Komentatorski stol – Zoolander

Uši smo u novu godinu, a sve je i dalje isto. Kao i poze koje glavni junak filma iz naslova ima, premda smatra da su svi drugačiji. Nemate pojma o čemu pričamo? Nema veze. Barem ćete znati o ovim temama ispod.

Krenuli smo jako. Wrestle Kingdom 14 je po prvi puta bio dvodnevni događaj. Kako vam se sviđa ta odluka, a kako vam se sviđa to što je WK dostavio?

Vedran Karlić: Odluka o dva dana mi je bila odlična. Tempo samih showa mi je bio bolji. Nije bilo sve nabacano u jedan show, pa onda ili imaš mečeve kojima fali minutaže. Ili imaš mečeve koji imaju minutažu pa show traje. Ne traje koliko WM zna trajati, gdje si poželiš rezati žile, ali lani se osjetio mali zamor. Barem kod mene. A ono što smo vidjeli? Pa nekoliko jako dobrih mečeva i barem 2 ili 3 vrhunska, ovisno o tome koji su vam kriteriji. Dodajte još barem jedan vrhunski angle i mislim da možemo biti jako zadovoljni.

Alen Butumović: Evo nažalost nisam stigao do kraja pogledati drugi dan pa nisam napisao recenziju istoga, ali razlog zašto nisam stigao pogledati definitivno nije zasićenje. Meni se ovakav koncept jako svidio jer je rasteretio hrpu velikih mečeva na dva dana. I funkcioniralo je. Dobili smo odličnih mečeva i odličnih momenata, a to je ono najbitnije. WrestleMania bi mogla učiti iz ovoga.

Brock Lesnar najavio kako ulazi u Royal Rumble kao broj jedan. Dobra odluka ili ne?

Vedran Karlić: Ja nemam problema s ovom odlukom. Imam problema s time što Brock ne brani taj vražji pojas. Jadna Naomi i pravilo o 30 dana. I dok su mnogi to zaboravili – ja nisam. Lesnar je atrakcija, barem za WWE, premda bi bilo zanimljivo vidjeti brojke, pošto po onima koje ja imam njegov dolazak na RAW ne podigne brojke za 50%, nekada ih uopće i ne podigne. Te je pitanje, trebaju li svi ti pojasi patiti dok im je on vlasnik? Sve ovo su priče o kojima smo mnogo puta pričali, ali nisu vezane uz RR. On želi ući, osvojiti, izazvati za onaj drugi pojas. Legitimno. To je zapravo i dobra priča (koju oni loše pričaju), pošto je to nešto što prvaka čini jakim.

Alen Butumović: Ne znam iskreno što da mislim. Lesnar opet ne brani titulu niti se pojavljuje i opet se postavlja pitanje je li ovo bilo potrebno. Pošto očito ne pomaže SmackDownu otkako je na Foxu, a to im je valjda bio razlog zašto su ga doveli tu. S ovom konkretnom odlukom nemam problema ali sve mi se čini da ćemo opet dobiti neki glupo strukturirani Rumble meč.

WrestleMania sezona je tu. I dok s jedne strane pričamo o tome koji će biti card za istu, sve važnija počinje priča o tome kome kada ističe ugovor. Koliko to postaje važno u wrestlingu?

Vedran Karlić: Prilično. AEW je tu kao još jedna jaka opcija. Impact plaća, RoH plaća, NWA je tu, NJPW isto plaća. Naravno, neki od njih neće uzeti svakoga, ali je činjenica da danas možeš otići drugdje i da možeš pregovarati oko plaće. A možeš otići i u drugu kompaniju, ako te onda želi (naravno). Danas živimo u dobu gdje nema više iznenađenja. Zato što je ovo profesionalizma, gdje ne može netko samo tako otići iz jedne kompanije u drugu bez da ne završi na sudu.

Alen Butumović: Sada više nema one priče ako jedan hrvač napusti WWE da se on de facto vraća u lošu situaciju i da će mu honorar biti sendvič i kapučino poslije meča. Sada hvala Bogu imamo toliko različitih kompanija i toliko velikih kompanija čiji su hrvači dobro plaćeni tako da je ovo svakako važno. Vidjet ćemo kakvi će se sada transferi desiti.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Zoolander"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*