Kratke Vijesti – Rok-C potpisala za WWE, Španjolski komentator dobio otkaz, KAIRI u Stardomu

Lavc55.18.102

WWE-ov stanovnik kuće slavnih Booker T, potvrdio je vijest kako je WWE potpisao mladu i talentiranu hrvačicu Rok-C. Za vas koji niste upoznati sa njenim radom, ona je bivša Ring of Honor ženska prvakinja, a imala je nastupe i za MLW, Impact, Shimmer, GCW… Ima 20 godina, a prije 5 godina upisala je hrvački debi.

Carlos Cabrera dugogodišnji WWE-ov komentator na španjolskom jeziku, dobio je otkaz! Cabrera je WWE-ov najiskusniji play-by-play komentator koji je odradio više od 25 WrestleMania, i koji je s WWE-om od 1993. godine. Razlog otkaza su godine Cabrere, naime WWE želi pomladiti španjolski komenatatorski stol.

Na današnjoj press konferenciji Rossy Ogawa je predstavio misterioznu ženu koja se pojavljuje sporadično u angleovima s Sayom Kamitani. Ta žena je KAIRI! Da, KAIRI se vratila u Stardom i odmah izrazila želju za mečom s Mayu Iwatani protiv Unagi Sayake i Tam Nakano. KAIRI je izjavila da je u životnoj formi, i da jedva čeka nove nastupe za Stardom.

Be the first to comment on "Kratke Vijesti – Rok-C potpisala za WWE, Španjolski komentator dobio otkaz, KAIRI u Stardomu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*