Komentatorski stol – Trudnoća

Trudnoća je tema našeg prvog pitanja, pa evo neka bude i naslov Komentatorskog stola.

Becky Lynch je objavila da je trudna te je zbog toga predala titulu Asuki, koja je noć ranije pobijedila u Money in the Bank Ladder meču. Kako vam se čini ova predaja titule i je li otišla u dobre ruke?

Alen Butumović: Malo mi je to sve skupa čudno odrađeno i nisam siguran ima li smisla tek dan poslije kazati kako je taj meč održan ipak za titulu, pogotovo u okolnostima u kojima je meč održan. Isto tako nema smisla da Asuka nije mogla otvoriti kofer nakon što je taj isti kofer osvojila jer je postojao kod koji ona nije znala. Ali drago mi je da je Asuka ta koja je uzela tu titulu, a Becky svakako želim sve najbolje u daljnjem životu, jako lijepa vijest.

Vedran Karlić: Premda u prvi mah nisam bio zadovoljan kako su napravili tranziciju prvaka, sada sam malo više ok s tom odlukom. Naprosto su stavili fokus na Becky i njenu trudnoći. Nisu napravi neki cashin prije objave heat. Bilo je iskreno i zbog toga je ovo bila jedna od boljih objava koju je WWE imao.

S druge strane, Otis drži muški MITB kovčeg. Dobra ili loša odluka?

Alen Butumović: Ne znam ni sam. Meni ovo izgleda kao iznenađenje koje je WWE pripremio čak i iz njima nepoznatih razloga. Iznenađenje samo radi iznenađenja. Nekako ne vjerujem da bi on mogao osvojiti svjetsku titulu u skorije vrijeme, no vidjeli smo i čudnije stvari, pa zašto ne? Ali barem bi prvi puta u dugo vremena netko to drži ovaj kofer mogao biti zanimljiv.

Vedran Karlić: Bez imalo sarkazma, ja ću biti oduševljen ako ode i ugrabi tag tim titule. Može se ispričati fantastična i drugačija priča. Ako to naprave, Otis može postati veća zvijezda nego da postane prvakom na par tjedana.

Undertaker je navodno potpisao ugovor s WWE-om na 15 godina. To naravno ne znači da će hrvati još 15 godina, ali će svakako ostati u odnosu s kompanijom. Mišljenja?

Alen Butumović: Bit će definitivno kul vidjeti ga u ulozi nekog backstage producenta ili bilo kakvog drugog radnika, ali definitivno se nadam da ovaj njegov in-ring dio ugovora neće potrajati duže od jedne godine. Jer stvarno više ne trebamo gledati Undertakera u ringu. Idealno bi bilo kada bismo saznali kako se umirovljuje iz ringa, ali nekako mislim da ćemo ga još vidjeti.

Vedran Karlić: Odlično. Kompanija mu vraća za sve ono što je on napravio za nju. Zaslužio je.

Casino Ladder meč priprema se za Double or Nothing. Kako vam se čine učesnici i koga predviđate kao pobjednika?

Alen Butumović: Allin je definitivno nekako favorit za osvajanje meča, premda bi mogli otići s nečim totalno drugačiji i dati Sabianu pobjedu. Svakako predviđam jedan jako zabavan spotfest u kojem ću uživati.

Vedran Karlić: Moj prvi favorit je Fenix, a Scorpio Sky odmah do njega. Mislim da su super izabrali ljude, mislim da su postavili cool pravila i jako

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Trudnoća"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*