Kurt Angle, Austin Aries, Neville, Nia Jax, Survivor Series

Nekoliko dnevnih vijesti:

Kurt Angle se sinoć na TLC-u vratio u WWE ring nakon nekoliko godina. Iako se ne očekuje da se Angle za stalno vrati u ring, WWE s njim planira raditi u budućnosti barem ‘Big 4’ PPV-ove, što bi značilo SummerSlam, Royal Rumble, WrestleMania i Survivor Series.

Neki izvori su govorili kako bi Nia Jax mogla ići istim putem kao Neville te je zato u zadnje vrijeme nema na showovima, no navodno se Nia u ovom trenutku bori s ozljedom leđa.

Što se tiče Nevillea, u ovom trenutku sa sigurnošću možemo potvrditi njegov odlazak iz kompanije. Njegov ugovor još uvijek je aktivan, no njegov odlazak iz kompanije je neupitan, sve što je ostalo su samo dogovori između Nevillea i kompanije oko odlaska.

Pričalo se kako će Survivor Series imati meč između ‘Four Horsewomen’ WWE-a i MMA-a, no izgleda kako to nije u planu ipak za ovaj PPV, a možda više nije u planu niti za bližu budućnost, nego je WWE u ovom trenutku više fokusiran samo na Rondu Rousey s kojom imaju u planu nešto više.

Što se tiče Survivor Seriesa, u planu je nekoliko mečeva između Raw i SmackDown rostera, a jedan od njih bi mogao biti i revanš između Stylesa i Balora.

Austin Aries, koji je prije nekoliko mjeseci otišao iz kompanije zbog sličnih razloga kao Neville, sinoć je bio na TLC-u u backstageu.

‪Well look what we got ova here…‬ ‪#WWETLC ‬

A post shared by Austin Aries (@austinhealyaries) on

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Kurt Angle, Austin Aries, Neville, Nia Jax, Survivor Series"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*