Kurt Angle nije bio zadovoljan Heymanovim promom

Zadnja WWE Raw epizoda imala je promo u kojem je Paul Heyman nabrajao sve uspjehe svog klijena Brock Lesnara. Kako bi pokazao koliko je njegov klijent bolji od Seth Rollinsa i John Cene, s kojima će imati Triple Threat meč na Royal Rumblu, kazao je kako nitko nema dvije od tri titule koje je Brock ugrabio – NCAA amaterski wrestling prvak, neosporni UFC prvak teške kategorije i neosporni WWE prvak.

Promo je bio dobar, meni osobno se svidio, no ja nisam Kurt Angle. Čovjek koji je zadužio sve u ringu, trenutno pod ugovorom s TNA organizacijom, osvajač zlatne olimpijske medalje u hrvanju primio se Twittera nezadovoljan tom izjavom tvrdeći kako je i on napravio isto.

Kazao je kako i on ima NCAA titulu, kako je na sebi držao i WWE titulu, ali i da ima nešto što Brock nikada neće imati – zlatnu olimpijsku medalju.

Paul Heyman nije ostao dužan, primio se pravnih sitnica i fokusirao se na riječ ‘neosporni’. I moram reći kako je zaista u pravu. Kurt Angle imao je WWE i World Heavyweight titule, ali ih nikada nije imao istovremeno. Isto tako, nikada nije imao UFC titulu, stoga je činjenica da nema 2 od 3.

Možemo raspravljati što je važnije, UFC titula ili zlatna medalja, po meni ovo drugo, ali to trenutno nije predmet ove rasprave. Heyman je bio u pravu, Kurt nije. Tko zna, možda u nekoj od idućih TNA epizoda Kurt Angle krene nabrajati svoja dostignuća s kojima se (isto tako) malo tko može pohvaliti.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

1 Comment on "Kurt Angle nije bio zadovoljan Heymanovim promom"

  1. Sad ce Angle opet rec da su mu hakirali twitter, garant. 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*