Komentatorski stol – Turniri

Created with GIMP

Evo nas pred samim krajem NJPW-og G1 Climax turnira. Jedan finalist nam je već bio poznat, dok su u drugom bloku stvari bile ne izvjesne do samoga kraja. U finalu su Kota Ibushi i Jay White. Za koji dan završava taj turnir, ali uskoro počinje 5 Star GP turnir, kojega organizira japanska joshi promocija Stardom.

  1. Ovaj vikend održavaju se dva velika eventa u Torontu, u Kanadi. SummerSlam i NXT TakeOver: Toronto. I dok se TakeOver održao sinoć, kakva su vaša očekivanja za SummerSlam?

Alen Butumović: Očekivanja za SummerSlam su vrlo mala. Nemam nikakvog uzbuđenja, a skoro niti jedan meč me ne zanima. Čak ni s najavom da će SummerSlam biti TV14 me ništa ne uzbuđuje. Zaista je loš card s obzirom na ono što bi trebao biti.

Kristijan B: Zadnjih nekoliko mjeseci WWE pruža jako loš produkt, pa me SummerSlam uopće ne zanima. Pošto su najavili TV14 za ovaj SummerSlam, možda bude nekih zanimljivosti, ali svakako mi ovo nije zanimljivo.

Vedran Karlić: NXT me zanima, no još nisam našao vremena za njega. SummerSlam gotovo nimalo. Jednostavno nikako da dostave par brlo dobrih showa (za moj standard) kako bih se veselio idućem.

2. Kako vam se sviđa card, s obzirom da su svi singles mečevi?

Alen Butumović: Postoji par mečeva koji me interesiraju, a to je meč za WWE titulu, Wyatt protiv Balora i Styles protiv Ricocheta. Ostalo me apsolutno ne zanima.

Kristijan B: Jako loš. Nema niti jednog tag team ili multi man meča. Jedino me zanimaju AJ Styles/Ricochet i Kingston/Orton mečevi. Sve ostalo ću vjerojatno preskočiti.

Vedran Karlić: Praktički mogu prepisati komentar iznad. Za ta dva meča imam neki interes, za ostale ne. Čak me ne smeta što nema tag timova, ili stipulacija, jednostavno mi nije napravljeno važnim i zanimljivim.

Finale G1 Climax turnira Ibushi vs. White

3. U finalu G1 Climax turnira bore se Kota Ibushi i Jay White. Kome vi dajete prednost ovdje?

Alen Butumović: Pišem u trenutku u kojem se još finale B bloka nije dogodilo. Tako da dajem prednost Naitu. Ne bih imao problema s tim da Mox pobijedi također. Samo ne White, to ne želim. Ne želim ni pomisliti da on ima nekakve šanse.

Kristijan B: Dok je Alen napisao prije zadnjeg dana B bloka, ja pišem poslije. U finalu su Kota i Jay. I prije početka turnira prognozirao sam da će Kota Ibushi ovo osvojiti, a evo ga sada u finalu. Ja shvaćam da NJPW-u treba neko Gaijin ime koje će popularizirati promociju sada kad nema više Kenny Omege, ali Jay nije ta razina. Nadam se da Kota osvaja G1 Climax.

Vedran Karlić: Ibushi.

4. Nekoliko pouzdanih izvora objavio je vijest da je WWE zainteresiran za kupovinu video streaming platforme FITE TV, koja ima ugovor s AEW za prikazivanje njihovih showova. Prema posljednjim informacijama, ta vijest nije točna. Je li WWE stvarno zabrinut oko rasta AEW?

Alen Butumović: Definitivno je zabrinut i to me veseli. Ali nadam se da se kupnja FITE-a neće dogoditi. Jednostavno ne. Ali ako bi se to dogodilo to bi stvarno bio očajnički potez WWEa koji bi pokazao da stvari nisu onakve kakvima ih oni prikazuju.

Kristijan B: Drago mi je da je vijest nije točna. Ovo bi bio samo još jedan potez WWE-a, kojim indirektno kažu kako se boje AEW-a. Oni i jesu zabrinuti, samo to ne žele javno pokazati. Drago mi je što napokon postoji netko tko bi u skorijoj budućnosti biti konkurentan WWE-u. Mi fanovi trebamo jak WWE i AEW.

Vedran Karlić: Bili bi budale da nisu. Realno su miljama iznad, ali isto tako mogu izgubiti sve što su stvorili vrlo brzo. Puno brže nego čovjek misli.

Billy Corgan

5. Predsjednik NWA-a Billy Corgan najavio je pokretanje tjednog showa. Smatrate li da će taj tjedni show biti uspješan?

Alen Butumović: Ta kompanija me ne zanima ni najmanje i čisto sumnjam da će biti uspješna. No, ako imaju resursa neka probaju.

Kristijan B: Danas je ta kompanija relevantnija nego zadnjih nekoliko 10-aka godina, međutim s ovim će zagriznuti više nego što mogu pojesti. Rekao bi da je ovo loša odluka, ali vrijeme će pokazati koliko sam bio u pravu ili u krivu.

Vedran Karlić: Još jedan igrač na sceni, još jedan atv ugovor. Premda ne izgleda nešto pretjerano zanimljivo, zašto ne? Možda bude.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Turniri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*