Komentatorski stol – Vrhnje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eto još jednog naziva koji ima veze s hranom.

Glavna priča ovog tjedna je ozljeda Jona Moxleyja koja ga je povukla s All Out PPV-a. Što mislite o svemu ovome i kako vam se čini njegova zamjena za meč protiv Omege – PAC?

Alen Butumović: Jako mi je žao zbog ovoga. Kao Moxleyjev fan, moram reći da sam ostao jako razočaran kada sam doznao vijest. Jer stvarno sam se radovao tom meču s Omegom, a sada ćemo morati još malo pričekati. No, naravno da to nije do Moxa jer treba biti oprezan s ozljedama, pogotovo s ovom koju on ima jer već je imao problema s tim dok je bio u WWE-u te je i sam rekao da je mogao umrijeti jer je došlo do komplikacija, no vjerujem kako ovdje neće biti komplikacija i kako će se sve to brzo riješiti te da će Mox biti spreman za TV. to se PAC-a tiče, možda i najbolja moguća zamjena koju su imali na raspolaganju. Brzo su djelovali kao prvo, a kao drugo, nitko baš ovo nije očekivao. Izgleda da su imali već nekoliko dana spremnu zamjenu jer ne bi inače ovako brzo reagirali. Očekujem odličan meč od njih dvojice.

Vedran Karlić: Dal će biti aludacija na to da je njegov NJPW rad uzrokovao to? Da. Dal’ zbilja je? Teški je znati, pošto je realnost da je bolje sada nego da se to dogodilo nakon tri AEW meča gdje moraju mijenjati program. Ja ću radije mijenjati jedan u ovoj situaciji nego u točki gdje je priča već napredovala. PAC je odlična opcija mjesto njega.

Fenix je isto navodno ozlijeđen, no za sada se ne očekuje da će propustiti PPV. Mislite li da bi AEW trebao spriječiti da njihovi hrvači nastupaju toliko puno van kompanije, pogotovo prije ovako značajnog PPV-a?

Alen Butumović: Nemam ništa protiv toga da AEW hrvači nastupaju katkad po nekim indy promocijama, ali pred PPV bi ih ipak trebali povući. Jer zna se koja im je luka matična i gdje su najpotrebniji. Ali ako će tjedan dana prije skakati s raznih platformi na nasumičnom indy showu pred stotinjak ljudi, a za tjedan dana će imati veliki show pred više tisuća ljudi, to mi jednostavno nema smisla.

Vedran Karlić: Mislim da ne treba spriječiti, ali treba smanjiti. Mislim da je dobra promocija ako se njihovi hrvači nasumično, s vremena na vrijeme, pojave na nekom showu.

Imali smo slično pitanje prošli tjedan, ali da ponovimo, NXT sada i službeno ide na USA Network od sredine idućeg mjeseca. Hoće li ovo ostaviti pozitivne ili negativne posljedice i na brand i koje će se sve stvari promijeniti u brandu nakon ovoga?

Alen Butumović: Volio bih reći da se neće promijeniti ništa, ali znam da sam u startu u krivu. Prelazi na live verziju showa, što znači da se kompletna produkcija showa mijenja te će biti slična onome na main rosteru. Kao drugo, ako se u booking uplete Vince, to jednostavno znači propast. Kao treće, već sam čuo glasinu kako će se povećati broj Takeovera, a to ne bi bilo dobro. Jer bi se tada manje gradili feudovi za TV, a više za Takeover. To je NXT odvajalo od glavnog rostera, bilo je programa čiji su mečevi završavali isključivo na TV-u, a bilo je i onih koji su završavali na Takeoveru. Ovdje će sve ići na Takeover.

Vedran Karlić: Negativne. Mislim kako će proizvod postati puno više kao main roster, kako će biti lošije napisan pošto neće htjeti informacije s tejpinga. I trajat će još sat vremena više, što nam ne treba. Plus, ako dobijemo isti način osvijetljenja kao na main rosteru, izgubit će se sva raznolikost. Mislim da je ovo dugoročno loša opcija za nešto što je bio prilično poseban show.

Kako vam se čini card za NXT UK Takeover: Cardiff? Hoćete li gledati?

Alen Butumović: Pogledat ću definitivno jer ne gledam tjedni show tako da me zanima kako je trenutno stanje ovdje. Card izgleda jako dobro i zapravo očekujem ovdje jedan kvalitetan show. Main event definitivno izgleda kao najjači meč na cardu, ali undercard također ima potencijalno zanimljivih mečeva, kao što je onaj između Banksa i Dara ili LMS meč.

Vedran Karlić: Samo ako čujem dobre stvari o njemu, a i tada možda. Previše stvari. Card čak nisam ni vidio kada ne gledam NXT UK.

Rollins i Strowman osvojili su Tag Team titule. Kako komentirate ovu odluku?

Alen Butumović: Grozna odluka, mrzim kada ovako nasumično sklopljen tim koji ne traje ni tjedan dana pobijedi pravi tag tim i osvoji titule. Ovime su se popišali po cijeloj tag diviziji. A pogotovo mrzim kada ovo naprave kako bi započeli neki feud, u ovom slučaju da postave podlogu za feud Rollinsa i Strowmana. Jednostavno užas.

Vedran Karlić: Tag tim divizija je odavno mrtva. Nema potrebe je još udarati na podu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Vrhnje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*