Coast-to-coast. Nekoliko poteza kasnije, Mil Muertes se sprema za Chokeslam, ali The Mack kontrira u Stunner, kojeg pogađa dva puta, te udara Mila s ciglom. The Mack pobjeđuje nakon što je pogodio još jedan Stunner. Poslije meča The Mack ubacuje Mil Muertesa u drugi lijes, i svoju pobjedu proslavlja pivom.

Matanza vs Johnny Mundo
Matanza je shvatio da će željezna rukavica pomoći Johnny Mundu, pa ju mu je prisilno skinuo s ruke, i bacio među publiku. Johnny je cijelo vrijeme pokušavao doći do nje, pa je u jednom trenutku pobjegao ispod ringa, samo kako bi ju ponovno stavio na ruku. Kada je napokon došao do nje, Matanza je ponovno uzima, i baca je na balkon iznad onih vrata na vrhu stepenica. Johnny Mundo se nekako uspijeva popeti i staviti rukavicu na ruku, ali Matanza ga baca kroz balkon. Antonio Cueto zove Matanzu da dođe u ring, ali kada je bio na sredini stepenica, vrata iza njega se otvaraju te ga napada Johnny Mundo. Vraćajući se u ring, Matanza radi Wrath of the Gods, ali Johnny Mundo kickouta! Prvi kojem je to pošlo za rukom. Johnny Mundo odnosi pobjedu sa Superman Punchom.

Johnny Mundo se vraća prema svlačionici, ali ga zaustavlja Aero Star i traži da mu vrati željeznu rukavicu. Nakon što je Aero Star rekao da će ga rukavica uništiti ako je bude predugo nosio, Johnny mu je vraća. Aero Star mu govori da je on dobar čovjek.

Marty Martinez vs Pentagon DARK
Što očekivati od ovoga Cero Miedo meča? Ako ste gledali prvi, onda znate da će biti puno krvi, i opasnih spotova. Tako je bilo i u ovome meču. Petnagon je napao Martya odmah ispred ringa, te ga jako raskrvario. Pentagonova dominacija završava polomljenim stolom pored ringa. Marty ispod ringa pronalazi svoju kutiju za užinu, te napada Pentagona vilicom, i jako ga raskrvavljuje. U jednom trenutku Pentagon uspješno pogađa Canadian Destroyer, ali njegova prednost nije dugo trajala jer ga Marty udara žičanom bejzbol palicom. Nakon toga Marty polijeva Pentagon DARK-a s benzinom, ali ne uspijeva ga zapaliti. Marty sam sebe dovodi u nezgodnu situaciju i prolazi kroz stol. Još se jedan spot pored ringa dogodio. Ovaj puta Marty prolazi kroz staklo. Za sami kraj Pentagon postavlja stolice u sredini ringa, te radi Package Piledriver na njih osvaja i Lucha Underground titulu.

Nakon meča Pentagon pokušava napraviti The Sacriface, ali Reklusa ulazi u ring i spašava Martya. U ring također ulazi i Vampiro, te predaje titulu Pentagonu a zatim mu radi Low Blow. Izbija kratki brawl, ali Vampira spašava njegov gospodar, te zajedno napadaju Pentagona. Nakon njih dolazi i Jake Strong, te unovčuje svoju Gift of the Gods titulu.

Jake Strong vs Pentagon DARK
Jake Strong stavlja Pentagona u Ankle Lock, i bez da je Pentagon tapkao Jake mu slama gležanj, te postaje novi Lucha Underground prvak.

Dobili smo nekoliko segmenata za kraj sezone. El Dragon Azteca Jr., King Cuerno i Aero Star su se našli i odlučivali o sudbini željezne rukavice. King Cuerno je rekao da bi se rukavica trebala sakriti, ali El Dragon Azteca Jr. mu govori kako su Bogovi prejaki, i da bi ih trebali napasti te tako stvoriti prednost. Aero Star mu daje rukavicu i govori mu da to obavi na brzinu. El Dragon Azteca Jr. rukavicu daje Black Lotus, koja govori Matanzi kako zna da je on ubio njene roditelje, te mu s rukavicom čupa srce. Black Lotus predaje rukavicu nazad El Dragon Azteci Jr., ali njega napada Jake Strong, slama mu gležanj i uzima rukavicu.

Johnny Mundo dolazi do Taye, i govori joj kako sada napokon mogu otići na medeni mjesec, ali Taya mu govori kako ona nije njegova žena. Taya mu radi Chokeslam, i govori kako je Bog, dok se u pozadini čuje Rosin smijeh.

U limuzini sjede Agent Winters, Antonio Cueto, Vampirov gospodar, i čovjek s cigarom kojeg se smatra da je glavni u ovome svemu. U limuzinu ulazi Jake Strong. Vidjevši krv na njegovoj košulji upitaše ga čija je. Nakon što je Antonio saznao da je Matanzina postao je tužan. Čovjek s cigarom mu govori da je Matanza bio vrijedan, te da ga “The Order” neće zaboraviti. Čovjek s cigarom izlazi iz sjene, i to je Stu Bennett! On govori kako je vrijeme da The Order preuzme svijet.

Prije godinu dana na Dario Cuetovom sprovodu, pojavljuje se Aero Star. Aero Star mu oko vrata stavlja medaljon kojega je uzeo od Capitan Vasquez i Dario Cueto se budi.

Sezona završava sa “To be continued…”

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Ultima Lucha Cuatro (drugi dio)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*