Komentatorski stol – Voće i povrće

Iako ste možda znali da je lubenica povrće, jeste li znali da je rajčica zapravo voće?

  1. Prošli vikend su održani NXT TakeOver: Toronto i SummerSlam. Jeste li odgledali štogod od toga, i kako vam se svidjelo?

Kristijan B: Odgledao sam samo one mečeve koji su bili nominirani na našem forumu. To što sam vidio nije bilo loše, ali nije bilo ni nešto što ću pamtiti.

Vedran Karlić: Napisao sam recenziju za Summerslam. Show mediokriteta. NXT nisam stigao odgledati, budem. Premda meni niti jedan Cole Gargano meč nije u top 5 ove godine pa nisam toliko vruć na ovaj rivalitet kao neki drugi. Ima vremena.

Alen Butumović: Takeover sam pogledao i bio mi je odličan, a SummerSlam se nisam ni trudio pogledati izuzev dva meča, jednostavno me ništa nije privlačilo da pogledam taj show. Ni ne planiram naravno. WWE već dugo nije dostavio PPV koji se može nazvati dobrim, tako da mi se čak i PPV-i sve manje i manje gledaju.

2. WWE je najavio da ćemo ove godine dobiti King of the Ring turnir. Prije par dana predstavili su učesnike i kostur turnira. Jeste li zainteresirani za ovaj turnir, i što mislite tko ga osvaja?

Kristijan B: Čini mi se kako WWE kupuje vrijeme s ovim turnirom, a ni sami ne znaju što će nakon njega. Ima nekoliko potencijalnih kandidata za osvajanje turnira, a ja prednost dajem Andradeu.

Vedran Karlić: Preko deset godina nije bilo turnira, onda smo dobili jedan koji je bio loš i imao lošeg pobjednika koji je nakon turnira radio manje nego ATGBR pobjednik. Očekivanja? Nula. Postoji razlog zašto su prestali furati ovaj gimmick, nije potreban uz već 167 titula koje imaju.

Alen Butumović: Iako pobjednik neće vjerojatno imati apsolutno nikakvih beneficija od osvajanja turnira, barem se veselim zabavnim mečevima. Evo, jako me veseli meč između Joea i Cesara, ako dobiju vremena to bi stvarno mogao biti super meč. Što se pobjednika tiče, moja top tri izbora su Almas, Ali i Joe.

3. Završen je i NJPW-ov G1 Climax turnir. Turnir je osvojio Kota Ibushi. Koliko ste zadovoljni kvalitetom turnira?

Kristijan B: Ovaj turnir nam je ponudio jako puno fantastičnih mečeva. Kota kao osvajač turnira je jako dobra odluka, što znači da od njega žele napokon napraviti pravog main eventera. Na finalnom danu turnira, KENTA se pridružio BC-u, i dobili smo naznake da bi se Katsuyori Shibata mogao vratiti profesionalnom hrvanju. Za mene jako dobar turnir.

Vedran Karlić: Jako. G1 već godinama čini ljeta boljima. Ibushi je dobar pobjednik.

Alen Butumović: Sve sam već uširoko i udugačko napisao o svojem pregledu turnira, tako da ovdje neće puno trošiti riječi nego samo reći da je bilo sjajno.

4. Prema posljednjim informacijama NXT prelazi na USA network. Show bi trebao ići uživo i trebao bi trajati 2 sata. Je li ovo dobra odluka, ukoliko uzmemo u obzir da će se show održavati srijedom, kada i AEW-ov show?

Kristijan B: Razumljiva ali jako loša odluka. Razumijem da WWE želi svakog fana natjerati da gleda njihov produkt, ali sada kada je AEW vruć, mislim da će NXT ipak biti u podređenom položaju u odnosu na AEW.

Vedran Karlić: Zar još netko misli kako je NXT razvojni program? On je postao pokušaj indy kompanije unutar WWEa, a ako naprave ovo, to i mu moglo ubiti i onu slabu gledanost koju ima.

Alen Butumović: Za NXT će ovo možda biti dobar potez u smislu pokušaja dohvaćanja šire publike, ali kad sam vidio glasine kako bi Vince i Dunn onda mogli biti debelo umiješani u sve to, odmah mi se povraćalo. Ako Vince preuzme i jedan dio bookinga NXT-a, sve ide k vragu. I kao takvi neće moći ni u snu parirati AEW-u. Neće ni sad vjerojatno, koliko god mi je NXT sjajan i koliko god volim i tjedne epizode i Takeovere, NXT nije brand kojim se suprotstavljaš svojoj kompeticiji.

5. Kako je Seth Rollins osvojio Universal titulu na SummerSlamu, kao idući izazivač nameće se Braun Strowman. Prema nekim izvorima taj meč bi se trebao održati idući mjesec na Clash of Champions PPV-u. Vaše mišljenje?

Kristijan B: Ako se meč dogodi, jedina ispravna odluka je da Rollins obrani titulu. Strowman je imao jako puno prilika uzeti titulu, međutim nikada nije. Sada kada ima najmanji momentum, sada pogotovo nebi trebao uzeti titulu. Titula treba jedan jako dobar reign, a sa Sethom to se može i ostvariti.

Vedran Karlić: Zar ovaj meč nekome zvuči dobro? Meni ne. Za mene su puno predugo čekali s Braunom, sada me ne zanima ni najmanje. Niti kao lik, a još manje kao hrvač.

Alen Butumović: Ništa što uključuje Brauna me više ne zanima. A ovaj meč neće biti dobar. Možemo li jednom dobiti nekakav normalan main event na PPV-u? Zašto staviti Strowmana na Rollinsa baš sada meni ne ide u glavu.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Voće i povrće"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*