Komentatorski stol – Vino

Komentatorski stol i vino, koja kombinacija.

WWE navodno ima plan za Johna Cenu po pitanju WrestleManija, a jedna od mogućih direkcija je meč s Eliasom. Što mislite o tome?

Alen Butumović: Postoji određena priča jer je John Cena na zadnje dvije WrestleManije imao interakciju s Eliasom, ali sumnjam da meč ikoga interesira. Ako bude trajao više od tri minute bit će loše.

Vedran Karlić: Kažem da mi se čini kako ću imati pametnijeg posla nego gledati WM. Card je uzbidljiv kao štruca starog kruha natopljena u vodi. Ovaj meč kao ima smisao zbog zadnje dvije WM, no ne i interes da ga gledam…

Jedan od načina kako je WWE htio podići gledanost Rawa u zadnje vrijeme je vraćanje Matta Hardyja i Big Showa na male ekrane. Mislite li da će takvo nešto dugoročno pomoći?

Alen Butumović: Neće pomoći ni kratkoročno, a kamoli dugoročno. Žao mi je ovo reći, ali Hardy je mrtav po pitanju ikakvog gimmicka, a sjetimo se da su imali sve servirano kad se vratio prije koju godinu. Šteta. Big Show je star i dosadan i sumnjam da je ikoga briga za njega.

Vedran Karlić: Ne. Njima trebaju nove zvijezde do kojih je ljudima stalo. A ne stalno igranje na kartu nostalgije.

Što se tiče još jednog plana za WrestleManiju, potencijalni match-up koji WWE navodno ima na umu je onaj između Romana Reignsa i Goldberga. Imate li želju gledati taj meč?

Alen Butumović: Meh. Meč sa 63 spearova, 18 superman puncheva i 14 jackhammera. Kome se to gleda?

Vedran Karlić: Razumijemkako ovo može biti zabavno. Ali ne meni. Jednostavno mi je nevjerojatno kako moram Goldberga, koji nema kardio za dulje od pet minuta, trebam smatrati legitimnom opasnosti za Romana koji je u top formi.

Iako ćemo sigurno imati predviđanja prije PPV-a, koja su vaša generalna očekivanja za Revolution koji na rasporedu za nešto manje od dva tjedna?

Alen Butumović: Pa za sada su najavljena četiri meča i većinom svi mogu biti jaki po pitanju storytellinga, dok po pitanju samog wrestlinga ne vidim neke užasno jake mečeve, izuzev možda meča za tag titule, plus ovisi kako Mox i Jericho kliknu. Ali generalno očekujem jedan zanimljiv PPV.

Vedran Karlić: Gotovo sve na cardu me iz ovog ili onog razloga zanima. Očekujem jedan show gdje ćemo imati vrlo jake priče i nekolilo vrlo zanimljivih mečeva.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Vino"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*