Kratke Vijesti: Undertaker s Impactovim zvijezdama, Ronda Rousey, Jungle Boy

Lavc55.18.102

Ovih dana internetom kruži fotografija Undertakera, i Impactovih zvijezdi Eli Drakea i Taye Valkyrie. Naime oni su se susreli u Las Vegasu u Nevadi, na najvećem showu zaljubljenika u vatrena oružja, lov, i sve vezano za tu vrstu “sporta”. Na SHOT showu, napravili su ovu fotografiju, koju je Eli Drake objavio na svom twitter profilu:

Nedavno je Wrestling Observer Newsletter objavio tekst, kako je možda došlo vrijeme da Ronda Rousey napusti WWE. Prema njihovim saznanjima njen zadnji meč bi se trebao dogoditi na WrestleManiji 35. Ronda je u nekoliko navrata spominjala kako bi htjela proširiti svoju obitelj, i kako joj je želja da ona i njen supružnik Travis Brown postanu roditelji. Za sada se još ništa ne zna, a WWE je demantirao ovakva nagađanja, rekavši da Ronda ima ugovor s njima do travnja 2021. godine.

Ronda Rousey

Ranije danas YouTube kanal “Nightmare Family” izbacio je video pod nazivom “The Road to Double or Nothing”. U tom videu čuli smo i vidjeli telefonski razgovor Codya i Jungle Boya, u vezi njihove suradnje s AEW-om. A otprilike u isto vrijeme Young Bucksi su objavili fotografiju s Jungle Boyom, i poželili su mu dobrodošlicu u AEW. Ne zna se na koliko je dugo Jungle Boy potpisao ugovor, međutim špekulira se da je potpisao na dvije godine.

Be the first to comment on "Kratke Vijesti: Undertaker s Impactovim zvijezdama, Ronda Rousey, Jungle Boy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*