Komentatorski stol – Ždrijeb Svjetskog nogometnog prvenstva

Jučer je održan ždrijeb za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Kako ste zadovoljni sa skupinama vaših reprezentacija. Mislite li da imaju šanse za prolazak dalje ili čak nešto više?

1. Matt Hardy i WWE napokon su pobijedili Impact u preuzimanju njegovog ‘broken’ gimmicka. Nakon svog ovog vremena, imate li volje gledati kako WWE pokušava reinkarnirati taj gimmick?

Alen Butumović: Osobno nisam nimalo zainteresiran. Nakon što su doveli njega i Jeffa, napravili su od njih upravo ono što smo se svi bojali da će napraviti. Bili su akt nostalgije, a njihov rad je bio zasnovan na onome što su radili 1999. godine i koliko su tada bili popularni. I naravno da su ohladili otkako su se vratili. Naravno da mene, a i dobar dio ljudi nije briga što ćemo sada ‘napokon’ vidjeti broken gimmick u WWE-u. Ne zanima me, nisam zainteresiran. Ako mi žele promijeniti mišljenje, neka se potrude.

Filip Stanković: Trebali bi ispričati neku dobru priču kao prvo. Kao drugu nadam se da će taj broken gimmick biti na isti koncept kao što je bio u Impactu. Za sada ne mogu ništa više reći nego čekati rasplet situacije.

Vedran Karlić: Ako bude dobro… onda bih volio to. Ako ne, ne želim da mi unište najbolju stvar 2016. godine.

2. WWE je najavio neke mečeve za Clash of Champions PPV. Kako vam se čini card u ovom trenutku?

Alen Butumović: Ne znam otkud ove nagle najave, najavili su tri meča samo tako. Ostalo je malo vremena do PPV-a, shvaćam, ali moglo se ovo i preko TV-a najaviti. Card mi nije loš. Ako Styles i Mahal budu imali onakav meč kakav su imali na TV-u, bit ću zadovoljan, premda mislim da bi mogli imati i još bolji. Triple Threat za Tag Team titule bi mogao biti super. Meč za US titulu će valjda biti zabavan, iako ne znam zbog čega je Ziggler stavljen u meč. Nije toliko loše sve skupa.

Filip Stanković: Nisam zadovoljan. Nijedan meč nije ostavio neki dojam na meni. Ne vidim koji bi meč mogao nositi card za show i činiti ga dobrim. HIAC je imao Shane vs Owens, TLC je imao TLC meč, ovdje nema ni jednog takvog, a i vjerojatno ga neće ni biti. Bojim se za kvalitetu PPV. Zigglera su dodali u meču bez ikakvog razloga, Charlotte vs Natalya – već smo vidjeli dosta toga, a malo toga dobroga. U vezi Mahala me ništa ne zanima.

Vedran Karlić: Do sada najavljeni mečevi izgledaju loše. Meč s iznad postavljene slike ima jako puno potencijala, no to je otprilike to. Najveći su problem priče, niti jedna nije pretjerano zanimljiva.

3. Mahal je na SmackDownu napao Singh braću, što je bio znak raspada njih trojice. Dobra ili loša booking odluka?

Alen Butumović: Dobra booking odluka, još jedan znak da Mahal neće vratiti titulu. A uz to, nisam nimalo bio fan Singh braće jer su uništavali i ono malo čara što su Mahalovi mečevi imali, tako da mi je drago što ih više nećemo vidjeti zajedno s njime. Sada se Mahal lijepo može degradirati u mid-card.

Filip Stanković: Ne zanima me. Drago mi je jedino to što će Styles gotovo sigurno ostati prvak.

Vedran Karlić: ‘Naš plan je bio da se posvađamo i zavaramo protivnika’… Ako se to dogodi onda je WWE luda kompanija.

4. Kako vam se čini odluka stavljanja IC titule na Reignsa? 

Alen Butumović: Nisam ni sam siguran. Ne sviđa mi što rade i s njime otvoreni izazov, ali s druge strane, izgleda da ćemo dobiti seriju Reigns/Joe mečeva, čemu se jako veselim. Nadam se da ovo neće trajati dugo i da će Reigns nekome ispustiti titulu kome je to potrebnije. Ako će biti tako, bit ću zadovoljan.

Filip Stanković: Samo da ne bude kao prošle godine kad je on bio US prvak. Titula je bila totalno degradirana. Trebao bi se koncentrirati samo na IC titulu i na mečeve vezane za nju.

Vedran Karlić: Jednako glupo kao i kad su lani stavili US titulu na njega.

5. Prošlo je dva tjedna otkako gledamo Bludgeon Brothers na našim ekranima, jeste li uspjeli oformiti mišljenje o njima?

Alen Butumović: Još ih uvijek nisam uspio osjetiti, nemaju privlačan gimmick. Ovo izgleda kao onaj tipičan WWE pokušaj gdje određenima dadnu neki generičan, u sekundi smišljen gimmick samo kako bi ih osvježili, a na koncu ništa ne naprave s time. Na primjer, ja i dalje ne znam koji je karakter ove dvojice. Imaju ove ogromne čekiće u ruci, ali što to točno znači? Nadam se da će ispričati nešto konkretno s njima, Harper i Rowan su sposobni imati dobre mečeve u ringu, a ostalo je na kreativnom timu da ih učine zanimljivima.

Filip Stanković: Djeluju zanimljivo u ringu, ali otkad su njih dvojica dobri međusobno? Još jedna ne logičnost od WWE-a.

Vedran Karlić: Kada bi ih jednom WWE pustio da rade u ringu, gdje su dobri, a ne da izmišljaju toplu vodu, onda bi imali puno veće šanse nego ovako. Sve dok ih opet ne priključe Wyattu za neke potrebe…

6. Hideo Itami uskoro će na 205 Live, je li ovo bilo očekivano? Kakvu budućnost predviđate za njega? 

Alen Butumović: Mislim da se publika još uvijek nije uspjela uhvatiti za njega u NXT-u, pogotovo nakon što je tek krenuo izgrađivati ovaj svoj heel karakter i onda je nestao. Ne znam u kojem će se obliku ovdje pojaviti, kakav će karakter ovdje imati, ali nadam se da će imati neku direkciju s njime. Jedino se bojim kako će se snaći na mikrofonu, odnosno kako će oni prekriti njegove slabosti. Nisam baš optimističan sve u svemu, pogotovo uzimajući u obzir kakav je i booking same divizije.

Filip Stanković: Ma katastrofa. Čovjek ima jako visok prosjek ocjena mečeva i sad je prebačen u tu, jako loše bookiranu diviziju. Razumijem da hoće s njim povećati gledanost 205 Livea, ali njegova karijera će krenuti silaznom putanjom.

Vedran Karlić: 205 live je smrt. Jednom kada završiš tamo nema nikuda drugdje, zaključan si u toj diviziji, koliko god bio dobar.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ždrijeb Svjetskog nogometnog prvenstva"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*