Kristalna kugla – Prvaci u 2017. godini

Poštovani čitatelji, dobro došli u naše novo izdanje Kristalne kugle! Nismo je dugo imali, no sada je napokon došao i red na nju. Kao što smo to napravili kao dio Komentatorskog stola prošle godine kada smo predvidjeli koji će hrvač držati koju titulu na početku sljedeće godine, tako ćemo isto napraviti i ovdje. Doduše, ovo će imati svojih nekih dodataka koje nismo obradili tada.

Prvi dodatak je brand. Pošto je draft jako blizu i brand split će nam se data ponovno javiti, nepoznato je koja će titula pripasti kojemu brandu. Hoće li titula biti na određenem brandu ili će ona mijenjati svoje položaje, ovisno o onome tko je u dotičnom trenutku drži?

Drugi dodatak je izazivač. Prvak u svakom trenutku ima ili bi barem trebao imati izazivača. Tako ćemo ovdje, osim hrvača koji će držati titulu predvidjeti i onoga koji će biti u lovu na nju.

Sve ovo odnosi se na datum 1.1.2017. Jednom kada 2016. godina završi i kada nastupi 2017. rezultate ćemo objaviti na stranici i vidjeti tko je bio najtočniji u ovom izdanju Kristalne kugle. A sada se bacimo na stvar!

 

060_TOKYO_07022016ej_3586--c64065656a00f61b2f65fda9716a22a2

WWE World Heavyweight titula

Alen Butumović: 

Kako su krenule glasine o tome da će se titula ponovno razdvojiti na dvije svjetske, mislim kako će se to i dogoditi pa ćemo imati po jednu svjetsku titulu na svakom brandu.

Brand: Raw (WWE titula); SmackDown (World Heavyweight titula)

Prvak: 

  • Seth Rollins (WWE titula) – Shield će se vjerojatno još neko vrijeme zadržati kod titule, tako da mislim da će Rollins opet ugrabiti titulu do kraja godine
  • AJ Styles (World Heavyweight titula – AJ će vjerojatno biti draftan na SmackDown, tako da će ondje biti jedan od glavnih.

Izazivač: 

  • Kevin Owens (WWE titula) – WWE će dobiti želju unijeti malo svježine u main event scenu, tako da bi Owens mogao biti pravi izbor za to
  • Cesaro (World Heavyweight titula) – Styles će nastaviti svoje rivalstvo sa Cenom nakon drafta, ali neće izdržati sve do kraja godine, tako da vidim Cesara kao sljedećeg izazivača iako ne ozbiljnog kandidata za osvajanje

Emir Ahmethodžić:

Brand: Ide na oba branda

Prvak: John Cena – Mislim da će Rollins uzeti titulu od Ambrosea, možda već na SummerSlamu, i da onda Cena uzima od Rollinsa. Tako Reigns može krenuti na put ka iskupljenju, i imati match protiv Cene na WM 33 za titulu u borbi generacija.

Izazivač: Seth Rollins – Rollins će loviti Ceninu titulu dok Regins ide na Royal Rumble.

Vedran Karlić:

Brand: Jedna titula na oba branda, to je najbolja solucija.

Prvak: Samoa Joe – Nakon što je bio NXT prvak, odlučio je polomiti sve pred sobom.

Izazivač: Roman Reigns u borbi dva Samoanca.

 

064_SD_06282016ca_0601--87bb682415f684c53848f440a81d0d5e

Intercontinental titula

Alen Butumović:

Brand: SmackDown

Prvak: Finn Balor – Balor će uskoro biti prebačen na glavni roster te zbog njegove popularnosti, mislim kako će mu WWE dati i titulu.

Izazivač: Sheamus – Dva Irca u borbi za Intercontinental titulu.

Emir Ahmethodžić:

Brand: SmackDown

Prvak: Finn Balor – Mislim da će ovo biti glavna titula za SmackDown, i da bi to mogao držati Balor.

Izazivač: AJ Styles – Ova dvojica moraju feudati na main rosteru. Mislim da bi se to moglo ubrzo započeti, i da bi ulogu negativca mogao preuzeti Balor, nakon što zajedno sa Andersonom i Gallowsom prebiju Stylesa jer je iznevjerio Club porazom od Cene na SummerSlamu.

Vedran Karlić:

Brand: SmackDown

Prvak: Sami Zayn – Nakon što je The Miz dugo držao titulu došlo je vrijeme za njega. U međuvremenu ju je obranio i od Kevin Owensa.

Izazivač: Finn Balor – Dvije najpozitivnije (muške) osobe koje je NXT izbacio sukobit će se za nekada važnu titulu.

047_SD_06282016ls_0211--df35c186976c50781c1adbf2cbb2ab61

United States titula

Alen Butumović:

Brand: Raw

Prvak: Sami Zayn – Nije uspio uzeti Intercontinental titulu ove godine, ali zato mislim da će uzeti United States titulu.

Izazivač: Rusev – On će pred kraj godine izgubiti, tako da će se zadržati oko titule još koji tjedan.

Emir Ahmethodžić:

Brand: Raw

Prvak: Rusev – Mislim da bi mogao duže zadržati titulu i ovoga puta

Izazivač: Sami Zayn – Zayn će biti u novoj potrazi za titulom na main rosteru nakon što razdvoje njega i Owensa u brandovima. Mislim da ipak neće biti baš uspješan u tome, ali će svakako biti u lovu.

Vadran Karlić:

Brand: Raw

Prvak: The Miz – nakon nekog veliko zapleta u kojem će biti prebačen sa SmackDowna na Raw filmaš će uzeti titulu kako bi i nju podigao na višu razinu.

Izazivač: Luke Harper – Član Wyatt familije bit će u lovu na ovu titulu.

001_RAW_03142016cm_0379--d4b34d6e7325be239b97750f9578cec4.0.0

Tag Team titule

Alen Butumović:

Brand: Raw i SmackDown – titula će biti na oba branda, ovisno o prvaku

Prvak: Enzo & Big Cass – Oni će dobiti svoj trenutak slave na kraju godine i napokon osvojiti titule.

Izazivač: American Alpha – Odličan tim koji bi se uskoro trebao pojaviti na glavnom rosteru i odmah krenuti u lov na titule.

Emir Ahmethodžić:

Brand: Oba branda – nema smisla dijeliti tag titule, nemaju baš toliko širok roster.

Prvak: Anderson i Gallows – Prilično sam siguran da uzimaju titule do kraja godine.

Izazivači: Wyatt Family – Mislim da će prije toga Wyatti uzeti titule od New Daya, i da će do kraja godine loviti titule nazad od Andersona i Gallowsa. Naravno, ovo sve vodi tome da Enzo i Cass postaju prvaci na Maniji.

Vedran Karlić:

Brand: Oba

Prvak: Wyatt familija – bit će prvi koji će skinuti titule s New Daya, koji će pasti u depresiju i neko ih vrijeme nećemo gledati u priči za naslov.

Izazivači: The Club – Mislim kako će Anderson i Gallows u nekom trenutku ugrabiti titulu, no ne odmah.

020_RAW_06272016ca_0461--583876fd84fd915999c43310de18e784

Women’s titula

Alen Butumović:

Brand: Raw i SmackDown – Jedna je Women’s titula, stoga nema razloga je staviti na jedan brand. Neka bude isto kao i Tag titule, na oba, a neka mjesto ovisi o prvaku.

Prvak: Becky Lynch – Banks će vjerojatno osvojiti titulu na SummerSlamu, ali vidim i Becky kako osvaja titulu ove godine. Definitivno bi se to trebalo dogoditi.

Izazivač: Sasha Banks – Ako izgubi titulu od Becky pri kraju godine, pretpostavljam kako će i ostati u lovu na nju još neko vrijeme.

Emir Ahmethodžić:

Brand: Oba branda – ovo je ženska world titula, i ne bi ju trebali razdvajati. Ne bi imalo smisla.

Prvak: Sasha Banks – Uzima titulu od Charlotte već na SummerSlamu najvjerovatnije.

Izazivač: Bayley – Dolazi na main roster sa draftom, i ovo je tako prirodan feud koji će se izroditi samim time što dišu isti zrak.

Vedran Karlić:

Brand: Oba

Prvak: Sasha Banks – Držate će je od SummerSlama do WM

Izazivač: Natalya i Paige će imati svoje prilike za naslov krajem godine. No sve će to biti samo prolazna stvar kako bi na WM33 imali jednu osobu više u ženskom meču – Bayley vs Sasha vs Becky vs Charlotte.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Kristalna kugla – Prvaci u 2017. godini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*