Komentatorski stol – Ukleti Holandez

Brod koji je osuđen na vječno lutanje i koji nikada neće stići na svoje pristanište…

1. Budući da je najavio kako će imati svoj posljednji meč na WM, koga predviđate kao protivnika Kurta Anglea?

Alen Butumović: Svi osim Barona Corbina. A upravo se on pričom nameće kao potencijalni protivnik i ako se to dogodi, bit će to apsolutno debakl. Čak mi se i sviđa ideja da to bude John Cena jer to ima prilično veliku simboliku iza sebe budući da je Cena debitirao upravo protiv Anglea. Ne slažem se da ovdje nužno mora biti neka mlađa zvijezda budući da po meni Angle u 2019. nije nešto pretjerano relevantan i pobjeda bilo koga nad njim i nije neki uspjeh.

Vedran Karlić: Ili Cena ili McIntyre, i jedan i drugi imaju pričom razloga to napraviti. Točnije jedan više simbolikom nego pričom.

2. Balor je imao prilično kratkotrajan reign s IC titulom jer mu ju je oteo Bobby Lashley. Koja je budućnost za Balora u kompaniji?

Alen Butumović: Pa kažu da imaju nešto veće za njega na WrestleManiji, ali ja neću vjerovati dok to ne vidim. Po meni je to debilna odluka da skinu titulu s njega, a još debilnija da ju stave na dosadnog Lashleyja.

Vedran Karlić: Ako je plan da uzme titulu na WM, i to nekoliko tjedana nakon što ju je izgubio, ne vidim zašto su mu je onda prvobitno dali. Njegova budućnost? Nemam pojma, no uključuje trolanje po socijalnim mrežama.

3. Koju će ulogu imati Undertaker na WrestleManiji?

Alen Butumović: Najavljuju ga po posterima i svim ostalima promotivnim materijalima, ali je ostalo još premalo vremena da se sad tu neka validna priča koja bi rezultirala mečom ispriča, tako da pretpostavljam da će se pojaviti u nekom obliku, ali da neće imati meč. A što se mene tiče, ni ne mora.

Vedran Karlić: Sve što ne uključuje meč je dobra uloga za njega.

4. Koliko vam je dodavanje No Holds Barred stipulacije na Batista/HHH meč podiglo interes?

Alen Butumović: Nešto malo, ali meni bi najviše podiglo interes to da znam da meč neće trajati više od 12-13 minuta. Tad bi stvarno bio čak i zainteresiran. Jer to je po meni dobitna formula za ovaj meč ako žele da bude nešto više od lošeg meča.

Vedran Karlić: Nimalo, pošto mi se ne sviđa način na koji su postavili ovaj program.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ukleti Holandez"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*