Komentatorski stol – WiFi

WiFi nam je trenutno svima glavna stvar sada kada smo u kućama jer nam pomaže da ostanemo na neki način povezani sa svojim prijateljima i ostalima. Zato je zaslužio svoj naslov ovaj tjedan.

Toliko se toga dogodilo ovaj tjedan po pitanju WrestleManije. Neki hrvači su otpali, neki su navodno dodani, neki su se mečevi promijenili, neki su dobili nove stipulacije. Kako vam se čini generalno situacija oko WrestleManije i što očekujete od ta dva dana?

Alen Butumović: Toliko toga se dogodilo da više nisam u toku. Ali ono što podržavam je to da se održi kroz dva dana i da su svi mečevi već snimljeni, pa čak i da većina njih ima duple krajeve kako ne bi izašli spoileri prije nego se emitira. Ovo što su neki pootopadali, to je jednostavno više sila i na to se ne može utjecati. Mislim kako bi moglo biti zanimljivih mečeva jer ako sada ne iskoriste to što snimaju u praznim zgradama i što je sve unaprijed snimljeno, ako tu ne iskoriste manipulaciju kamerama i sve ostale prednosti, onda neće nikad. Ovo bi mogla biti najgora najbolja WrestleMania ikad.

Vedran Karlić: Prilično jednostavno. Zbilja ne pratim tko je otpao, a tko ne. Niti koji su mečevi. Vidjet ću kada bude WM. Ne zanima me put do tamo, pošto zadnjih godina nije bio dobar, a neće biti ni ove. Iako imaju priliku snimiti unaprijed bez da prepravljaju show pol sata prije RAW-a ili SD-a, priliku iskoristiti lošu situaciju i napraviti nešto drugačije, oni i dalje idu istom rutom. Zato me priča ne zanima, ali mislim da bi mogli imati dobru WM. Po prvi puta nakon par godina ulazim optimističan u taj događaj.

Posebno je zanimljiva situacija oko Universal titule jer je Roman odustao od meča budući da se ne želi izlagati opasnosti da se zarazi virusom jer ima povijest bolovanja od leukemije. Što mislite hoće li Goldberg zadržati titulu ili će ju staviti na Romanovu zamjenu?

Alen Butumović: Kao prvo, moram reći kako podržavam ovu Romanovu odluku oko povlačenja iz meča. Mislim da ne treba riskirati i da je ovo najbolja odluka za njega. E sad što se samo titule tiče, samo da Goldberg ne ostane prvak. Sve ću trpjeti, baš sve, samo ne više Goldberga kao prvaka. Ali poznavajući WWE, neće oni baš sad bilo kom dati titulu pa će ostaviti titulu na velikom Goldbergu. Iako je doslovno svatko s rostera bolja opcija od njega.

Vedran Karlić: Iskreno,ali potpuno iskreno me nije briga hoće li Goldberg zadržati titulu, niti hoće li je Braun uzeti. Jedan odavno me treba držati titulu, drugi je previše puta ispao patetičan da bi me bilo briga ako bude prvak. Ono za što me je briga je Roman Reigns. Prvo – žao mi je što doktori nisu reagirali i natjerali ga da uopće ne dolazi na snimanja. Njegov imunitet je udaren leukemijom i nije mu potrebno da se dovede u životnu opasnost zbog Covid-19 virusa. Drugo – žao mi je što je on morao donijeti tu odluku, pošto nije smio biti doveden u poziciju da on bira zdravlje ili karijera. I kao treće – osuđujem sve one koji osuđuju ovaj njegov potez i smatraju ga krivcem što je odustao od koliko željenog spear vs spear meča (mnogima željenog, ne i meni). Roman je netko za kojeg imam ogromne simpatije. Za koje mislim da je mogao biti jedno od većih imena i povijesti kompanije da ga nisu bookirali  kako su ga bookirali. Što je po onome što sam vidio naporni radnik i pozitivna persona.

Mnogi hvale segment Jericha i Matta Hardyja s ovotjednog Dynamitea. Kako se vama svidio?

Alen Butumović: Očekivano vrlo dobar segment. Svidjelo mi se i Jerichovo pričanje s dronom i Hardyjeve teleportacije, kao i sama tučnjava na kraju. No, mislim da je ovo samo početak nekih još više fantastičnih konfrontacija.

Vedran Karlić: Nije bilo idealno, peilično jasno je da Broken odlično funkcionira uz publiku, koje na žalost nema. Tako da se traže, neki balans koji bi se mnogima (pošto nikad neće svima) svidio.

Gargano i Ciampa će za dva tjedna imati svoj posljednji međusobni meč. Triple H je rekao da će pronaći neku praznu zgradu za njih i da će staviti tamo ring i da će im dati priliku da riješe svoje sukobe. Što očekujete od meča i što mislite o toj možemo reći i stipulaciju da ako se animozitet između Gargana i Ciampe nastavi nakon ovog meča, da će obojica biti otpušteni?

Alen Butumović: Meni se segment jako svidio, pogotovo uloga koju je HHH imao u segmentu, to mi je bilo izvrsno. Jako se radujem meču jer će imati priliku napraviti zaista nešto sjajno i unikatno. A ova stipulacija gotovo pa garantira da ih više neće gledamo zajedno dosta dugo vremena i to je ono što smo i tražili. Finalni meč kao završetak njihovog dugog feuda barem za sada.

Vedran Karlić: Nisam gledao segment pa nemam pojma što se događa. Mislim da će meč biti dobar, ali moram priznati kako nisam nešto zagrižen za tu priču.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – WiFi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*