Kurt Angle, Bliss vs Rousey, Jericho, WALTER

Nekoliko dnevnih vijesti:

Kurt Angelov odmor ne bi trebao trajati dugo i očekuje se da će se vrlo skoro vratiti na TV.

Prema Cagesideu, Alexa Bliss je na društvenim mrežama objavila neke fotke iz Performance Centera. Najnovije glasine kažu kako su ona i Rousey uvježbavale Hell in a Cell meč. Ta stipulacija nije službeno najavljena za njihov meč, ali ako su glasine točne, onda će uskoro biti.

WWE opet želi potpisati WALTERA. Htjeli su ga dovesti istovremeno s Keithom Leejom, no, bio je ugovorom vezan tada za njemačku wXw kompaniju, a i on je izrekao da nije htio biti daleko od kuće neki duži period vremena (zbog čega nije nastupao u Japanu). WWE ga vidi kao potencijalno veliku zvijezdu s kojom bi mogli nešto napraviti i zato ga žele bilo kako dovesti k sebi, a jedna ideja je bila ta da potpiše UK ugovor čime bi mu se omogućilo da i dalje radi za wXw i ostale indy kompanije, a usput i da bude ponekad pojava i u NXT-u.

Prema Observeru, Jericho je dao do znanja da bi sljedeća odbrana titule mogla biti protiv EVILA. Ako to bude tako, vjeruje se kako će se taj meč desiti u iduća dva mjeseca budući da je Wrestle Kingdom meč prema izvješćima rezerviran za revanš s Naitom.

Curt Hawkins bit će domaćin novog showa na WWE Networku koji će biti vezan uz najveće gubitnike u povijesti ovoga sporta. Dobro ste čuli. Pročitali.

 

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "Kurt Angle, Bliss vs Rousey, Jericho, WALTER"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com