Komentatorski stol – Voće i povrće

Vibrant Produce

A što vi volite više jesti – voće ili povrće? Koje vam je voće najdraže? Koje vam je povrće najdraže? Bez obzira voljeli vi sve to i one, mi ovdje smo sigurno kako ćete i ovaj tjedan pročitati i uživati u još jednom izdanju Komentatorskog stola!

WWE-Draft

1. WWE je u utorak održao Draft. Koja se vaša mišljenja o njemu i mislite li da je WWE učinio dobar posao s ravnopravnim raspoređivanjem hrvača na oba branda?

Vedran Karlić: Draft je bio užasan u svim aspektima, od 3 naprema 2 prilikom izbora, do činjenice kako ljudi nisu izlazili van kada bi njihovo ime bilo prozvano, pa sve do toga da su to rastegnuli kroz čitavu epizodu s užasnim pokušajima humora, a onda još odradili draft do kraja van ekrana. Bilo je mukotrpno gledati procesiju. Izbori? Tako malo važno iz trenutne perspektive. Ako nastave raditi kao i do sada, potpuno je svejedno gdje je tko.

Denis G: Draft je odrađen amaterski, totalno nemaštovito i dosadno. Trebali su izabrani izaći s majicama u boji brenda na koji su draftani, a nedostajale su i backstage reakcije. Smackdown nažalost opet izgleda inferiorno u usporedbi s glorificiranim Rawom, šteta…

Alen Butumović: Nadmetali su cijelo vrijeme dojam da će SmackDown napokon postati ravnopravan jednom kada brand split stupi na snagu i onda se dogodi draft i što sad? Raw dobije tri izbora za svaka 2 SmackDowna. Raw dobije tri titule (možda i četvrta ako Reigns ili Rollins osvoje titulu sutra) i uz to će im vratiti Cruiserweight diviziju, a što SmackDown dobije? Intercontinental titulu i WWE titulu koja nema šanse da dugo ostane ondje. Što se tiče samo egzekucije, moglo je to mnogo bolje, umjesto da smo zapravo vidjeli Balora, American Alphu i ostale, oni prikažu 10-sekundna videa o njima, ali i o svim ostalim hrvačima. Totalno bezveze.

cesaro
2. Jedan od onih koji nije bio zadovoljan brojem pod kojim je bio draftan bio je Cesaro. Nakon što je draftan, WWE je na Facebooku objavio njegov promo u kojem je Cesaro iskreno rekao kako nije zadovoljan svojom pozicijom u WWE-u. Hoće li to imati kakvog efekta na njegovu WWE karijeru?

Vedran Karlić: Ovo je jako zanimljiva situacija, WWE to ne bi objavio da je nezadovoljan time što je kazao. Meni ovo izgleda kao pokušaj kopiranja CM Punkova poznatog govora. Stoga, kazat ću da je ovo bilo planirano, da je bio neke buduće priče. Volio bih da je istina, volio bih da je zaista nezadovoljan i da ode, ovdje samo trune. Previše je kvalitetan za način na koji ga koriste.

Denis G: Ovo je obični work, skriptani “shoot” promo kojim se wrestler buni protiv autoriteta i načina na koji je tretiran… zvuči poznati, zar ne? Ali svejedno, Cesara treba malo progurati i možda ipak bude nešto od ovoga.

Alen Butumović: Nadam se da je ovo dio storylinea. Volio bih da Cesaro, nezadovoljan svojom pozicijom u WWE-u, odluči napustiti kompaniju na neko vrijeme i hrvati po drugim promocijama. WWE je u suradnju s Evolve, zašto ga ne poslati ondje? Nakon nekog se vremena vrati i to je to. To bi zapravo bio drugačiji storyline, potpuno drugačije od ičega što smo dosad vidjeli u WWE-u. To bi bilo sve što je CM Punkov storyline u ljetu 2011. trebao biti, a nije. Jer WWE tada nije obraćao pažnju na druge kompanije. Sada to donekle rade.

YUAndpMCbXk_9hvX4xMDoxOjBzMTt2bJ

3. Mick Foley je novi GM Rawa, a Daniel Bryan SmackDowna. Podržavate li tu odluku ili ste htjeli vidjeti nekog drugog na mjestu GM-a?

Vedran Karlić: Odluke su dobre, ono što nije dobro je to što su i jedan i drugi izgledali kao marionete pripadajućeg McMahona. Nisam dobio dojam da imaju ikakvu ulogu.

Denis G: Shane i Bryan su sjajan izbor, publika obožava obojicu i malo će odmoriti mozak od naporne kreštave Stephanie. Foleya su dobro stavili na Raw jer treba netko da malo ublaži odvratnost prisutnosti Vincentve kćerke.

Alen Butumović: Nisu loši izbori. Posebno mi se sviđa što su oboje pozitivci, tako da neće biti više mukotrpno dosadnih segmenata kao što smo imali za Authority ere. Daniel Bryan je očito bolji izbor zbog svoje popularnosti u ovom trenutku, ali Mick Foley je bio poprilično iznenađenje i zapravo mi je drago da je on menadžer Raw-a.

Roman-Reigns-18
4. Roman Reigns vratio se sinoć na live eventu nakon što je odradio suspenziju u trajanju od 30 dana. Ima li on kakve šanse za osvajanjem WWE titule sutra?

Vedran Karlić: Ima, samo ne odmah. Imam osjećaj kako će je Seth prvo dobiti pa će morati preko njega do titule.

Denis G: Neka uzme titulu jedino ako će napraviti usput heel turn, jer to bi svakako imalo smisla, pogotovo nakon one suspenzije. Najbolje bi bilo da uzme titulu od Lesnara na Maniji, ali pošto je i Lesnar imao problema s nedozvoljenim supstancama sumnjam da će on dobiti titulu u skorije vrijeme.

Alen Butumović: Ne vjerujem kako će mu WWE dati titulu na Battlegroundu. Možda na SummerSlamu tek. Vjerujem kako će ga WWE sada malo ostaviti na polici, zbog toga što sada Vince sigurno nije oduševljen što ga je njegovo buduće lice kompanije iznevjerilo. Ne bih imao ništa protiv toga da osvoji, ali uz uvjet da prije toga postane negativac.

kalistoneville
5. Još jedna nova vijest je povratak Cruiserweight divizije na Raw. S obzirom da je Raw ugrabio US titulu, Women’s titulu te Tag Team titule, a moguće je da WWE titula također ode u nedjelju na Raw, je li on pravo mjesto za povratak te divizije ili je to trebalo pripasti SmackDownu?

Vedran Karlić: Najavili su to bez ideje kako to žele napraviti. To ne treba biti titula, mogao je biti turnir kao ovog što ima NXT (samo ne sada nego nekoliko mjeseci nakon što taj završi). Za sada mi se čini kao dobra ideja na papiru koju nemaju ideje kako realizirati. Osim toga, ako je ta ideja tu već neko vrijeme, zašto je nisu pokrenuli prije nego su razdvojili talent koji imaju, a tim i osiromašili taj turnir?

Denis G: Ne znam stvarno čemu sad ovo, ionako imaju previše titula i niti jedna osim World titule nema nekog značaja. Ovako će samo potrpati sve juniore na pre show nekog PPV-a i neka s bore za titulu, podsjeća pomalo na New Japanov način tretiranja IWGP Junior Heavyweight tag titula.

Alen Butumović: Ako će sve te silne titule staviti na Raw, zašto onda i Cruiserweight diviziju utrpati ondje? Razumijem ih, treba popuniti tri sata, ali što niste ranije o tome mislili, pa možda i vratili Raw natrag na dva sata, a ne sada da SmackDown mora ispaštati zbog toga i opet biti nevažan naspram Raw-u. Divizija će vjerojatno biti zabavna i bit će dobrih mečeva, ali glupa je ideja trpati sve na Raw.

Rey-Mysterio-Prince-Puma-Ultima-Lucha-Dos-is-Set-LU-S2
6. Lucha Underground završila je ovotjednom epizodom svoju drugu sezonu. Koliko vam se ona svidjela i je li bolja od prve sezone?

Vedran Karlić: Sve u svemu bilo je solidno, ali je ostao mali tračak gorčine i razočaranja. Očekivao sam više, druga sezona je podbacila, neovisno što je i dalje bila sjajna. Samo ne tako sjajna i zanimljiva kao prva sezona.

Denis G: Ja sam zadovoljan, malo slabije od prethodne sezone, ali i dalje daleko kvalitetnije od produkta bilo koje druge kompanije. Sad sve ovisi kako će odigrati karte u trećoj sezoni, možda uspiju popraviti neke loše booking odluke.

randy-orton-620x350
7. Ovotjedni izbor hrvača je Randy Orton.

Vedran Karlić: Randy Orton mora da ima ‘rvatske krvi u sebi, zato što nitko ne može biti takav uhljeb ako nema. I to je riječ koja ga najbolje opisuje. Kada on ima volje raditi onda je jedan od najboljih u kompaniji i milina mi ga je gledati. Samo takvo što se događa sve rjeđe. U zadnje dvije godine više ga nije bilo nego što ga je bilo, a onda kada ga je bilo, samo je odrađivao što je kompanija pripremila za njega. A kada je i imao volje, onda je bio u glupim pričama, sjetite se samo njegova povratka prije WM31 kada je razbio Rollinsa i Authority samo kako bi dan kasnije dio od istih pozdravljen s pozivom u povratak u tu grupu. Nekako imam osjećaj kako on neće još dugo, kako u njemu nema žara. Možda se varam, možda se ovim povratkom pojavi motivacije za nešto veliko. Kako god bilo, jedno mu se mora priznati, njegov RKO je jedan od najboljih finishera u kompaniji. Sjajno ga izvodi i užitak je gledati kada netko nastrada tim potezom.

Denis G: Nikad nisam vidio ništa zanimljivo u ovome čovjeku, jednako je dosadan i onda kada zapravo ima “volje” za radom. Jedino što zna raditi je finisher, RKO stvarno izgleda predivno. Nije me briga što će biti s njim, nadam se da uskoro odlazi u mirovinu ili u Holivud.

Alen Butumović: Randy Orton može biti zabavan i kada je dobre volje, onda je njegova kvaliteta dosta visoko. Ali problem je što se takvi momenti tako rijetko događaju i više ćete vidjeti Ortona kako se vuče po ringu kao glista cijela meč. Puno više. Ne kažem da nije imao dobrih mečeva u svojoj karijeri jer je, ali njegov rad u zadnjih par godine je nekako sve to zasjenio sada. Valjda će pri povratku učiniti nešto zabavno.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Voće i povrće"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*