Komentatorski stol – Twitch

U tjednu kada su 3rd party stvari postaje tema, što je ujedno i prvo pitnje dana, mislim da je Twitch prilično prikladan naziv za ovaj broj.

Kako komentirati to što je WWE odlučio stati na kraj hrvačima koji imaju angažman na nekim drugim platformama kao Twitch, Youtube ili Cameo?

Vedran Karlić: Po meni je ovo potpuno suluda odluka. Jasno je meni kako se WWE želi zaštiti da ljudi ne koriste gimmicke na koje oni miaju pravo, ali kada netko koristi svoje vlastito ime. Stupanj kontrole koji je pomalo sulud. Pogotvo kada znamo da su svi oni ‘unajmljeni’ od strane WWEa, ne jihovi zaposlenici.

Alen Butumović: To je potpuno bezveze jer mislim da bi hrvači trebali imati slobodu po pitanju društvenih mreža ili nekih drugih platformi. Tako da mislim da je ovo prilično sebično od strane WWEa, a i mislim da oni ovime sami sebi pucaju u noge jer si onemogućuju dodatnu promociju.

Matt Sydal kao dodatak za WWE?

Vedran Karlić: Matt je u povijesti imao glupih odluka, nadam se da je naučio iz toga i da je to iza njega. Ne vjerujam da će biti top card, ali još jedno zanimljivo ime na rosteru svakako dobro dođe.

Alen Butumović: Sydal je zanimljivo ime koje bi svakako bilo dobar dodatak bilo kojem rosteru, tako da je to meni sasvim okej.

Prošli tjedan, kada AEW i NXT nisu išli jedan protiv drugoga, su oba showa ugrabila top 10 u key demo kategorije. Treba li ovaj rat završiti?

Vedran Karlić: Apsolutno. NXT je od početka rata samo jednom dobio u key demo kategoriji. Dogodilo se par puta da nisu bili niti u top 50. Realnost je da AEW tu ima prednost. Osim toga, NXT je od kada je ovaj rat počeo postao lošiji show nego je bio prije rata. NXT neće srijedom dobiti tako da bi bilo bolje da se prebace na neki drugi dan, utorak im se pokazao jako dobrim.

Alen Butumović: Definitivno rat treba završiti jer kad su ovako razdvojeni onda očito imaju i jedni i drugi velike koristi od toga. Tako da bi meni bilo izuzetno drago da se neki od showa prebaci na neki drugi dan i da ne idu direktno.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Twitch"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*