Komentatorski stol – Vatra

flame isolated over black background

Nadamo se da smo vas ovim izazovnim naslovom zainteresirali za ovotjedno izdanje Komentatorskog stola koje je kao i svakoga tjedna, vjerovali ili ne………….pakleno. Kao i ovaj tjedan. I prethodnih nekoliko. Uživajte.

1. Mauro Ranallo se vratio u WWE, no ovaj puta će biti komentator u NXT-u. Koja su vaša mišljenja o njegovom povratku i kako se on mogao dogoditi?

Vedran Karlić: Ovdje ima puno politike. Na prvi pogled izgleda kako je HHH htio top komentatora za ‘svoj’ NXT brand, te da je napravio sve što je potrebno kako bi vratio ljubitelja wrestlinga za mikrofon. Bez Vince koji šapće u uho i uz proizvod kakvog NXT pruža, mislim da se možemo veseliti buducnosti.

Alen Butumović: Meni je izrazito drago što je Ranallo ponovno u kompaniji. Čovjek je zaslužio biti komentator tu i zapravo mi je drago što je u NXT-u, što djelomično potvrđuje nesuglasice s JBL-om, no ovdje ih onda neće imati. I bit će slobodniji u izlaganju što me dodatno veseli. Isto tako mislim da je HHH uglavnom zaslužan za ovo jer ga je odlučio dovući u NXT, u mjesto gdje je sve to skupa drugačije. Tako da, drago mi je da je tu i sto posto sam siguran da neće otići ovaj puta.

2. Roman Reigns najavio je kako će izazvati Universal prvaka na SummerSlamu, tko god on bio. Znači li ovo da ćemo dobiti Lesnar/Reigns II ranije? Kako to komentirate?

Vedran Karlić: Bojim se da to praktički telefonira ishod meča u pitanju ispod… No, rezultat toga može biti itekako dobar, bez obzira tko dobijem u meču Lesnara i Joea. No, isto tako, ne bi bilo prvi puta da se planovi bace i zaborave.

Alen Butumović: Meni je drago jer će Lesnar napokon izgubiti titulu. Ne mogu više gledati ovo nepojavljivanje glavnog prvaka na Rawu, jednostavno je previše. Neka i Reigns osvoji titulu, pa što god da se dogodilo neka se dogodi. Probavit ću ga puno bolje nego Lesnara. Iako bih ja najradije volio da Joe uzme titulu jer bi bilo potpuno iznenađenje i zapravo svježina u bookingu.

3. Prije toga, Reigns će imati još jedan meč sa Strowmanom na Great Balls of Fire PPV-u i to Ambulance meč. Što očekujete od toga?

Vedran Karlić: Do sada im je program bio vrlo dobar. Neki relativno kratak meč u kojem bi bilo puno makljaže bi pomogao i jednom i drugome. Ako krenu s nekom dugačkom formulom, mislim da bi samo stišali tip rivaliteta kojeg su imali.

Alen Butumović: Nadam se da će napokon imati taj odličan meč koji imaju u sebi, ali nisu uspjeli pokazati u ovih nekoliko mečeva. Ambulance meč zna biti prilično zeznuta stipulacija, ali ako se ne budu fokusirali samo na ubacivanje protivnika u kola nego se budu i tukli veći dio meča, onda će to ispasti dobro. Ovdje, nažalost, očekujem Romanovu pobjedu jer ide na Universal prvaka na SummerSlamu.

4. Pojavile su se glasine i kako ćemo dobiti Punjabi Prison meč Ortona i Mahala na Battlegroundu. Podržavate li ideju vraćanja tog gimmick meča? 

Vedran Karlić: Cage match upakiran u drugačiji celofan. No, ako će se stipulacija poštovati kako spada, zašto ne.

Alen Butumović: Nisam siguran želim li gledati ovaj meč. Nemam ja ništa protiv da Jinder i Orton imaju još jedan meč da potpuno završe svoje rivalstvo, no ne želim ih gledati u ovome meču jer bi mogla biti čista dosada. A to ne želim nikada vidjeti kao zadnji meč bilo kojeg rivalstva. Pogotovo nakon što im je MITB meč bio doista dobar.

5. Nakon kontroverznog završetka ženskog Money in the Bank meča u nedjelju, cure će imati još jedan takav meč i to ovaj utorak na SmackDownu. Što mislite o toj booking odluci i tko bi ondje mogao odnijeti kofer?

Vedran Karlić: Mislim da je odluka dobra, s time da se jako ljutim na to što je Carmella ispala glupava što nije keširala kofer kada je imala priliku, znajući kako postoji šansa da se ovako nešto dogodi. Mislim da bi jedino smisleno bilo da ona ne ugrabi kofer, dalo bi to puno potencijala za priču dalje. Štoviše, da onda kada nova vlasnica krene iskoristiti ga, da se pojavi i ona te košta uspjeha novu vlasnicu.

Alen Butumović: Meni je ovo popravilo dojam od onog glupog završetka na Money in the Banku i ako su to svjesno i unaprijed planirano napravili, onda im skidam kapu na tome. Jer sada cure imaju spotlighta i Carmella ima ogroman heat na sebi. Nadam se da će meč u utorak biti bolji od onog s MITB-a, uglavnom tu mislim na završetak. A mislim i kako su se dosta čuvali u onom meču kako bi u ovom sada nešto više dali.

6. Još jedno vruće pitanje koje smo ostavili za kraj – situacija oko Jima Cornettea i Vincea Russoa. Nešto više možete pročitati i na našem forumu o svemu što se događalo, no kako vi komentirate tu situaciju između njih dvojice i na čijoj ste strani u ovome sporu? 

Vedran Karlić: Ovo je kao automobilska nesreća koja vam se događa pred očima, znate da je ne bi trebali gledati, no ipak je gledate. Nemam stranu, nek se prepucavaju, očigledno im godi medijska pozornost. Tko zna, možda se Alen i ja krenemo ovako prepucavati za 30 godina.

Alen Butumović: Ja podržavam ovaj komentar iznad, ja se nadam da ćemo Vedran i ja krenuti u svađu i time kupiti pozornost, izlaziti u novinama i na portalima te skupljati pare usput. Što se tiče Cornettea i Russoa, neka ovo samo traje. Zabavno i dok je takvo neka živi. Nisam ni na čijoj strani, ja sam samo promatrač koji se smije na sve što se događa jer njih dvojica zaista jesu smiješni, ali u pozitivnom smislu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Vatra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*