Komentatorski stol – WordPress

WordPress je softver koji omoguće kreiranje web-stranica, a kako to funkcionira možete vidjeti i na primjeru našeg portala jer smo i mi korisnici istoga.

1. Što mislite kakav će biti odnos između AEW (ako krene) i NJPW-a?

Alen Butumović: Sigurno će se stvoriti neka mreža koje sve to povezuje jer zašto ne bi? Mada ja evo opet kažem, i dalje nisam osobno pronašao razlog da budem zainteresiran za ovaj projekt, tako da ni nemam što posebno reći o njemu osim da ću pričekati kako će se razviti situacija pa komentirati. Ali ako uspiju, onda će oni biti ono što je ROH odavno sanjao da bude po pitanju hijerarhije wrestling kompanija u Sjevernoj Americi, a onda i globalno.

Vedran Karlić: Nemam pojma. Zbilja. AEW još nije najavljen, i dalje je samo glasina. Mogu samo nagađati, a tu mislim da bi mogli imati bolji odnos nego što WWE ima s NJPWom. I to je otprilike to.

2. Mislite li da će AEW odmah krenuti u “napad” na WWE ili će ipak krenuti lakšim tempom i graditi brand?

Alen Butumović: Po meni ne treba krenuti naglo. Jer njima ići na sve ili ništa u ovom slučaju ne treba po meni. Treba definitivno graditi lagano, ispitati teritorij, vidjeti što se može napraviti, a što se ne može, lagano privlačiti ljude k sebi jer oni će definitivno imati boom odmah na početku jer će ljudi biti zainteresirani vidjeti što oni mogu ponuditi. Ali ne treba srljati s ovim nego lagano ići u sve to definitivno.

Vedran Karlić: I jedan i drugi način imaju svoje prednosti, kao i mane. Ako krenu naglo, to znači da odmah moraju ući u rat. Ako krenu sporo mogu pokazati kako je njihov prozvod vrijedan spomena. Moja opcija je ovo drugo.

3. TV rating i za SmackDown i za Raw sve je lošiji, treba li WWE po tom pitanju napraviti nešto ili to nije razlog za pretjeranu brigu? 

Alen Butumović: Mislim da ne. Oni su i dalje na vrhu ljestvice gledanosti toga dana, a i općenito smatram kako TV rating nije primarna stvar u 2018. godini. Uostalom moramo vidjeti i što će SmackDownu donijeti odlazak na FOX TV, tako da, mislim da nema mjesta nekoj panici ovdje.

Vedran Karlić: Ugovore su dobili, trenutno ih nije pretjerano briga. No ovo pokazuje kako je gledanost wrestlinga nikada niža, te kako malo po malo otpadaju oni koji redovito gledaju RAW i SD.

4. U zadnje vrijeme vidjeli smo dva malo veća heel turna, jedan je Dean Ambrose, drugi je Daniel Bryan. Koji trenutno bolje funkcionira? 

Alen Butumović: Daniel Bryan je puno bolji trenutno. Već sam objasnio u pregledu zašto, no ukratko ću ponoviti. Ambroseov karakter se svodi na blaćenje publike, što je onaj najgeneričniji i najbanalniji primjer jednog heela, a mogao je otići u tisuću kreativnijih pravaca, poput onoga da bude sadistički heel koji stvarno nema mjere ni granice u nanošenju ozljeda svojim protivnicima. A onda imamo Daniela Bryana koji ima stvarno zanimljive promoe, koji je dodatno pojačao svoju agresivnost što se moglo vidjeti po napadu na Stylesa ovaj tjedan.

Vedran Karlić: DB. Ambrose je negdje zapeo u prometu, što nije njegova krivica. Sve mi se čini kako nisu imali konkretan plan za njegov turn nego su to napravili samo zato što je Reigns obolio. I sada improviziraju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – WordPress"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*