Komentatorski stol – Ulica

Novi broj KS-a.

1. Charlotte je osvojila SD Women’s titulu. Navodno je to zbog toga što WWE želi smanjiti broj mečeva na WrestleManiji. Što mislite o ovom potezu?

Alen Butumović: Još jedan nevjerojatno grozan potez u već jednako groznom programu između Becky, Charlotte i Ronde. A tu ne smijemo zaboraviti ni Asuku koja je sad jadna ostala bez WM meča, dok ove tri rade monopol nad cijelom divizijom i prisvajaju apsolutno svu pažnju. Zašto uopće postoje ženske tag titule i taj meč i onaj glupi battle royal kad to uopće nije predstavljeno kao bitno?

Vedran Karlić: A što misliti o ovoj glupoj odluci? Čemu brand split kada imamo ovakve gluposti?

2. Da imate priliku, koje mečeve sa WrestleMania carda biste izbacili?

Alen Butumović: Izbacio bih oba Battle Royala i Angleov meč protiv Corbina (ako Angle već neće dobiti nekog boljeg protivnika) te možda meč za ženske tag titule.

Vedran Karlić: Battle Royale mečeve bih zadržao i stavio ih na preshow. Izbacio bih Batistu i HHHa, Shanea i Miza, vrlo vjerojatno i AJ vs Orton te Drew vs Roman. Čak mislim da bih Angleov završni meč stavio u neki drugi show. Stavio bih naglsasak na titule (kojih ima previše), probao bih im dati značaj.

3. Mislite li da će prvi ženski WrestleMania main event biti uspjeh ili neuspjeh?

Alen Butumović: Ako cure dostave u ringu, bit će poluuspjeh, ako ne dostave bit će totalni neuspjeh. Ne znam može li ovo u potpunosti biti uspjeh jer je građa za meč totalno grozna. Ali baš baš grozna.

Vedran Karlić: Nemam pojma. No znam kako će mi ići na živce slušati kako je WWE stvorio priliku za žene, kada je realnost kako žene ovdje kaskaju dobrih 15 godina za prilikama koje žene imaju u drugim sportovima, kao tenisu. Mislim da će meč dostaviti, ali isto tako vidim scenarij u kojem se sve raspada.

4. Šuška se kako će Cena imati meč na WM, ali kako mu protivnik neće biti Angle. Koga biste vi odabrali za Ceninog protivnika i zašto?

Alen Butumović: Angle je jedini dobar izbor jer koga sada staviti na Cenu ako se radi o jednom nepripremljenom navrat-nanos “programu”. Tako da je možda bolje da Cena ni nema meč za WM. Stvarno ne znam koga bi mu mogli dati a da taj meč ikako bude bitan.

Vedran Karlić: Pogledajte drugo pitanje u kojem govorimo koje bi mečeve izbacili. Eto vam odgovor. Ovo je jedan od onih koje bih ja izbacio.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ulica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*