Komentatorski stol – Uzbuna

Emergency key on the computer keyboard, three-dimensional rendering, 3D illustration

Oprostite na još jednoj zakašnjelom izdanju Komentatorskog stola, ali čekali smo malo da se skupi događaja i pitanja pa evo danas donosimo novi broj.

Takeover: In Your House je iza nas. Kako vam se čine booking odluke sa showa?

Alen Butumović: Nisam pogledao show ni ne znam hoću li jer sam čuo da baš nije bio pretjerano dobar, a s obzirom da nema publike, onda zaista nemam volje gledali išta. Što se tiče rezultata, mogu samo reći kako mi je užasno drago što je Charlotte izgubila titulu, odnosno što je Shirai uzela istu, premda je draže ovo prvo. To je definitivno ono što smo trebali. Ne sviđa mi se što je Grgano izgubio, opet se vraćamo na staru priču i na stari problem s njim. Ostatak card nije donio ništa posebno, osim što mi se čak i dopalo da je Kross u tako kratkom vremenu dobio Ciampu.

Vedran Karlić: Neću komentirati toliko booking, kada sam prestao gledati tjedni show. Ali mogu komentirati mečeve, koji su bili vrlo slabi. Vjerojatno najlošiji Takeover o sada. Malo toga je bilo dobro ili zabavno, barem za moj ukus.

Glasine su kako bi Velveteen Dream mogu na glavni roster. Kakva je njegova budućnost ondje?

Alen Butumović: Nitko normalan s NXT-a nije uspio na main rosteru, a Dream ima jedan vrlo osjetljiv gimmick može samo tako propasti. Njegovi pretci koji su imali varijacije njegovog gimmicka aka Adam Rose i njemu slični nisu dobro prošli, ali to su druga vremena i Dream se puno više profilirao kao upper mid-carder i potencijalni main eventer, tako da su ipak šanse da uspije njemu veće. Tu su negdje oko 1-2%.

Vedran Karlić: Odmah u glavu. Ja nisam njegov fan. Mislim da je odličan karakter, ali mi se ne sviđa njegov rad u ringu, niti ima dobar promo. Mislim da će u početku imati neke šanse, ali mislim da će imati osjetno lošije šanse bez publike.

Koja su vaša rana predviđanja i očekivanja od Backlasha?

Alen Butumović: Iskreno card mi je brutalno loš i samim time nema nikakva očekivanja. Mislim da je svaki meč na ovom cardu prilično predvidljiv osim onih nekoliko title mečeva koji nisu predvidljivi samo iz toga razloga što se WWE voli igrati vrućeg krumpira s titulama i onda nikad ne znaš kada će biti sljedeći puta da povuku neki loš potez. A siguran sam da će ih na Backlashu biti podosta.

Vedran Karlić: Card izgleda jako loše i ne pretjerano zanimljivo. Niti jedan meč mi nema ‘ja ovo želim gledati’. Tako da sve iznad potpune katastrofe će biti uspjeh u mojim očima.

New Japan se vraća na velika vrata s New Japan Cupom koji kreće od sljedećeg tjedna i Dominionom u 7. mjesecu. Što očekujete od turnira i koga predviđate kao pobjednika?

Alen Butumović: Iskreno ne znam tko će pobijediti, premda bih ja osobno volio da u main eventu Dominiona dobijemo meč Naita i Ishiija. Ono što mene više zanima je kako će mečevi izgledati u New Japanu pred praznom publikom jer znamo da je tamo atmosfera totalno drugačija i da je publike često dobrim dijelom zaslužna za čarobnu atmosferu pojedinih mečeva. Veselim se turniru u svakom slučaju.

Vedran Karlić: Veselim se povratku promocije koja je u zadnjih pet godina bila ona koja mi je pružala najbolje stvari. Turnir izgleda super, 32 učesnika, kombinacija svega što imaju kada su limitirani zbog toga što stranci ne mogu doći u velikom broju. Moja dva favorita za osvojti su Tanahashi i Goto, pošto mislim da su dobar odabir za meč protiv Naita, a da oh nije dobio na WK.

AEW je najavio kako će se Fyter Fest odviti u dvije odvojene večeri i one će biti prikazane srijedom kao specijalna epizoda Dynamitea. Kako vam se to čini?

Alen Butumović: Meni je ovo jako dobra odluka, nema potrebe za pravljenjem posebnog eventa dok još publike nema jer Fyter Fest nije ni bio regularan PPV. Tako da je meni ovo super.

Vedran Karlić: AEW ima malo PPVova, koji koštaju, a žele fanovima više od četiri puta godišnje pružiti nešto malo drugačije. Ovo je dobar način, a onda je tu primjerice Jericho krstarenje. A zapravo je i dalje obična epizoda.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Uzbuna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*