Komentatorski stol – WrestleMania tjedan

Ovih dana imamo puno događanja u wrestling svijetu, stoga, nećemo duljiti. Idemo na pitanja.

1. WrestleMania je pred vratima. Koja su konačna očekivanja i kolika je napetost pred istu?

Alen Butumović: Pa moram priznati da čak trenutno imam vrlo malo hypea, nije da sam nešto ravnodušan, ali to me uvijek tako pukne na dan WrestleManije. Definitivno ima potencijalno dobrih mečeva na cardu, definitivno će biti dobrih mečeva, samo treba vidjeti koliko će biti onih loših i hoće li ti loši pojesti ove dobre. Nadam se da ne. Naravno da neću staviti visoko očekivanja jer to nikada ne treba raditi kada je WWE u pitanju, no iako će ovo biti duga noć, nadam se da će proći što bezbolnije.

Vedran Karlić: Očekivanja su prilično niska. Imam interes za tri ili četiri meča na cardu, ostalo… ‘ajmo to ovako kazati. Spektakl samo zbog spektakla je meni potpuno suhoparna ideja. Ono što se dogodi u ringu je stvar koja meni stvara spektakl, ne vatrometi, ne ulasci. Sve to može dobro doći ako je glavna stvar odlična. Ako nije, uzalud vam trud svirači.

2. Tijekom Hall of Fame ceremonije dogodio se incident, kako komentirati takvo što?

Alen Butumović: Tog lika treba staviti u zatvor da se malo ohladi ili mu nabiti neku debelu novčanu kaznu pa neka se opameti. Samo jedan maloumnik može ići raditi to što je on radio. Tražiti pozornost na ovako jadan način je stvarno mizerno.

Vedran Karlić: Bolje ne trošiti vrijeme ni riječi na ovakve malouminke.

3. Izgledalo je da su Enzo i Cass napravili isto tijekom G1 Supershowa, no izgleda da je sve bio work. Komentar o tome?

Alen Butumović: Da, svi kažu da je to work, ali ne znam. Ja bih radije volio da je shoot i da ovo nema veze s tim da će Enzo i Cass biti dio ROH-a ili Japana. Stvarno ih ne želim gledati nigdje. Ali je ovo vjerojatno work. Valjda nisu tolike budale da rade takve stvari. A možda i jesu.

Vedran Karlić: Bio work ili ne, postoji narativ da su oni zaista takve budale da bi to napravili. To je ono gdje se oni trebaju zapitati gdje im je život otišao u krivom smjeru.

4. Što ste do sada imali priliku odgledati i kako vam se svidjelo?

Alen Butumović: Odgledao sam Evolve, Bloodsport, NXT, krenuo sam Supercard gledati i planiram još tijekom idućeg tjedna odgledati još neke showove kao što su DDT Coming to America ili Janela Spring Break. U svakom slučaju, bilo je dosta zanimljivih stvari, a sad treba vidjeti hoće li WrestleMania to zaključiti na dobar ili loš način.

Vedran Karlić: Na moju veliku žalost, samo NXT… Mislio sam puno više toga, ali neke obaveze tijekom vikenda su me zaustavile. Idući tjedan ću barem imati što gledati.

5. Dogodine možda nećemo imati ovakav tjedan, ako WWE uspije u naumu da onemogući svima nastupe u vrijeme tog vikenda. Dobra ili loša odluka?

Alen Butumović: Naravno da je loša odluka. To je onda stvarno monopol na svom vrhuncu i ako WWE u tome uspije, onda su oni koji im to odobre apsolutni debili. To se ne smije dogoditi.

Vedran Karlić: WWE se mora zapitati ‘što ako nam to uspije?’ Pošto će indy scena naći svoj vikend, a to bi onda moglo biti iz AEW. Da li im je to najbolja ideja, čak i sve u industriji gurnuti njima u ruke?

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – WrestleMania tjedan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*