Komentatorski Stol – Vražji ponedjeljak

Kao što i sami možete vidjti, prošlotjedna izdanje komentatorskog stola izlazi u ponedjeljak, s minimalno danom zakašnjenja. I današnji broj će biti nešto malo drugačiji nego što ste navikli. I po pitanju pitanja, i po pitanju toga što će samo moja malenkost dati odgovore.

Što se to događa s ProHrvanjem, imate osjetno manje recenzija nego što ste imali do sada?

Vedran Karlić: Događa se život. Jasno nam je kako imamo puno manje sadržaja nego prije, a razlog toga je količina privatnih obaveza koju imamo. Jednostavno smo pogodilo da smo svi u situaciji zbog koje ne možemo pokriti jedni druge i obraditi u količini kao prije. I dalje se trudimo probati pratiti što je više moguće, pogotovo na našem forumu. Samo nam je jasno da zbog toga web stranica pati. Barem privremeno.

Niste imali niti Royal Rumble recenziju, pa možete li barem tu nešto kazati o tom showu.

Vedran Karlić: Točno, nismo. Ja sam cijeli show gledao kroz nekoliko dana, jednostavno nisam imao slobodnog u rasporedu kako bih odgledao sve u jednom komadu. Mislim da smo imali samo jedan meč vrijedan spomena. Te jedan Royal Rumble koji mnogi hvale, no ja nisam bio jedan od onih kojima se isti svidio zbog prve polovice meča. Drago mi je što se ljudima svidjelo ono što je WWE dostavio, no ne želim da opet dobiju lažnu nadu pa da kontinuirano slabo bookiranje ih opet razočara. Mislim kako svi žele WWE koji pruća konstatno dobar program. Za kraj, moram kazati kako su RR osvajači sasvim dobar izbor, pogotovo Drew koji je sjajan izbor.

Kako se vi borite s periodima kada vam wrestling dosadi?

Vedran Karlić: Mislim da velika većina ljudi s kojom sam pričao o wrestlingu je imala takav period. I to nije ništa čudno. Zasićenje je sasvim normalna pojava, a najbolja borba protiv toga je ne plivati protiv struje. Drugim riječima. Ako trebate odmor od wrestlinga, uzmite odmor od wrestlinga. Ako vas je strah da se više nikada nećete vratiti njemu, neka vas ne bude. Čak i ako do toga dođe, došlo je zbog toga što vam više nije bio zabavan. Nikome vi ne dugujete to da ga morate gledati, ako vas ne ispunjava, maknite se od njega dok se ponovo ne zapali ona iskra zbog koje ste ga voljeli.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski Stol – Vražji ponedjeljak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*