Ljeto na ProHrvanje forumu

Malo po malo ljeto nam se približava, kalendarski će sutra početi. Školarci će na zaslužene odmore, baš kao i studenti, samo što će tu neki u privremeno zabačenom kutu uma imati misli o jesenskom roku. Radni narod će planirati godišnje odmore. I dok se sve to događa, wrestling će i dalje ići dalje.

Bit će, kao i svako ljeto, malo more događanja, WWE će imati program na tjednoj bazi, NJPW nam je pripremio jedan na papiru fantastični G1 Climax, a indy scena će biti aktivnija nego ikada. Stoga, ako ste jedan od onih koji nemaju priliku kamo pobjeći za vrijeme ljetnih dana – ProHrvanje forum je tu. Na njemu će, kao i do sada, biti najbolja i najkvalitetnija wrestling rasprava na ovim prostorima. Analize, razmišljanja, recenzije i prije svega dobra zabava na njemu.

Ako ste pak jedan od onih koji će imati burno ljeto, zbog ovog ili onoga razloga, ProHrvanje forum će vas čekati kada se vratite s odmora. Štoviše, kada se vratite moći ćete na jednom mjestu naći najbolje stvari koje su se dogodile u tom periodu. Naš sistem nominacija za najbolje godine je osmišljen s idejom da bude baza podataka za buduće generacije – dostupan samo onima koji su registrirani.

Izgleda da nas čeka vruće ljeto, a ProHrvanje će se pobrinuti da vam ga barem rashladi uz čašicu dobrog wrestlinga.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Ljeto na ProHrvanje forumu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*