Kristalna kugla – 2017. godina

Na početku ove godine ProHrvanje.com odradit će još jedno izdanje Kristalne kugle. Nedavno smo izbacili i rezultate one za 2016. godinu, a sada ćemo objaviti i naša predviđanja za 2017. Svatko će odabrati po 7 predviđanja za koje misle da će se dogoditi u ovoj aktualnoj godini. Predviđati možete i vi zajedno s nama na forumu i to na ovom linku. Svatko će dati po sedam predviđanja također, a na kraju godine ćemo vidjeti tko je bio najbolji.

 

Alen Butumović:

Undertaker odlazi u mirovinu – Mislim kako je ovo prilično jasno. Takerov posljednji meč će vjerojatno biti na Maniji gdje će staviti svoju karijeru na liniju i izgubiti po drugi puta. Zaista više nema smisla da nastavi karijeru, dao je mnogo toga u ringu, vrijeme ja da se povučem.

WWE lansira još jedan tjedni show – Mislim da će ga biti. Uskoro će nam i ovaj United Kingdom turnir što su najavili, a kako će to biti nova titula i nova divizija, ne vjerujem da će je strpati na Raw ili SmackDown nego će napraviti neki novi show. A ako to ne, prilično sam siguran kako će lansirati barem jedan do kraja godine.

Samoa Joe osvaja titulu na glavnom rosteru – Uskoro će i on na glavni roster, a vjerujem da će se proslaviti odmah na početku s osvajanjem neke titule. Čak mislim da bi to mogla biti i World titula. Ako dospije na SmackDown, vrlo lakše će osvojiti WWE titulu ondje, tako da vidim kako se to događa.

Wade Barrett se vraća u WWE – Barrett je otišao iz WWE-a prošle godine, ali otada nisam čuo niti glasa o njemu. S obzirom kako je brand split na snazi, WWEu trebaju likova poput njega, tako da vjerujem kako će ga pokušati vratiti natrag.

Shield reunion se neće dogoditi – Iskreno, otkako su se raspali, kao da se i nisu raspali. Stalno imaju neke povezanosti, ne mogu se sjetiti niti jednog perioda kada barem dvojica od njih nisu bili u međusobnom feudu ili u nekom timu i štogod. Tako da, bolje im je da se reunion ne dogodi i bolje im je da ostave Ambrosea na SmackDownu.

Bray Wyatt osvaja World titulu – Mislim kako ću se sredinom godine pokajati što sam ovo napravio, ali hajde. Nije ni fora kladiti se ako stalno ulažeš dvije kune na listić, tako nije ni fora predviđati ako ne napraviš barem jedno ludo predviđanja. Ako ostane na SmackDownu, puno veće šanse su da će osvojiti WWE titulu. Bože pomozi.

NXT ide uživo – Krajem prošle godine pojavile su se glasine o ovome, a mislim kako će se ostvariti. Složit ćemo se da je NXT tjedni show postao prilično suhoparan show. Ovakva promjena bi dodala ogromnu svježinu u cijeli brand.

Filip Stanković:

Sami Zayn neće promijeniti brand – Mnogi su razočarani bookiranjem Zayna na Raw-u. Main scena na Raw-u ne funkcionira i ako su imalo pametni njega će gurnuti tamo.

Randy Orton osvaja WWE titulu – Mislim da će se priča između njega i Wyatt family vući sve do WM 33 i onda će krenuti tamo negdje kod SummerSlamu u lov po titulu i vjerojatno će ju osvojit. SmackDown nema veliki roster, pa mislim da je on idealna osoba za osvojiti WWE titulu.

Roman Reigns neće osvojiti Universal titulu – Svi znamo da WWE želi od Romana napraviti lice kompanije premda se publici to ne sviđa. Imam neki osjećaj da neće ići protiv publike.

Tye Dillinger ulazi u Royal Roumble meč pod brojem 10 – Kruže glasine o ovome i ja mislim da bi to bio odličan debi na main rosteru za Dillingera.

WWE neće dovesti nikoga iz NJPW kompanije – Ove godine ih je došlo puno tako da mislim da ove godine neće nikoga.

Raw talk će se ugasit – Poslije svojih PPV-a ,Raw je imao svoj talk show sličan Smackdown-om. Taj show je samo loša kopija Smackdown-ovog. Nema nikakvog smisla da nastavi s emitiranjem.

Brock Lesnar neće biti ni jednom pinan – Čovjek kojeg su bookirali kao zvijer koja pobjeđuje sve pred sobom ove godine je izgubio čisto. Svi su bili u šoku tako da ne vjerujem da će se to i ove godine dogoditi.

Vedran Karlić:

Miz osvaja WWE titulu – Zaboravite ono vrijeme kada je bio jedan od najgorih prvaka u povijesti, Miz se je od tada popravio u svim segmentima i nakon sjajnih predstava s IC titulom, vrijeme je za ono pravo. Barem na jedan dan.

Bray Wyatt osvaja istu tu titulu – Nakon godina čekanja i vakuma koje je Bray i njegova familija imala vrijeme je da dođe do glavnog zlata.  Prilika ima mnogo, a možda prva bude baš na WM.

Imat ćemo barem jedan meč u kojem je karijera na liniji – WWE voli kopirati stvari koje funkcioniraju, a kako smo imali veoma dobar meč između Miza i Zigglera, vjerujem kako ćemo ove godine još jednom vidjeti.

Gašenje Authoritya opet će biti u centru pažnje – Još su tu, još su iritantni, i još jednom ćemo imati priču kako ih netko (Seth Rollins vjerojatno) pokušava ugasiti. Možda i uspije, a oni će se poput prehlade vratiti relativno brzo.

Kurt Angle se vraća – Pripremite ‘you suck’ povike, zlatni olimpijac će se ove godine vratiti u nekom obliku. Bilo u meču ili samo kao pojava kako bi dobio ugovor za legende.

Roman Reings će postati negativac – Mnogi to priželjkuju, a ja kažem kako će se ove godine dogoditi. Uz sve indy ljude koje je WWE doveo bit će teško natjerati publiku da voli Romana i da će napokon napraviti pametan potez i iskoristiti to u svoju korist.

Lesnar neće imati meč dulji od 20 minuta – Prošle godine smo vidjeli koliko radi preko volje, a niti ova godina neće biti drugačija. Neće imati niti jedan meč koji će trajati dulje od 20 minuta. Royal Rumble meč je izuzetak, pošto sam po sebi traje, tamo on neće biti dulje od 20 minuta u meču.

Emir Ahmethodžić

Undertaker ide u penziju – Previđam ovo već godinama, ali mislim da je ovo ta godina gdje Undertaker konačno ide u penziju. Morat će nekad…

WWE Asian/Japan Championship – Kako je WWE krenuo snažno u globalizaciji svoga produkta, upozorivši na to sa UK Champinship turnirom, mislim kako je sljedeća na redu Azija, ili možda čak još preciznije, Japan. Ovo bi bio snažan udarac na vrata NJPW, i iako ne mogu nikako prevazići njihovu popularnost u Japanu, ovo bi bio dobar način da se utemelje u Japanu i tako na lakši način počnu kupiti njihove talente.

Miz osvaja world titulu – Ne znam gdje će Miz završiti godinu, možda do tada već pređe na Raw, ali sam poprilično siguran da će postati world prvak na kojem god brandu završio.

Intergender match – Iako je prilično taboo tema u današnjem WWEu, mislim da ćemo vidjeti kako žena nastupa u ringu sa muškarcima, pa makar to bilo i u Royal Rumble matchu. Nakon što je ženska revolucija obilježila prošlu godinu, mislim da bi ovo bio logičan slijed događaja.

Angle se vraća – Mislim da je nakon dugo špekulacija došlo do godine kada se Kurt Angle vraća u WWE. Postoje jake indicije da će se to desiti kako je prestao primati booking ponude, tako da je noć poslije Manije vrlo moguće da će se vratiti.

New Day se raspada – Sad kad su srušili rekord i kada je New Day napravio sve što su mogli, mislim da će doći do singles pusha Big Ea. New Day kao takav će se raspasti.

Goldberg i Reigns će teamati – Mislim kako WWE dolazi do jedne jako loše ideje da Goldberg i Roman Reigns jako dobro surađuju ili nešto, i mislim kako će ih jednom one night only staviti u tag team match protiv nekih jadnika.

Be the first to comment on "Kristalna kugla – 2017. godina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*