Kurt Angle, Bliss vs Rousey, Jericho, WALTER

Nekoliko dnevnih vijesti:

Kurt Angelov odmor ne bi trebao trajati dugo i očekuje se da će se vrlo skoro vratiti na TV.

Prema Cagesideu, Alexa Bliss je na društvenim mrežama objavila neke fotke iz Performance Centera. Najnovije glasine kažu kako su ona i Rousey uvježbavale Hell in a Cell meč. Ta stipulacija nije službeno najavljena za njihov meč, ali ako su glasine točne, onda će uskoro biti.

WWE opet želi potpisati WALTERA. Htjeli su ga dovesti istovremeno s Keithom Leejom, no, bio je ugovorom vezan tada za njemačku wXw kompaniju, a i on je izrekao da nije htio biti daleko od kuće neki duži period vremena (zbog čega nije nastupao u Japanu). WWE ga vidi kao potencijalno veliku zvijezdu s kojom bi mogli nešto napraviti i zato ga žele bilo kako dovesti k sebi, a jedna ideja je bila ta da potpiše UK ugovor čime bi mu se omogućilo da i dalje radi za wXw i ostale indy kompanije, a usput i da bude ponekad pojava i u NXT-u.

Prema Observeru, Jericho je dao do znanja da bi sljedeća odbrana titule mogla biti protiv EVILA. Ako to bude tako, vjeruje se kako će se taj meč desiti u iduća dva mjeseca budući da je Wrestle Kingdom meč prema izvješćima rezerviran za revanš s Naitom.

Curt Hawkins bit će domaćin novog showa na WWE Networku koji će biti vezan uz najveće gubitnike u povijesti ovoga sporta. Dobro ste čuli. Pročitali.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Kurt Angle, Bliss vs Rousey, Jericho, WALTER"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*