Komentatorski stol – Vinil

Konačno nakon sto godina evo nas natrag u standardnom terminu nedjeljom. Uživajte.

Prvo ćemo malo o financijama. WWE bilježi ogroman porast zarade za drugu četvrtinu ove godine u odnosu na isti period prošle godine usprkos pandemiji. Što ovo znači za WWE?

Alen Butumović: Klasična priča za WWE koja pokazuje kako im gledanost znači vrlo malo sve dok su ove brojke u usponu. I onda se mora priznati da je vrlo impresivno imati takav porast brojki u nekim segmentima u doba korone. Tako da ono, kapa dolje, iako ovo doslovno znači da mogu biti najgori i da će opet nekako uspijevati dolaziti do para.

Vedran Karlić: WWE je napravio ogromnu zaradu zato što su im troškovi u mnogim aspektima minimalni. Nema house showa, nema ture po državi. Od grada do grada. Od cijene dvorana, preko svih smještaja i troškova putovanja, postavljanja i rastavljanja opreme. Da, nema ni prihoda od prodaje majica ili pak zarade od ulaznica, no kada dodamo web show, tv prava, licencirana prava, jasno je da su imali puno veću dobit od planirane. Ovo samo znači koliko su financijski jaki.

Impact Wrestling pak bilježi svoje najbolje mjesece po pitanju društvenih mreža jer su i na Twitteru, Youtubeu i Instagramu imali najveći porast aktivnosti otkako su se tim mrežama pridružili. Također, prodaja Slammiversaryja ide jako, jako dobro. Što pak ovo znači za Impact?

Alen Butumović: Jako mi je drago to čuti i super je što se PPV dobro prodaje. U ovim vremenima covida kada ti se dogodi ovakvo nešto to je onda znak da radiš dobre stvari, tako da se nadam da će nastaviti s dobrim stvarima i da će doživjeti još i veći boom jednom kad se publika vrati. Mislim da to zaslužuju.

Vedran Karlić: Pokazuje, koliko god bili iza konkurencije, da su i dalje kompanija koja može zaposliti ljude u teškim vremenima, koja usprkos tome što nema toliku snagu zadržati svoje top zvijezde i dalje radi jako dobar posao. Šteta što ih mnogi ne vole radi starih dana i grijehova prošlosti.

Koja je budućnost Reya Mysterija?

Alen Butumović: Iskreno nemam pojma što da kažem, ali ne mogu baš s uvjerenjem reći da je njegova in-ring karijera gotova. Mislim da možemo očekivati bilo što u budućnosti.

Vedran Karlić: Mislim da on ima još koju godinu u sebi, i mislim sa bi WWE bio lud kada mi ne bi dao bolji ugovor koji traži. On će naći posao vrlo brzo. No možda je glavno pitanje njegov sin, te se boji da ga WWE ne otpusti. Realno, to je najbolje što mu se može dogoditi. Mislim da bi negdje drugdje već radio hrpe mečeva i imao neku prisutnost na sceni. Što znači da bi puno ranije došao do nekog većeg nivoa. WWE nema baš dobar pokazatelj s mladim zvijezdama…

Plan za Edgea za nadolazeću WrestleManiju je takav da će imati revanš s Ortonom. Dobar ili loš plan?

Alen Butumović: Grozno. Toliko ljudi na rosteru s kojima Edge sigurni i želi raditi, a oni ga trpaju s Ortonom cijelo vrijeme. Kakvo uzaludno trošenje njegovog povratka. Apsolutno grozno. Nadam se da se planovi budu promijenili do tad.

Vedran Karlić: Kraj svih novih mečeva oni su odlučili staviti ga godinu dana u program s jednom osobom. Ne, to nije dobra odluka.

Kontroverzni segment između Blissa i Fienda dogodio se na SmackDownu kada je Fiend svojim Mandible Clawom napao Alexu Bliss. Kako ovo komentirate?

Alen Butumović: Nije me se pretjerano dojmilo, nije mi se svidjela gluma Alexe Bliss. Ali se možda iz ovog anglea u idućim tjednima stvori neka zanimljiva priča pa budemo vidjeli. U svakom slučaju neočekivano, što je valjda neki plus.

Vedran Karlić: Ovaj program me nije zanimao ni kada su počeli, a od tada pa nadalje samo ide nizbrdo. Tako da je ovo samo nastavak toga. Meni je Bray kao lik odavno prestao biti zanimljiv, a bio sam onaj koji ga je branio godinama. Braum pak sa

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Vinil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*