Komentatorski stol – Zaleđe

Jedno od važnih pravila u nogometu je zaleđe, osporavano, kompleksno, nekada i pretjerano komplicirano. Kao i ono oko kojeg se vode mnoge (kafanske) polemike. Ovog puta smo i mi u zaleđu s pitanjima.

1. Brock Lesnar novi je Universal prvak. Vaše misli o tome? 

Alen Butumović: Nije mi jasno zašto niti će mi vjerojatno ikada biti. Jednostavno ne razumijem što oni žele postići ovime, žele li uopće što postići ovime zapravo ili ovo rade iz neke čiste zabave. Ali da je dobro, definitivno nije.

Vedran Karlić: Previše sam pristojan kako bih izrazio svoje mišljenje. U svakom slučaju, nije pozitivno, niti najmanje.

2. Shane McMahon osvojio je turnir na Crown Jewelu i time dobio titulu najboljeg hrvača na svijetu. Koliko vam ova napisana rečenica zvuči morbidno i suludo? 

Alen Butumović: Još jedna odluka koja je neosporivo loša, koja ne pomaže nikome i koja jednostavno nema dobrog objašnjenja, a kamoli da sada se netko ide pravdati da je ovo dobro. Katastrofa. Netko je nabavio dobru robu Vinceu i bookerima.

Vedran Karlić: Kada se netko u tenisu ozlijedi u finalu onda njegov protivnik postane prvak. Ne igra osoba koja je bila prva rezerva, ne igra niti onaj tko je od finalista izgubio u polufinalu. To je poanta turnira. Staviti se u finale, protiv nekoga tko je već imao dva meča tu večer? I ona se pitaju zašto im gledanost redovito pada.

3. Saznali smo i dio Survivor Series carda. Kako vam se čine najavljeni mečevi? 

Alen Butumović: Nadam se da će Lesnar i Styles ponoviti kvalitetu od prošlogodišnjeg Survivor Seriesa, samo se toplo nadam da ovaj puta rezultat ide u korist Stylesa. Inače će biti debakl. Isto vrijedi i za Becky/Ronda meč, jako bih volio da Becky ovdje uzme pobjedu jer bi joj mnogo značilo. Ali baš, baš mnogo. Što se tiče Nakamura/Rollins meča, ne želim svoja očekivanja postaviti visoko, ali Rollins bi napokon mogao biti onaj tko će izvući nešto više od Nakamure. Ali se neću iznenaditi ako meč bude loš.

Vedran Karlić: Za sada card izgleda jako dobro, no glavno pitanje je koliko loše će sve to biti. Kakve glupe odluke će ovog puta napraviti. Vidim meč u kojem se Lesnaru ne radi, pa samo dolazi po ček. Vidim meč u kojem je Ronda još nedovoljno spremna i vidim dobre mečeve koji će dobiti 6 minuta kako bi HHH mogao ugurati sebe na card i dati si pol satni ‘spektakl’ (nadam se da neće).

4. Kad smo već kod cardova, NXT je najavio tri glavna meča za svoj nadolazeći Takeover. Kako vam se čini? 

Alen Butumović: Sva tri su fantastična na papiru i mislim da bi mogli biti jednako dobri i u realizaciji. Jer NXT nikada nije razočarao barem po tom pitanju, tako da mislim da nas čeka jedan izvanredan show sa sjajnim mečevima koji će definitivno nadići Survivor Series.

Vedran Karlić: Jako dobro, jedino mi se ne dviđa što i ovdje kreću putem toga da gimmick postaje godišnji event.

5. Naito/Jericho meč najavljen je za Wrestle Kingdom. Što očekujete od tog meča?

Alen Butumović: Očekujem još jedan kvalitetan performans obojice. Volio bih da Naito uzme titulu ovdje i da napokon dobije neku poštenu i dobro izgrađenu vladavinu.

Vedran Karlić: Mislim kako smo ovo svi očekivali u nekom trenutku, kako će Jericho vratiti pojas na Naita. I mislim kako će to biti dobra odluka. Plus, zanima me kakvu će priču ovog puta ispričati.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Zaleđe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*