Komentatorski stol – Vinograd

Iako smo fulali godišnje doba jer su vinogradi aktualni tijekom jeseni, nema veze. Uživajte u nedjelji, u ručku, u večeri, u odmoru, u zabavi, u Komentatorskom stolu.

Najavljen je i službeno novi Takeover koji će se održati na samom početku idućeg mjeseca u Connecticutu. Što predviđate za ovaj show, budući da je najavljen prilično kasno i da je do nedavno bilo upitno hoće li se dogoditi? Mislite li da je bio potreban uopće?

Alen Butumović: Nije bio potreban u smislu da nam treba neki nužno kvalitetan show od NXT-a. Kao takav nije bio potreban jer NXT radi kvalitetne tjedne showove uvijek i tamo redaju dobre meečve svaki tjedan. Ali u smislu nekog tranzicijskog Takeovera koji će završiti ove filler priče kako bi postavio temelje za ljetni Takeover.

Vedran Karlić: Iskreno nemam pojma, nisam baš previše pratio. Ali znam kako je TakeOver jako kvalitetan po pitanju mečeva i da isto očekujem i od ove epizode.

Najavljene su neke stvari za Raw i SmackDown sutra i prekosutra koji se emitiraju iz Londona. Hoće li dostaviti dobar show budući da su u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Alen Butumović: Ne znam, za te showove u Londonu nekad mi izgleda kao da se posebno trude da naprave nešto dobro, a nekad mi izgleda kao da namjerno ne žele napraviti dobar show jer spoileri ionako izađu par sati prije pa ljudi uglavnom odluče da neće gledati jer im izgleda bezveze. Po najavljenim stvarima, izgleda kao da se ipak žele potruditi oko ova dva showa, tako da ćemo vidjeti. Možda pogledam nešto, ali za sada sam potpuno zadovoljan s time što sam se očistio od WWE-a u potpunosti, bar što se tjednih showova tiče.

Vedran Karlić: Za taj tjedan se potrude, ali problem je što taj show ima strukturu identičnu svakom showu kojeg tamo održe. Jednostavno je previše predvidljivo.

Kad smo već kod tjednih showova, budući da je TV rating za SmakDown sve manji, hoće li to utjecati na promjenu nekih dogovora koje imaju s Foxom?

Alen Butumović: Ne znam i iskreno, nije me ni briga. Uvjeren sam da se rating neće nešto posebno popraviti s prelaskom na Fox. To može popraviti samo poboljšan produkt. A ako to ne budu napravili, džaba im kojekakvih ugovora i svih PR sustava i čitavog marketinga. Ključ gledanosti je dobar produkt. Oni trenutno nemaju nijedno ni drugo jer jedno bez drugog ne ide. Išlo je možda neko vrijeme dok nije došlo do glava ljudi.

Vedran Karlić: Pa… Mislim da neće u startu, ali problem je što nakon starta. Fox ima veću publiku, ali će i vrijeme emitiranja biti u lošijem terminu. No sve to nije problem, pravi problem je u tome što je proizvod sve manje zanimljiv.

Kako vam se za sada sviđa card za Dominion nakon prva tri najavljena meča?

Alen Butumović: Okada/Jericho i Naito/Ibushi izgledaju super, Taichi/Ishii i ne baš jer je to Taichi. Tako da jedva čekam da mu skinu titulu i nadam se da će o biti ovdje. Pa da napokon uživamo u mečevima za NEVER Openweight tiutlu.

Vedran Karlić: Jako se veselim Okada Jericho meču, dok mi Naito Ibushi izgleda kao jako zanimljiva ideja. Plus imamo ideju za Suzukija koja bi mogla biti jako zanimljiva. Dominion zadnjih godina ima bolje mečeve nego WK, tako da se baš veselim.

Jack Hagger sinoć je pobijedio u svom drugom MMA meču, ali se ponio pomalo nesportski jer nije otpustio zahvat odmah nakon završetka meča te je bio prilično arogantan u intervjuu kasnije. Kako to komentirate?

Alen Butumović: Malo se čiča previše uživio u ulogu heela koju je imao u WWE-u pa je sada htio izvući heata od publike, valjda da malo dobije na publicitetu. Je malo arogantno, ali ništa to novo nije. Ali recimo, TJ Jones nije nakon meča bio nešto posebno ljut nego je došao i čestitao Haggeru i to je bio prilično sportski čin koji se mene više dojmio.

Vedran Karlić: Kao stvaranje publiciteta na krivi način.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Vinograd"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*